Любопитно

В понеделник до обяд късметът ще е на наша страна

Дневен хороскоп за 05.02.2024 г. Очаква ни ден, през който е важно да бъдем отговорни. Движейки се в Стрелец, Луната енергично си взаимодейства със Слънцето. Късметът в сутрешните часове е силно подчертан за сметка на следобедните. В следобеда обърнете внимание на по-сериозните дела, на тези с изтичащ краен срок. Успехът е с вас, когато се отнесете отговорно към задачите си. Безотговорността ще бъде наказана мигновено. Овладейте емоцията вечерта, за да не навредите сериозно на личните си взаимоотношения.


ОВЕН

Овладейте се

 Очаква ви забързан и натоварен ден. Пред вас се изправя предизвикателството да решите кои задачи са ви приоритетни, за да ги свършите в максимално кратък срок. Не позволявайте на емоцията да помрачи здравия разум. Случи ли се, ще бъдете напът да развалите междуличностните си взаимоотношения. Не си струва да го правите.


ТЕЛЕЦ

Бъдете пестеливи

 Предстои ви доста натоварен ден. Не сте в състояние да поемете цялата работа, която се изисква от вас. Дори и да търсите помощ, няма да ви се подаде ръка. Не се оплаквайте и избягвайте да губите времето си, като занимавате другите със своите проблеми. Ограничете разходите. Имате нужда да сте по-пестеливи.


БЛИЗНАЦИ

Послушайте близките

 Настроени сте делово още от сутринта, но не се усещате колко много обещания изричате. Шансът да ги сбъднете е нулев. Вземете се в ръце и не позволявайте на емоцията да властва в този ден. Разсъждавайте трезво. В следобедните и вечерните часове послушайте мнението на своите близки. То ще ви е коректив за начина на мислене.


РАК

Бъдете с ума си

 След като успяхте да развалите взаимоотношенията си със семейството снощи заради дреболии, сега се чувствате гузно. Въпреки всичко, денят ви е активен и изисква да сте с ума си, когато вземате важни решения. Не смесвайте личните с професионални връзки. Вечерта посетете групово спортно занимание –танци, йога, пилатес.


ЛЪВ

Обрати

 Очаква ви ведър, но неспокоен ден. В сутрешните часове се чувствате прекрасно, обнадеждени от благоприятното стечение на обстоятелствата. Всичко върви по план, но колата лесно може да се преобърне от едно малко камъче в следобеда. Не си вярвайте прекалено много и винаги проверявайте за грешки, които вие сте допуснали.


ДЕВА

Дисхармония

 Имате усещането, че хората ви отбягват нарочно и тенденциозно. Нямате с кого да споделите тези свои притеснения. Дисхармонията в емоциите вреди и на концентрацията в службата. Не се заемайте с важни проекти, защото могат да се окажат повод за неочакван провал.


ВЕЗНИ

Кофти ден

 Ще осъществите напрегната среща с авторитети, на които трябва да се подчините. Пред вас ще се изправят сериозни стени и забрани и е добре да приемете обстоятелствата, вместо да упорствате напразно. Емоцията ви расте и е възможно да ви обсеби изцяло, разрушавайки хармонията в личните ви взаимоотношения.


СКОРПИОН

Владейте се

 Натоварени сте и без да усещате, емоцията ви расте поголовно. В течение на деня не осъзнавате, че всеки един жест на хората около вас, на колегите и на близките ви дразни и изкарва извън равновесие. Овладейте нервите, ако не желаете до вечеря да сте се изпокарали с всички наоколо. Не е за ваше добро.


СТРЕЛЕЦ

Не сте концентрирани

 Ще бъдете особено самонадеяни и упорити относно желанието да постигнете целите си на всяка цена. Предстои ви доста натоварен ден, но не успявате да степенувате ангажиментите си по приоритет. Това е и причината за целия хаос, царящ в работния ви ден. Не успявате да се концентрирате и затова не се заемайте с важни дела.


КОЗИРОГ

С нисък тонус

 Подхождате с доза недоверчивост към всичко, което ви заобикаля и което се явява като възможност и шанс през днешния ден. Имате основание да бъдете мнителни към предложенията. Не сте в позиция да правите големи промени или да приемате предизвикателства. Тонусът ви е нисък. Стартирайте диета и си легнете по-рано.


ВОДОЛЕЙ

Уязвимост

 Ще кажете „да“ на предложения, които звучат налудничаво и могат да уронят престижа ви до няколко седмици. Не сте предпазливи при осъществяване на контакти и разказвате много за своя личен живот пред хора, които познавате от съвсем скоро. Уязвими сте през този ден. По-добре си премълчавайте. Не приемайте предложения.


РИБИ

Работете сами

 Очаква ви натоварен работен ден. Предстои да отметнете доста задачи на фона на пълния хаос, който цари в службата. Липсата на концентрация у вашите колеги, ръководители или подчинени е причина да не молите никого за помощ. Макар и по-бавно, сами ще се справите с текущите си задачи. Удовлетворени сте.


Хороскоп за родените на 05.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година се опитайте да овладеете огромното си желание да правите промяна след промяна, реформа след реформа. Давайте го по-тихичко и предпазливо и тази тактика ще ви предпази от много грешки. Годината е щедра на успехи, но за целта вие трябва сте последователни и упорити.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *