Любопитно

Хороскоп за периода 9-11 февруари: Прекалено състрадателни сме и готови да подадем ръка дори там, където хората не заслужават

Новолунието в събота носи силна енергия за промяна

Петък е ден, който може да предизвика известно напрежение и конфликт между хората с по-иновативни идеи и тези с назадничаво мислене и желание за стабилност. Луната във Водолей подпомага иновациите и нестандартните подходи, но квадратурата й с Юпитер може да предизвика несъгласие и различия във възгледите и ценностите. В събота настъпва новолуние във Водолей, което носи със себе си силна енергия на промяна, която изисква и от нас да се адаптираме и да се приспособим към нея. В неделя Луната гостува в Риби и повишава нивото на емоцията. Прекалено състрадателни сме и готови да подадем ръка дори там, където хората не заслужават. Отидете на църква или посетете свои по-възрастни роднини. От тях ще намерите нужната подкрепа.


ОВЕН

Не давайте обещания

 

9 февруари. Лесно ще влизате в конфликти с колеги и партньори, отстоявайки мнението си и налагайки го на всяка цена. Добре е да сте внимателни и да не се впускате във финансови рискове, защото ще се окажете губещата страна.

10 февруари. Бъдете готови за изненади в общуването с вашите близки. Новолунието днес може да ви насърчи да дадете голямо обещание на свои приятели или на хора, които искате да разчитат на вас. Внимавайте дали можете да го изпълните.

11 февруари. Починете си хубаво в неделя сутрин. Не бързайте да ставате от леглото и да се заемате с ангажименти. Денят може да ви се стори доста муден. Обърнете повече внимание на себе си, на мислите си. Чуйте вътрешния си глас. Не се събирайте с шумни компании.


ТЕЛЕЦ

Разрешавате проблеми

 

9 февруари. Ще се почувствате изпълнени с енергия и ентусиазъм. Днес имате енергия и усещате, че можете да се справите с всеки проблем. Така е, но често за да разрешите един проблем, отваряте друг, и то в сферата на комуникацията и взаимоотношенията. Обуздайте емоцията.

10 февруари. Възможно е да почувствате напрежение в общуването си с вашите близки. Имате нужда да се отпуснете, а семейни проблеми ще ви напрегнат още повече. Добрата новина е, че ще намерите начин как окончателно да разрешите тези проблеми.

11 февруари. Настроени сте философски в неделя. Ще говорите по теми, които много от хората около вас не разбират. Това е и причината те да не проявяват интерес в разговорите с вас. Прочетете интересна книга или изгледайте филм с научно-популярен сюжет. Имате нужда да обогатите знанията си.


БЛИЗНАЦИ

Нещо различно

 

9 февруари. Избягвайте рисковете и се концентрирайте върху практичните идеи. Заложете на това, което можете да свършите реално в рамките на деня. Днес е ден за довършване, а не за започване на каквото и да било. Приберете се по-рано вкъщи.

10 февруари. Бъдете готови да изпробвате нещо ново и различно. Днешният ден ще ви позволи да развиете свои таланти или да отключите интереса си към нещо, което не сте правили до този момент. Определено ви е ден за ново начало.

11 февруари. Ще ви се отвори възможност да се сближите със свои близки и роднини, с които от дълго време не сте поддържали активна връзка. Днес общуването ви носи наслада и приятни емоции. Отделете поне един час, за да останете насаме със себе си, с мислите и идеите си.


РАК

Не срещате разбиране

 

9 февруари. Ще се почувствате изолирани днес. Хората са твърде забързани, а вие приемате това, сякаш те ви отбягват и не искат да разговарят с вас. Възможно е да ги натоварвате с проблемите си. Търсите някого, на когото днес да се оплачете, но няма да срещнете разбиране.

10 февруари. Ще преживеете драматично думите на свой близък, който ще ви ги каже директно и без да се съобразява с емоционалното ви състояние. Тази случка обаче ще ви помогне да се освободите от зависимостта си към този човек, да скъсате връзката с него и да продължите напред по нов път и нов начин.

11 февруари. Използвайте неделята, за да се погрижите за себе си и да се отпуснете. Дайте си време за отдих и възстановяване от стреса през последната седмица. Приемете, че и почивката е важен компонент за изграждане на успеха. Днес се нуждаете от спокойствие.


ЛЪВ

Ленива неделя

 

9 февруари. Концентрирали сте се в настоящите си проблеми и това е блокирало начина ви на мислене напоследък. Днес се опитайте да се разсеете. Да помислите за нещо по-различно и приятно. Проблемите ще отшумят от само себе си, но докато дойде това време, вие го давайте по-спокойно.

10 февруари. Не се притеснявайте да споделите своите идеи, независимо колко ексцентрични ви се струват към този момент. Днес се облечете нетрадиционно, опитайте да привлечете вниманието на хората върху себе си. Имате нужда да бъдете забелязани.

11 февруари. Ще прекарате неделята лениво. Без особени активни дейности или заслуги, които да ви се приписват. Имате нужда от почивка и си дайте такава. Имате нужда да останете малко повече време насаме със себе си и да преосмислите някои свои житейски философии.


ДЕВА

Неочаквани промени

 

9 февруари. Очакват ви непредвидени ситуации, в които ще попадате всеки един момент от днешния ден. Във вашия подреден и предварително планиран свят това е кошмар и вероятно поради тази причина този ден ще ви се стори доста объркан и труден. Просто се пуснете по течението.

10 февруари. Бъдете готови за неочаквани промени в плановете си. Новите ситуации, в които ще попаднете през този ден, ще бъдат за добро. Ще се промени вашата ежедневна рутина и част от традиционните навици, които имате. Време е за нещо ново.

11 февруари. В неделя ще поработите върху личната си мотивация. Не само в професионален, а и в личностен аспект. Защото мотивацията всъщност е онзи пламък, който поддържа огъня на всичко, с което се занимавате. Прочетете книга за личностно развитие. Ще ви е от полза.


ВЕЗНИ

Полезни контакти

 

9 февруари. Не се притеснявайте да говорите и общувате с хората около себе си открито. Днес ще прекарате повече време в разговори и престой в социалните мрежи, отколкото вършейки работа в службата. Но точно тези контакти ще ви помогнат да преодолеете един проблем в бъдеще.

10 февруари. Новолунието ще ви помогне да проявите свои таланти и да изявите свои качества и умения. Фокусирайте се върху личните си цели и се опитайте да постигнете всяка една от тях. Днес е ден за ваше личностно развитие.

11 февруари. Ще проявите разбиране и подкрепа към болките и мъките на свои близки хора. Дори и да няма какво да направите за тях, вие ще им кажете няколко мили думи, което е напълно достатъчно. Добротата не винаги се изразява в дела, понякога тя е просто подкрепа.


СКОРПИОН

Освобождение и начало

 

9 февруари. Възможно е да се почувствате самотни и изоставени в този ден. По-скоро хората около вас ще бъдат доста забързани и трудно ще ви обръщат внимание. Вечерта се приберете по-рано вкъщи и си починете.

10 февруари. Новолунието днес ще ви помогне да се освободите от някои ограничения, които не ви даваха свобода в последно време. Днес е добре да поговорите с близките си и да им споделите своите страхове и опасения, своите притеснения. Ще ви разберат и ще ви дадат най-правилния съвет за преодоляването им.

11 февруари. Ще успеете да заздравите стари душевни рани, като приемете изцяло реалността, в която живеете. В неделя не само че ще ви олекне на душите, а и ще се почувствате по-пълноценни и щастливи. Време е за ново начало.


СТРЕЛЕЦ

Простете и загърбете

 

9 февруари. Поначало не сте хора с консервативно мислене, но днес проявявате такова в пълна степен. Възможно е да срещнете неодобрението на хората, с които общувате. Избягвайте конфликтите. Не налагайте мнението си. И вие в друг момент не бихте го приели.

10 февруари. Можете да наречете днешната събота „ден на експериментите“. Не се притеснявайте да направите нещо ново, да експериментирате и да се провокирате. Денят е благоприятен и ви дава възможност да отворите нова страница в живота си. Новолуние е – време за ново начало.

11 февруари. Използвайте този ден, в който прощавате лесно, за да се освободите от спомена за стари обиди и мъки, които те са нанесли върху психиката ви. Заживейте в новото време и гледайте напред. А това, което е било зад гърба ви, нека си остане там.


КОЗИРОГ

Стъпете здраво на земята

 

9 февруари. Намерете точния баланс между амбициите си и реалността, в която живеете. Понякога бягате от тази реалност и си мислите, че можете да постигнете повече, отколкото силите ви позволяват. В такъв момент трябва да се поспрете и да стъпите здраво на земята. А това вие го можете.

10 февруари. Промените, които се случват в професионалния ви живот, са причина да се чувствате объркани и недотам сигурни в бъдещето си. Това ще ви направи нервни и заядливи в днешния ден. Опитайте да се освободите от страховете си. Спестяванията ви ще се увеличат.

11 февруари. Занимавайте се с нещо, което ви прави по-сръчни. Впрегнете своята мисъл, за да създадете нещо физически видимо. Дори сглобяването на маса или стол ще се окаже подходяща дейност, за да се почувствате пълноценни и в добро настроение.


ВОДОЛЕЙ

Време за промени

 

9 февруари. Няма как да не изразите чудесните си иновативни идеи в този ден. Не се притеснявайте от факта, че все ще се намери някой, който да е несъгласен с вас и недоволен от това, което правите. Вечерта излезте с приятели. Започвате нов период.

10 февруари. Очаква ви прекрасен ден. Новолуние във Водолей! Момент, в който всички ваши желания могат да станат реалност. Време е за ново начало, за поставяне на нови цели и мечти. За нови идеи и промени във философията ви. Подгответе се.

11 февруари. Използвайте неделята, за да се изразите пред другите. Ако Козирозите трябваше да свършат нещо практическо, при вас този труд трябва да е интелектуален. Занимавайте се със своето и с чуждото личностно развитие. Вдъхнете кураж на някого. Това ще ви направи щастливи.


РИБИ

Колебания и страсти

 

9 февруари. Не е изключено днес да се чувствате изморени и демотивирани. Работата, която обикновено вършите за час, днес ще я свършите за два или три. Но лека-полека и бавничко ще докарате нещата до техния завършек. Вечерта си легнете по-рано от обичайното.

10 февруари. През целия ден днес ще се чувствате уморени, не особено дейни и с нисък тонус. Поспете си добре, дори по възможност си полегнете и в следобеда. Къщната работа няма да ви спори, защото ви липсват сили да я свършите. Има и други дни. Днес си починете.

11 февруари. Усещате, че се намирате пред ново начало. Накъде обаче да поемете? Отново сте нерешителни, крехки и чувствителни. Поговорете с близките си. Те ще ви дадат възможно най-добрия съвет.


Хороскоп за родените на 9 февруари – Честит рожден ден!

През следващата една година винаги, когато трябва да направите важни промени в живота си или да предприемете рискова стъпка, все ще се намери някой, който да ви разубеждава. Е, след това ще съжалявате, че не сте стреляли навреме, но нали вече сте изпуснали момента.

Хороскоп за родените на 10 февруари – Честит рожден ден!

Колкото и да се стараете да не променяте отношението си спрямо хората около себе си заради финансовите ви взаимоотношения, това няма как да се случи. Не обърквайте личното с професионалното във връзките си и се предпазвайте от заемни взаимоотношения в семейството, за да си спестите бъдещи разправии за пари и имоти.

Хороскоп за родените на 11 февруари – Честит рожден ден!

Не претупвайте шансовете си за късмет, като се страхувате от промени и поемане на рискове през следващата една година. Ако те са премерени, ще ви носят много радост. А и от опит глава не боли, нали?

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *