Любопитно

Какво вещаят звездите за периода 2-4 февруари

Днес и утре ще ни съпътства напрежение, в неделя ще имаме хармония в общуването

 

Петък ще се окаже един от динамичните дни на тази седмица. Луната е в неспокойната зона на Скорпион, където сключва напрегнати аспекти с Юпитер и Плутон. Този ден изисква да влагаме толкова сили в действията си, колкото можем да си позволим, както и да сме внимателни във взаимоотношенията си. Не всичко трябва да е на всяка цена. В събота напрежението отново е наш спътник, но ако поговорим с близките си, ще се успокоим и енергията ни ще бъде по-смирена, а взаимоотношенията – по-хармонични. В неделя Луната преминава в Стрелец и сключва хармонични аспекти с Меркурий и Плутон. Този ден е изпълнен с богата енергия в сферата на мислите, комуникацията, разбирането на отсрещната страна. Разговорите днес ще бъдат особено приятни.


ОВЕН

Приемете съвети

 

2 февруари. Ще бъдете чувствителни и лесно раними днес. Избягвайте конфликтите и се фокусирайте върху своите задачи. Не гледайте чуждата работа. Ако действате в колектив, питайте за мнение и не налагайте своите възгледи. Вечерта си починете вкъщи.

3 февруари. Избягвайте споровете в събота, а вместо тях поговорете с един по-мек и благ тон с близките си. Имате нужда да им обясните какво към този момент ви притеснява и от какво се страхувате. Те ще ви разберат и ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

4 февруари. Прекарайте повече време с близките си. Говорете си по различни теми. Имате нуждата да споделите нещо, което ви вълнува горещо. Не се притеснявайте, защото днес можете да получите добри съвети от тях.


ТЕЛЕЦ

Споделете страховете си

 

2 февруари. Напрежението, което чувствате днес, ще е повод да влизате в конфликти с околните. Проблемът е, че искате да наложите мнението си, а определено това може да ви сблъска и с други хора, които желаят да блеснат. Борбата за първенство ще е ожесточена.

3 февруари. Прекарайте една незабравима събота заедно със семейството и половинката си. Не през всички часове на деня ще бъдете в добро настроение, но пък вашите близки ще ви разберат и успокоят. Страхувате се от нещо определено. Споделете го.

4 февруари. Днес няма да ви се общува толкова много, колкото на всички около вас. Предпочитате да прекарате деня си в тишина и спокойствие. Кажете им го по по-мил и тактичен начин.


БЛИЗНАЦИ

Разговаряйте с близките

 

2 февруари. Насочете вниманието си върху своите собствени цели и работа. Избягвайте да се разсейвате с дейности, които ви отклоняват от основните ви задачи. Колегите ще ви заговарят и ще губят ценни минути от времето ви през целия ден.

3 февруари. Отделете малко повече време за комуникация с близките си на тема работа и кариера. Сега имате нужда да поговорите с тях за служебните си позиции, за амбициите и за желанията си. Те ще ви помогнат да вземете решение дали да промените местоработата си, или да останете на същото работно място.

4 февруари. Поговорете с близките си за някои свои недостатъци, които намирате в характера си. Няма нищо лошо да попитате как изглеждате в чуждите очи. Това е част от вашето личностно развитие, а и ще ви помогне да си направите самооценка.


РАК

Петъчен хаос

 

2 февруари. Имате ясни планове какво да свършите днес и как да го сторите, че да постигнете целите си. Непредвидени обстоятелства обаче ще ви отклоняват от предварителните ви разчети. Избягвайте да влизате в конфликти. Дрехите, които си купите, няма да носите с удоволствие след това.

3 февруари. В събота имате нужда да се уедините и да се отдадете на хобито си. При мнозина то е свързано с различен вид изкуство. При някои четенето се проявява като любимо занимание, при други – слушането на музика или гледането на приятен филм.

4 февруари. Днес ще сте радостни, ако прекарате повече време с партньора си. Направете нещо, което обичате да вършите заедно. Не се страхувайте за здравето си. Дори и лекото неразположение, което чувствате към момента, е временно и още утре ще отмине.


ЛЪВ

Почистете дома си

 

2 февруари. Опитайте се да вникнете в гледната точка на хората, с които общувате и комуникирате. В желанието си да наложите своето собствено мнение е възможно да влезете в пререкания с колегите. Грижи в семейството са причина да се чувствате потиснати и без настроение.

3 февруари. Бъдете внимателни във взаимоотношенията си с близките. Днес сте прекалено настоятелни и искате да наложите своето мнение, без това да ви е позволено. Почистете дома си от излишни вещи и от мръсотия. Ще се почувствате по-уютно след това.

4 февруари. В неделя се фокусирайте върху целите и плановете си за вече настъпилия месец. Нямате време за губене, а почивният ден е най-добрият момент за тази цел. Сложете на масата плюсовете и минусите на сегашното си работно място. Искате ли да промените местоработата си?


ДЕВА

Нестандартна неделя

 

2 февруари. Обаждания, имейли и съобщения ще ви разсейват почти през целия ден. Преувеличавате силите си и се нагърбвате с много работа, голяма част от която обаче не можете да свършите в уречения срок. Това може да наложи да работите допълнително в събота.

3 февруари. Не прекарвайте целия ден вкъщи. Това ще ви отегчи. По-приятно ще ви бъде, ако излезете и изпиете по чаша кафе или вино с хора, на които можете да споделите това-онова. Имате нужда от такива, с които да си поприказвате, за да разпуснете насъбрало се напрежение.

4 февруари. Възможно е днес да звучите по-ексцентрично от друг път. Възможно е да се изразявате неразбрано и вън от традиционния ви изказ. Имате нужда да говорите с хора, които не са ви познати. Имате нужда да направите нещо, което не сте правили досега.


ВЕЗНИ

Социално събитие

 

2 февруари. Опитайте да хармонизирате взаимоотношенията си с хората, които обичате и уважавате. Денят е благоприятен за работа в екип. Трудно ще вземате решения самостоятелно. По-добре ще ви е, ако се консултирате и някой потвърди мнението ви. Така ще се чувствате по-уверени.

3 февруари. Не изпускайте социално събитие в събота, на което бяхте поканени още преди седмица. Това, че се чувствате лениви и не ви се ходи, нека не ви служи като оправдание да си останете вкъщи.

4 февруари. Неделя е подходящ ден за отдих и възстановяване. Обърнете внимание на хобито си. Правете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи. Прекарайте повече време с близките си и поговорете по приятни теми.


СКОРПИОН

Направете анализ

 

2 февруари. Опитайте се да овладеете бликащата от вас емоция. Днешният ден ви предлага шансове за хиляди промени и новости, но вие ще ги заобиколите, защото се фокусирате главно върху проблемите и нередностите, вместо върху по-добрите перспективи.

3 февруари. Вие сте интуитивни хора. Знаете, че вие можете да определите живота си – дали да е щастлив, или не. Днес направете един по-обстоен анализ на всичко, което ви се случи през януари. Дали можете да контролирате събитията през февруари? Отговорът е „да“.

4 февруари. В неделя е добре да поговорите с близките си и да ги попитате какво мислят те относно намеренията ви за смяна на работното място. Днес ще получите точния коректив и ще можете да си направите преценка дали си струват промените, или не.


СТРЕЛЕЦ

Щастлива неделя

 

2 февруари. Ще потърсите начин да блеснете в обществото и да направите впечатление. Моментът обаче е крайно неподходящ да се набивате на очи, защото редом с качествата ще блеснат и грешките, които допускате. Вечерта се приберете вкъщи рано. Останете поне за час насаме със себе си.

3 февруари. В събота се наспете до късно. Имате нужда от почивка. Имате нужда никой да не ви притеснява за нищо. Обърнете внимание на хобито си. Днес е момент за развитие и просперитет на духовно и емоционално ниво.

4 февруари. И днес ще искате да бъдете център на вниманието. За разлика от предходните два дни, сега ще ви се получи. Не само това, а и хората ще ви приемат положително. Това ще направи днешния ден особено щастлив и ползотворен за вас.


КОЗИРОГ

Успех на работа

 

2 февруари. Ще научите интересна информация относно въпроси, които жизнено ви касаят. Вашият потенциал на работното място ще нарасне значително. Днешният ден ви дава възможност да се изявите и като лидери, и като обединители. Внимавайте да не нарушите нечии интереси.

3 февруари. Помислете за нови начини за справяне със стреса. През тази година важен аспект от почивката ви ще бъде да разнообразявате способите за разпускане. Импровизирайте. Днес направете нещо, което до момента не сте правили.

4 февруари. Избягвайте конфликтите. Възможно е да говорите, а никой да не разбира това, което казвате. Е, и преди ви се е случвало, нали? Днес се опитайте да съберете мислите си и да не се разпилявате в излишни разговори. И без това никой няма да ви чуе, приказките ви отиват на вятъра.


ВОДОЛЕЙ

Социално разширение

 

2 февруари. Ще ви се наложи да разрешавате бързи въпроси от финансов и материален характер. Някои от вас днес е възможно да се занимават с наследство или имотни делби, които няма да протекат изцяло във ваша полза. Не се съгласявайте и не изповядвайте сделки днес.

3 февруари. Очаква ви активна събота в социален план. Днес можете да се видите с много приятели, с които да обмените идеи. Можете да осъществите нови запознанства с хора, от които имате какво да научите. Отидете на социално събитие вечерта. Не я прекарвайте вкъщи.

4 февруари. Обадете се на приятели, с които не сте се виждали скоро. Друг начин да прекарате хубаво неделята е да посетите интересна забележителност. Разнообразете ежедневието си.


РИБИ

Ленива събота

 

2 февруари. Ще бъде добре днес да избягвате да говорите по тежки въпроси, например междуличностни, които могат да ви поставят в неудобна ситуация и да обидите някого или да засегнете нечие его. Денят ще бъде далеч по-спокоен, ако го прекарате, без да правите излишно впечатление.

3 февруари. Отпуснете се и се насладете на тишината и спокойствието, които съботата ви предлага. Ще бъдете лениви и едва ли ще сте толкова сръчни, колкото ви се иска. Затова и къщната работа няма да ви спори. Но пък почивката ще ви възвърне силите.

4 февруари. И неделята няма да е кой знае колко активен ден за вас. Имате нужда от малко време, което да прекарате в размисли. Вашият емоционален потенциал ще прерасне в увереност през новата работна седмица.


Хороскоп за родените на 2 февруари – Честит рожден ден!

Очаквайте неочакваното през следващата една година. Ще имате възможност да погледнете надълбоко в себе си и да осъзнаете някои предразсъдъци, които ви пречат. Ще можете да промените живота си, стига да имате нужната смелост за това. Сега му е времето.

 

Хороскоп за родените на 3 февруари – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате много работа и по-голямата част от нея ще бъде добре заплатена. Не се отпускайте, а се заемете здраво с ангажиментите си, за да имате добри резултати.

 

Хороскоп за родените на 4 февруари – Честит рожден ден!

През следващата една година работете толкова, колкото да прехранвате себе си и семейството си. Не предприемайте непосилни дела и рискови начинания. Доходите ви ще стигат, ако целите ви са реални. Очаква ви любов и мир във взаимоотношенията.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *