Любопитно

Хороскоп за 14 февруари: Обърнете нужното внимание на любимия човек

  • Луната преминава от Овен в Телец. Квадратурата й с Венера и Марс прави днешния празник на любовта и виното силен и магнетичен. Обърнете нужното внимание на любимия човек, подарете скромен подарък, а вечерта изпийте по чаша вино заедно.

ОВЕН

Успех

 

В сряда настроението ви е добро въпреки малките притеснения, които се въртят в главите ви. Избягвайте да превръщате в паранои някои съвсем традиционни проблеми. Имате възможност да ги преодолеете и захвърлите в миналото си. Завършете днес каквото сте започнали в последните седмици. Сега успехът е на ваша страна.


ТЕЛЕЦ

Нужда от спокойствие

 

Не предприемайте нови ангажименти и инициативи. На работното място бъдете по-тихи и сдържани. Не се опитвайте да правите впечатление. Избягвайте излишната показност и премълчете някои коментари спрямо колегите. В личен план се нуждаете от спокойствие. Не е времето за важни разговори с половинката.


БЛИЗНАЦИ

Не се доверявайте

 

Не е изключено да получите неочаквано предложение от личност, на която се възхищавате и на която бихте се доверили, само защото сте си създали добро впечатление за нея. Бъдете по-мнителни и проучете как стоят нещата. Не вярвайте само на името. То не е достатъчно, за да ви гарантира бъдещ успех.


РАК

Без компромиси

 

Въпреки негативните усещания и предчувствия денят ви носи шансове за сериозна реализация и благополучие. Не обръщайте внимание на дребните хора около себе си, които чрез своята злоба и ненавист искат да вгорчат настроението ви. Не правете отстъпки и компромиси с достойнството си. Успехът е с вас.


ЛЪВ

Имате успех

 

Очакванията днес да ви се случи нещо лошо само предизвикват негативно обстоятелствата и съдбата има право да ви накаже. Погледнете позитивно на нещата около вас. Денят е труден, но благоприятен. В крайна сметка онова, за което се борите, ще бъде постигнато. Не допускайте конфликтни ситуации в любовта.


ДЕВА

Не прибързвайте

 

В сряда се налага да се пуснете по течението. Въпреки че темпото около вас се увеличава с голяма скорост, вие не бива да сте прибързани. Изпипвайте всеки детайл в работата си. Преглеждайте по няколко пъти документите, които предстои да подпишете. Най-вече ако касаят личните ви финанси.


ВЕЗНИ

Не критикувайте

 

Не прекалявайте с критиката, отправяна към вашите колеги и делови партньори. Имате навика да преувеличавате чуждите грешки с цел вашите пропуски да изглеждат по-малки и незначителни. Обърнете повече внимание на личния си живот и хармонизирайте взаимоотношенията си там.


СКОРПИОН

Имайте търпение

 

В сряда сте прибързани и доста напрегнати. Нещата не се случват така, както сте ги предвидили в самото начало. Бъдете готови да действате според обстоятелствата, независимо от вашите планове. Успехът няма да ви избяга, но се иска малко повече търпение и постоянство в действията.


СТРЕЛЕЦ

Подем

 

Реализирате се прекрасно. Имате нужда да споделите на хората около себе си своите планове. Намирате се в период на разцвет и подем. Мнозина от вас преживяват влюбване и нови импулси в личния си живот, което е допълнителен стимул да действате и вървите напред. Нямате от какво да се оплачете.


КОЗИРОГ

Път към близките

 

Единствената опора, която ще получите в този ден, е от страна на семейството и близките ви. За съжаление обаче, вие често пренебрегвате тази сфера от живота си и търсите закрилата на приятели. Мислите си, че с тях можете да споделяте по-лесно. Залъгвате се. Днес намерете общата приказка с хората, които са винаги до вас.


ВОДОЛЕЙ

Признавайте си

 

На мнение сте, че нищо не може да ви спре и че сте в състояние да преборите всяка трудност. Увереността ви не е лоша черта, но често тя е свързана и с прекалено чувство за непогрешимост. Смесите ли ги, денят ви може да се превърне в кошмар. Балансирате ли си поведението, признавате ли си грешките – успехът ще е с вас.


РИБИ

Твърде уверени

 

На работното място от вас се иска дисциплина и подреденост. Не се разсейвайте с излишни дела, а се заемете със задачите, чийто срок на изпълнение изтича днес. Увереността ви във финансов аспект е огромна и е възможно да извършите доста грешки, които впоследствие да ви струват парични санкции или загуби.


Хороскоп за родените на 14.02. – Честит рожден ден!

Дори да ви се стори малко по-мудна следващата една година, не страдайте, че животът ви е в застой. Просто не всичко ще се случва по вашите предварителни планове. Иска се повече адаптивност от ваша страна, за да успеете в начинанията си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *