Любопитно

Хороскоп за 12 февруари: Вдъхновяващ ден

Очаква ни вдъхновяващ ден

Нарастващата Луна в Риби насърчава да проявяваме разбиране и милосърдие към всички около нас. Време, през което можем да се свържем с другите и да разберем техните по-дълбоки мисли и чувства. Обърнете внимание на творческите си интереси.


ОВЕН

Искате да помогнете

 

Ще бъдете по-чувствителни от друг път. Денят е наситен с емоции и поводи да се порадвате на взаимоотношенията си с хората около вас. Вярно е, че ще проявявате егоизъм, защото искате цялото внимание да пада върху вас, но и ще бъдете доста милосърдни и ще търсите начин да помогнете на всеки.


ТЕЛЕЦ

Поговорете с близките

 

Понеделник ще ви предостави възможност да подобрите взаимоотношенията си с хората около себе си. Предстои ви прекрасен ден, в който емоциите ще са положителни, а работата ще ви спори. Вечерта се приберете по-рано вкъщи, а на вечеря поговорете с близките си. Чуйте техните радости и болки.


БЛИЗНАЦИ

Успявате с усмивка

 

Не може да се отрече, че днес сте доста чаровни и чрез усмивката си можете да постигнете много неща. Дори и да подобрите резултатите си от своите действия на работното място. Виждате, че с добро отношение и човешки обноски нещата вървят далеч по-лесно. А и грешките се поправят по-бързо.


РАК

Ще успеете

 

Чувствате се отлично. Седмицата за вас започва с вълнуващ ден, в който можете да си набележите някои цели и желания, които да постигнете до петък. Не спирайте да се вълнувате за всичко онова, което вършите. Днес вълнението и това, че сте „вътре в нещата“ е причината за успеха ви.


ЛЪВ

Време за промяна

 

На фона на това, че всички около вас изглеждат щастливи и доволни от това, което вършат, вие недоволствате. Причината е, че не се чувствате достатъчно удовлетворени от работата си, от случките в живота си и като цяло – от начина, по който живеете. Е, не е ли време да промените нещо така, че и вие да сте доволни?


ДЕВА

Вдъхновение

 

Ще потърсите начин да подобрите взаимоотношенията си вкъщи със семейството. Това ще ви помогне да овладеете и връзките си в служебен аспект. Днес сте вдъхновени да започнете начисто. Да подемете нещо ново в живота си. Промените ще последват една след друга, ако го сторите. Напишете на лист своите желания.


ВЕЗНИ

Философски ден

 

Потърсете хармонията във взаимоотношенията с околния свят, като първо вникнете в своите дълбоки мисли и чувства. Осъзнайте какво точно искате от живота си, от себе си. След това го искайте и от другите. Денят ви носи доста силни философски навявания. Не е изключено да изглеждате леко умислени.


СКОРПИОН

Захвърлете старото

 

Използвайте днешния ден, за да се освободите от натрупаните отрицателни емоции и лоши впечатления, които се насъбраха в последните няколко месеца в съзнанието ви. Имате възможност да „изпразните чекмеджето“ и да го оставите готово за нови емоции. Захвърлете старото. Днес можете да се занимавате с изкуство.


СТРЕЛЕЦ

Чуйте съвети

 

Обърнете внимание на съветите, които вашите близки ви дават ежедневно. Не е ли време да се вслушате в тях? Не е ли време да осъзнаете какво точно искат да ви кажат те? Днешният ден ви носи положителна енергия в дома, семейството и сферата на вашите роднински връзки. Няма да сгрешите, ако почерпите от тях опит и знания.


КОЗИРОГ

Ще ви натоварят

 

Няма да ви остане много време за отдих и релаксация днес. Няма да свършите напълно и своите първоначално замислени задачи. Отново ще трябва да се заемете с чужда работа, която не търпи отлагане. Шефовете и колегите знаят, че винаги ще намерите време да я свършите. Да си отговорен е нож с две остриета и вие го знаете най-добре.


ВОДОЛЕЙ

Трайте си

 

Опитайте се да не говорите за своите лични спестявания и инвестиции. Не давайте себе си за пример пред другите за финансовите си успехи. Бъдете предпазливи относно всяка информация за себе си. Днес сте твърде доверчиви и не е изключено да ви замесят в измама или интрига, от която можете да си изпатите сериозно.


РИБИ

Начало

 

Днес можете да започнете нови начинания на работното място. Време е за осъзнаване на вашите лични отговорности, а и възможности за поемане на проекти и работа. В личен план този ден ви прави силни и решителни. Внимавайте обаче в думите, за да не нараните половинката си с някое прибързано слово.


Хороскоп за родените на 12.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година бъдете готови да преживеете различни провокации от всякакво естество, включително и измама от близък човек. Всичко това ще ви направи още по-силни и прозорливи за в бъдеще. Не бързайте. Бавният ход ще ви отведе по-сигурно към успеха.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *