Любопитно

Хороскоп за периода 23-25 февруари

Настъпват дни за самооценка, анализи и преосмисляне

 

В петък Луната се движи в огнения Лъв и носи темперамент и жажда за авантюри. Квадратурата й с Уран е причина да изпитваме известен страх от промените, които носи новото време. Опитайте се да прекарате този ден без напрежение, а с разбиране и работа със себе си. В събота настъпва пълнолуние в Дева. Време е за преосмисляне и подготовка. Прегледайте възможностите си, уменията и силите си. Говорете с хора, които по-скоро ви разтоварват. В неделя Луната продължава своя път в Дева. Взаимодействието й с Лилит и Сатурн е повод да се самооценяваме, да сме по-критични към себе си, да се сблъскаме със собствените си демони и ограничения. Подхождайте с повече чувство за хумор и не правете драми от дребните неща.


ОВЕН

Действайте упорито

 

23 февруари. Петък ви носи сили, енергия и желание за действие. Внимавайте да не поставите спонтанно и непредвидено ново начало, без да сте го обмислили добре. Имате възможност да постигнете някои свои цели, ако сте по-търпеливи и целенасочени.

24 февруари. В събота е време да преосмислите голяма част от своето ежедневие. От това какво време отделяте за работа и какво е отредено за почивката ви. Пълнолунието в Дева иска от вас да вземете решение за здравето си. И да спрете с претоварването, или поне да намалите темпото за кратко.

25 февруари. Днес имате много идеи и мечти, които обаче няма да можете да сбъднете заради ограничения от външни фактори. Все нещо ще се случва, все нещо ще иска повече внимание, отколкото вашите цели. Такава е неделята.


ТЕЛЕЦ

Скъсайте с миналото

 

23 февруари. Внимавайте с финансовите си решения днес, особено ако те касаят семейния бюджет и стабилността на семейните ви доходи. Възможно е да се появят неочаквани разходи в дома. Проявете гъвкавост и инициативност, за да овладеете ситуацията. Не харчете излишно.

24 февруари. Използвайте енергията на пълнолунието днес, за да вземете важни решения за своите инвестиции и спестявания. Бъдете внимателни със загрижеността си към близките и приятелите. Някой, който няма нужда от помощ, ще се възползва от добротата ви днес.

25 февруари. Ще разкриете свои вътрешни страхове и ограничения, които могат да забавят вашето развитие. Използвайте този ден, за да скъсате оковите с ваше минало, пречещо ви да вземате адекватни и полезни решения. Не се страхувайте да затваряте врати зад гърба си.


БЛИЗНАЦИ

Напрежение в неделя

 

23 февруари. Ключът към успеха ви днес е в общуването. Можете да използвате чара и обаянието си, за да излезете от сложни ситуации и да убедите другите във вашата лична гледна точка. Роднини ще ви дойдат на гости за уикенда.

24 февруари. Обърнете внимание на дома и семейството си. На потребностите, които те имат към момента. Избягвайте да давате съвети или да съдите действията им. Днес приемайте всяка информация, без да я коментирате негативно.

25 февруари. Силното психическо напрежение, което чувствате днес, ще е причина да преживеете сблъсъци и проблеми във взаимоотношенията ви с вашите близки. След това ще съжалявате, че сте ги нагрубили, но първичната ви реакция е неизбежна. Ограничете всичко, което ви дразни и изважда извън кожата.


РАК

Помислете за здравето си

 

23 февруари. Ще обърнете внимание на своите емоции, чувства и усещания. Ще го направите повече, отколкото е нужно и така е възможно да изглеждате отстрани леко егоцентрични и самовглъбени. Приберете се по-рано вкъщи и си легнете навреме.

24 февруари. Не се претоварвайте физически днес. Денят не е сред най-активните, въпреки че вие се чувствате жизнени и доста дейни. Прекалената активност обаче може да се обърне в превъзбуда вследствие на пълнолунието. Внимавайте да не грохнете от изтощение.

25 февруари. Днес се фокусирайте върху здравето и благополучието си. Използвайте неделята, за да подобрите хранителните си навици и режима на сън. Пълнолуние е, време е за диети. Опитайте да преодолеете стреса и да намерите методи и начини за неговото намаляване.


ЛЪВ

Време с близките

 

23 февруари. В петък сте слушани, следвани и колективът всъщност иска вие да водите парада. Това, освен комплимент, е и голяма отговорност, защото ако допуснете грешки, то те ще се отразят и върху колегите ви. Не се възгордявайте, а действайте по-консервативно.

24 февруари. Пълнолунието ще възбуди във вас желание да се защитавате от всичко и от всеки. Ще изгради невидима стена между вас и света наоколо. Това определено не е благоприятно за ежедневието ви. Внимавайте и несе отделяйте емоционално от другите. Споделете повече мигове с близките.

25 февруари. Парични ще са проблемите, които ще рушат взаимоотношенията ви в семейството и дома днес. Не можете да поправите неща, а и вие сте си виновни, че сте допуснали те да стигнат до тук. Помислете отсега нататък как да развивате живота си, за да ограничите подобни ситуации.


ДЕВА

Скъсайте старите окови

 

23 февруари. Трудно ще се концентрирате върху определени цели днес. Разпилени сте. Вашият потенциал не е в организирането, а в изпълнението. Изпълнявайте задачи, които вече сте започнали през седмицата. Приберете се по-рано вкъщи. Легнете си навреме.

24 февруари. Пълнолунието във вашия знак е идеалният момент, ако искате да се освободите от стари навици и да започнете нещо начисто в живота си. Приемете, че и вие понякога допускате грешки. Признайте ги пред себе си и пред другите. Днешният ден отваря нови пътеки пред вас.

25 февруари. Неделя е времето, когато е настъпил моментът да прибегнете към своето вътрешно преобразяване и емоционална трансформация. Освободете се от стари ограничения и страхове, които не ви позволяват да бъдете себе си и да се изявявате по начина, по който вие желаете. Скъсайте със стари окови.


ВЕЗНИ

Дайте си време

 

23 февруари. Дайте си малко време. Време, в което да се насладите на красотата около вас и да се отдадете на удоволствията. За целта е нужно да балансирате между работата и личния си живот, а да имате време и за двата аспекта. Вечерта се вижте с приятели на по чаша вино.

24 февруари. Събота ще насочи вниманието ви към взаимоотношенията с хората около вас. С най-близките, с половинката, със семейството. Бъдете отворени към техните проблеми, изслушайте ги и се опитате да помогнете адекватно. Очаква ви хубав ден.

25 февруари. Неделя ви среща с ваши вътрешни страхове и притеснения, които не сте разрешили от години. Бягате и отлагате, което прави агонията още по-сериозна. Е, дошъл е моментът да се справите със стара история, ограничаваща ви в сегашното ежедневие.


СКОРПИОН

Готови на компромис

 

23 февруари. Овладейте емоцията си, за да се предпазите от конфликти и недоразумения във взаимоотношенията. Проявете търпение и направете компромис, за да не попаднете в ситуация на кавга. Днес сте напрегнати, защото на работното ви място не всичко върви според вашите очаквания.

24 февруари. Денят ще протече в интересни срещи с хора, които познавате отскоро. Те ще ви предложат да посетите общи мероприятия като семинари, събирания и презентации. Не отказвайте, ще ви е от полза да отидете.

25 февруари. Не отлагайте вземането на решения относно вашия личен живот и промените, които се нуждаете да направите, за да бъде той такъв, какъвто е в мечтите ви. Днес не се притеснявайте да затваряте врати след себе си. Всяка прекъсната емоционална връзка ще освободи място за нов, свеж контакт в живота ви.


СТРЕЛЕЦ

Преодолейте страховете

 

23 февруари. Бъдете отворени и се ослушвайте за нови възможности, които денят ви носи. Вие сте в отлично настроение в петък, а и по този начин привличате хора с позитивна нагласа. Точно от това имате нужда. Очаквайте предложения.

24 февруари. Въпреки че денят е почивен, вие следва да използвате енергията на пълнолунието и да набележите своите професионални цели за идните пет-шест месеца. Не се притеснявайте да мечтаете смело и да стреляте в цели, които ви се струват недостижими.

25 февруари. Ще вземете важни решения за своето бъдеще, касаещи както професионалния, така и личния ви живот. Днес ще се срещнете със стари, непреодолени страхове, които ви ограничават и не позволяват да действате и да се разпростирате според желанията си. Преодолейте ги.


КОЗИРОГ

Повярвайте в чудесата

 

23 февруари. За да успеете днес, се осланяйте на търпението си, целеустремеността и упоритостта си. Денят ви представя набор от идеи, които можете да превърнете в реалност, стига вие самите да повярвате в себе си. Научете се да очаквате чудеса от света, за да ги получавате.

24 февруари. Дайте си време за почивка. Изживейте съботата в спокойствие и липса на излишно напрежение. Не си набелязвайте задачи за вършене, които са трудоемки и изискват много време и внимание.

25 февруари. Неделя иска от вас да изградите по-стабилни и устойчиви връзки с хората, които са в най-близкото ви обкръжение. Използвайте енергията на деня, за да преодолеете стари вражди и проблеми в общуването си. Да си простите едни на други и да продължите смело напред.


ВОДОЛЕЙ

Очаквайте неочакваното

 

23 февруари. Звучи като клише, но днес можете да очаквате неочакваното. Денят ви носи предизвикателства, които можете да превърнете във възможности, стига да искате. Само трябва да решавате мигновено и да не отлагате. Защото отложите ли, възможността ще си отиде.

24 февруари. Време е за социални срещи и събития. Събота идва с предложения за срещи с хора, от които можете да имате полза. Или такива, които биха имали полза от вас и биха платили добре за вашия труд. Не отказвайте.

25 февруари. Не се страхувайте да проявите свои качества и умения, които криете дълбоко в себе си и не изявявате заради предразсъдъци или опасения какво ще кажат хората, ако го направите. Е, днес не хорското мнение е важно, а това, което мислите и искате вие.


РИБИ

Използвайте енергията

 

23 февруари. В петък ще се срещнете с много хора, повечето от които ще искат да ви кажат нещо важно точно на секундата. Днес всички бързат, всички искат нещата да се случват мигновено. Успокойте топката. Все нещо може да почака.

24 февруари. В събота се опитайте да бъдете колкото се може по-активни и дейни. Пълнолунието ви зарежда с енергия и ентусиазъм. Тази енергия трябва да се изразходва. Не го ли сторите, определено ви застрашава агресия и емоция до краен предел.

25 февруари. Неделя ще ви помогне в процеса на вашето вътрешно преобразяване и духовен растеж. Поработете върху себе си, преодолейте някои свои вътрешни страхове и опасения. Отидете на групови занимания, които включват медитация и самоосъзнаване. Помислете върху важните неща в живота си.


Хороскоп за родените на 23 февруари – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви връхлети вихър от позитивна енергия и шансове за развитие. Вашата задача е да ги усвоите и вложите в живота си. Защото тази енергия идва, за да бъде приложена на практика. Време е за успех в професионалния, а и в личния ви живот.

 

Хороскоп за родените на 24 февруари – Честит рожден ден!

През следващата една година вие ще променяте философиите на своето мислене. Това е нелек и продължителен етап, който трябва да извървите, но и който е нужно да изживеете, за да трансформирате битието си. Каквото и да ви се случва, задавайте си въпроси и търсете отговорите „между редовете“.

 

Хороскоп за родените на 25 февруари – Честит рожден ден!

През следващата една година ще живеете неспокойно, защото ще се стремите все към по-добро и по-добро, а този стремеж ще поражда и нужда от непрестанни действия и борби. Ще бъдете печеливши в битките, така че не се страхувайте да ги предприемате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *