Любопитно

Хороскоп за вторник, 23 януари: Внимавайте да не изпуснете нервите си върху хора, които не са виновни

Във вторник Луната е в Рак. Сутринта тя сключва напрегнат аспект с Венера. Внимавайте да не изпуснете нервите си върху хора, които не виновни за лошото ви настроение. Не си изкарвайте яда върху семейството си. Денят може и да не е от най-спорните ви за седмицата, но с повече търпение ще се справите с всички предизвикателства.


ОВЕН

Нервен ден

 

През този ден едва ли ще успеете да си стоите незабелязани от другите така, както го изисква хороскопът ви. Все се стремите да се месите, да изказвате мнението си, с което неминуемо предизвиквате и негативни реакции от отсрещната страна. Не се чувствате комфортно и вторникът се очертава да е доста нервен за вас.


ТЕЛЕЦ

Премълчете си

 

Налага се да направите реорганизация на плановете си и да ги съобразите със забавянето, което ви очаква от следващите няколко дни. В момента се чувствате в застой. Не спорете и не налагайте мнението си. Премълчавайте си, особено сутринта, когато всъщност е най-критичният момент от този ден.


БЛИЗНАЦИ

Огорчение

 

Разочарование от страна на приятели, на близки, на които сте имали безусловно доверие, ще стане основна причина за горчивите ви чувства във вторник. Сами си причинявате страдания, защото се доверявате на непочтени и лицемерни хора. Истински са онези приятели, които ви казват негативите в очите, а не ги премълчават.


РАК

Изяснете се с близките

 

Дори и да е наситен с различни, противоположни по характер емоции, вторник няма да е лош ден за вас. Напротив, използвате всички обстоятелства във ваша полза. Намерете начин да осъществите пряк контакт с близките си и да изясните проблемите във взаимоотношенията си. Не оставяйте това за идните дни.


ЛЪВ

Трудности

 

Чака ви нервен ден. Трудно ще се справите със задачите, които не търпят отлагане. От друга страна, налага се да вземате решения за дела, които никога не са зависели от вас и задачата се оказва почти непосилна. Нервите и тревогите обаче не бива да ви влошават настроението. Запазете го позитивно през деня и вечерта.


ДЕВА

Напрежение

 

Очаква ви напрегнат ден. Задачите следват една след друга, и се налага да вземате важни решения, без да имате нужното време за размишление. Пазете се от хора, които чрез ласкателство искат да достигнат до сърцата ви. Избягвайте да осъществявате финансови сделки или покупки, да подписвате договори в този ден.


ВЕЗНИ

Имате сили

 

И във вторник делата ви вървят все така интензивно, но желанието ви е да не се заемате с много ангажименти. Имате сили да се справите с повечето задачи. Избягвайте кавгите и споровете, не обръщайте внимание на хора, чието намерение е да ви злепоставят или извадят извън равновесие.


СКОРПИОН

Внимавайте с авантюрите

 

Емоционални проблеми са причината във вторник да не се чувствате разположени и често да вземате решения, които не са правилни. Избухвате, не удържате нервите си. Владейте се, за да не навредите на своя имидж. Авантюрите, които подемате като извънбрачни взаимоотношения и залитания, могат да се окажат с горчив край.


СТРЕЛЕЦ

Нервни кризи

 

Днес ще се почувствате доста изнервени. Сякаш не сте вие, сякаш сте променени изцяло. Често ще изпадате в различни нервни кризи, а бързата смяна на вашите настроения ще е тревожен знак за всички наоколо. Не се учудвайте, ако днес почти никой не общува искрено и с желание с вас.


КОЗИРОГ

Избягвайте сделките

 

Очаква ви ден, изпълнен с нерви в деловата област. Решени сте да постигнете целите си без оглед на средствата, които влагате. Внимавайте в капиталовложенията. Възможни са измами и резки промени около условията, които договаряте. Мисля, че не е най-подходящият момент да сключвате сделки точно сега.


ВОДОЛЕЙ

Време за промени

 

И днес имате доста работи за вършене, но силите малко по малко ви напускат. Време е да реорганизирате задачите си и да не препълвате своя личен график с работа, която не можете да свършите в срок. Слънцето и Плутон вече са във вашия знак. Време ви е за промени, за реформи на духовно и подсъзнателно ниво.


РИБИ

В час с новостите

 

Вторник ще бъде променлив ден за вас. На моменти е забързан, спорен и успешен. На моменти обаче е доста муден и забавя темпото до минимум. Опитайте се да бъдете в час с новостите около себе си, без вие да прокарвате новости и промени в своя живот. Не ревнувайте в личен план, за да си осигурите спокойствие и хармония.


Хороскоп за родените на 23.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте да бъдете център на вниманието. Около вас ще се въртят всички погледи на приятели и познати. Всички ще искат да са във вашата приятна компания. Отдавна не сте се чувствали толкова значими.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *