Любопитно

Във вторник луната се движи в Рак и сключва хармоничен аспект с Уран в Телец

Прогноза за 20.02.2024 г., вторник

 

Обърнете се назад през рамо и направете анализ на миналото си

След това можете да планирате и близкото бъдеще. Приемете случващите се промени. Те са неизбежни и дори да не ви се вярва, са за добро. Освободете се от злобата и завистта. Ще се почувствате отлично, ако те не присъстват в живота ви.


ОВЕН

Не се предоверявайте

 

И във вторник се радвате на късмет. Има обаче и предупреждения в хороскопа ви, които са главно в сферата на контактите, взаимоотношенията и новите запознанства. Въпреки че притежавате силна интуиция, днес внезапно ставате прекалено доверчиви и това може да ви обгради с недоброжелатели. Имайте едно наум.

 

ТЕЛЕЦ

Приемете промените

 

Днес мислите философски. Ще изясните много въпроси, които касаят вашето битие. Ще стигнете до прозрения, нови планове и решения. Доста неща ще се променят в следващите месеци около вас и всичко това ще бъде за добро. Днес общувайте и контактувайте. Излезте вечерта на приятелска вечеря.

 

БЛИЗНАЦИ

В нов период

 

Намирате се в началото на нов период и това е причината все още да не се чувствате сигурни – нито в себе си, нито в решенията си, нито в обстоятелствата, които постоянно се изменят наоколо. Вторник ви помага малко по малко да свикнете с новите тенденции в живота си. Не предприемайте действия.

 

РАК

Не отлагайте

 

За да превърнете вторник в един прекрасен ден, трябва предварително да се настроите за това. Мислете позитивно и лесно ще го постигнете. Няма как да не се сблъскате с известни трудности на работното място. Отдайте им значение навреме. Отложите ли, със сигурност ще сбъркате. В личен план отпуснете напрежението.

 

ЛЪВ

Спокоен вторник

 

Вторник се явява спокоен остров в бурното море от промени и раздвижвания, които ви се случват в настоящия момент. Избягвате за миг от напрежението и се отпускате – това ви кара да се чувствате добре. Не предприемайте действия, защото те няма да бъдат успешни. Просто се оставете на течението.

 

ДЕВА

Нетърпение

 

Вторник обещава да бъде успешен за вас. Единственото, от което трябва да се предпазвате, е вашето досадно нетърпение. Проявявате нетърпение във всяка област от живота си. Искате всичко да се случва на минутката, а точно днес това е невъзможно. Дайте време нещата да си дойдат на мястото в естествен ход.

 

ВЕЗНИ

Избегнете кавгите

 

Вторник е благоприятен за вас, но също така носи и някои предупреждения, с които трябва да се съобразите. Невинаги сте на едно мнение с колегите и партньорите и това е причината за честите ви сблъсъци с тях. Избегнете конфликтите, като ограничите разговорите. Сега при вас се заражда една нова и благоприятна идея.

 

СКОРПИОН

Приемете забавянето

 

Вторник е доста благоприятен ден, въпреки че не е толкова активен, колкото вие искате да бъде. Не всичко става по ваше желание, а забавянето в делата ви е факт, с който не можете да се примирите. Няма как и да го промените, така че искате или не, ще го приемете. Отдайте повече енергия на личния си живот.

 

СТРЕЛЕЦ

Успокойте се

 

Вие вече можете да виждате хубавото около себе си. Това е тенденция, която ще затвърждавате и в следващите дни. Силно емоционални сте на моменти, защото желаете замислените от вас планове да се изпълняват бързо, без да чакате. В момента това е невъзможно. Днешният ден е спокоен и не позволява прибързани ходове.

 

КОЗИРОГ

Рутина

 

Във вторник се чувствате добре. Успокоението, което мечтахте да ви се случи, вече е факт. Единственото предупреждение и при вас е да не прибързвате. Днешният ден изисква почивка, отдаване на рутината и довършване на стари ангажименти. Новите инициативи не предвещават успеха, който сте предвидили. Оставете ги за утре.

 

ВОДОЛЕЙ

На сигурно

 

Дори и да срещате трудности, не бива да се отказвате от намеренията си. Малките пречки би следвало да ви мотивират и амбицират да се борите още по-усърдно. Днес не ви липсва енергия, градивна мисъл и късмет. Денят обаче е такъв, че не позволява новите инициативи. Успокойте топката и заложете на сигурното.

 

РИБИ

Благоприятен ден

 

Вторник е безспорно благоприятен ден и не бива да пропилявате възможностите, изпратени от съдбата точно сега. Все още е трудно да се говори за окончателна стабилност в личните взаимоотношения. Причината е нервното напрежение и проявяването на себелюбие от ваша страна. Помислете трезво върху нещата.

 

Хороскоп за родените на 20.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година приемете хората около себе си такива, каквито са. Не се опитвайте да ги променяте. Годината ще бъде доста благоприятна за вас. Прекарайте по-голямата част от нея в родината си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *