Любопитно

Хороскоп за 15 февруари: Денят е прекрасен за финансови инвестиции

Луната е в Телец. Съвпадът й с Юпитер стимулира оптимизма ни и днес ще бъдем в добро настроение. Денят е прекрасен за финансови инвестиции, бизнес сделки и материални постижения. Хранете се вкусно, но и питателно.


ОВЕН

Силен ден

 

Денят е силен в професионално отношение, защото ви предоставя възможности да докажете способностите си, да стабилизирате позициите си и да направите постъпки за промени. Умората, която чувствате, е причина да се откажете от някои дела, които вършехте до този момент и да ги замените с по-приятни такива.


ТЕЛЕЦ

Проблеми в любовта

 

Денят предполага успехи в професионален, но не и в личен аспект. На работното място сте убедителни въпреки трудностите, пред които сте изправени вие и вашите партньори. Идеите ви звучат обосновано и се възприемат прекрасно. За съжаление, в любовта са възможни проблеми, които не са отсега, а назряват от дълго време.


БЛИЗНАЦИ

Умора

 

В четвъртък сте изложени на риск от вземане на прекалено прибързани решения, за които може и да съжалявате. Ще избегнете тази опасност, ако не давате окончателни отговори и се предпазвате от атаки и нападки. Не работете до късно. Чувства се умора, която може да се превърне в здравословен проблем.


РАК

На лов за предложения

 

Противоположно на предходната зодия, вие сте хората, които днес трябва да търсят своя успех в лицето на нови разговори, контакти. Тръгнете на лов за предложения. Денят е силен в професионален и финансов аспект. Въпреки затрудненията, които в момента чувствате, можете да решите проблеми, засягащи семейния бюджет.


ЛЪВ

С нови идеи

 

Днешният ден е силен и в професионалния, и в личния живот. Чувствате прилив на енергия, ентусиазъм и оптимизъм. Пречистете мислите си, преживявате хубав период и е важно да продължите напред с нови идеи. Разбира се, все още е твърде рано да ги реализирате. Днес не правете промени.


ДЕВА

Бъдете предпазливи

 

Свръхемоционални, днес вие трудно виждате пречките и бариерите пред себе си. Обърнете внимание на малките, дребнички проблеми, които трябва да решите още в самото начало, без да отлагате за по-нататък. Бъдете разсъдливи и не чак толкова смели в решенията си.


ВЕЗНИ

Стъпвате си на краката

 

Бавно и постепенно нещата около вас се стабилизират и ви остава време да доведете докрай всичко започнато в изминалите няколко дни. Не може да се каже, че това е спокоен ден, но със сигурност ви носи възможности да си стъпите на краката и да преживеете емоционалните сривове, които ви обсипаха наскоро.


СКОРПИОН

Не избързвайте

 

Днешният ден носи напрежение, но и сигурна сполука на работното място. Мнозина са зарадвани от нови предложения, които бързат да превърнат в дела и факти. Не мислете емоционално, а рационално. Избързвайки, няма да постигнете успехи. Всичко оставете в ръцете на съдбата. Тя контролира нещата.


СТРЕЛЕЦ

Все по-големи успехи

 

Седмицата се развива с успешни темпове и днешният ден потвърждава това с едно или няколко предложения, които не бива да пропускате или подминавате. С колегите може би не се разбирате добре, причината е във вашата нервност и нетърпимост към тях. Стабилизира се финансовото ви състояние.


КОЗИРОГ

Задвижвате лостове

 

Четвъртък предвещава предварително заложени успехи, които ще постигнете на всяка цена. Те касаят деловата и най-вече материалната сфера. Денят е подходящ за преговори с партньорите, за вземане на решения и задвижване на лостовете. Все още се страхувате да бъдете дейни, но бавно и активността ви ще дойде.


ВОДОЛЕЙ

Вълнения

 

Трудности на работното място и в личния живот са комплексната причина днес да не се чувствате добре в кожата си. Оставете се на течението, зарежете неотложните ангажименти. Ако работата ви е толкова спешна, нека някой друг я свърши. В момента не сте в състояние да поемате отговорности.


РИБИ

Нещо ново

 

Избягвайте да се занимавате с рутинните си задължения днес, защото те ще ви отегчат и ще изпият енергията, която можете да вложите в реализацията на новите си идеи. Именно импровизирането, иновацията и прилагането на нестандартно мислене ще са печеливши днес. Заложете на тях и ще спечелите в дните по-нататък.


Хороскоп за родените на 15.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година фиксирайте вниманието си върху една своя житейска цел и я превърнете в реалност. Впрегнете цялата си енергия и ще успеете. Очаква ви хубава и щастлива година.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *