Любопитно

Хороскоп, 16 януари: Във вторник не търсим компромиса, а по-скоро враждата

Луната преминава в Овен, а квадратурата й с Меркурий е причина да се чувстваме по-напрегнати от обикновено. Съществува опасност да влезем в неочаквани конфликти с хората наоколо, просто защото мненията ни по дадени въпроси се различават. Днес не търсим компромиса, а по-скоро враждата.


ОВЕН

Сила и енергия

 

Прогнозата е добра за вас. Луната навлиза в знака ви и ви дарява със силна енергия. Уловете я и я използвайте в правилната посока. За вас започва нов едномесечен етап, чийто старт можете да положите още днес. Не губете времето си в излишни конфликти, а намерете ниша за изява. Време е за промени.


ТЕЛЕЦ

Преценете силите си

 

Денят е двойствен и изисква от вас да прецените възможностите си, ако бъдете оферирани да стартирате нещо ново. От една страна, Луната се движи в Овен и вие сте прекалено дребнави, вглъбени единствено в себе си. От друга страна, Венера е благосклонно настроена към вас и ви дарява с шансове. Преценете силите си.


БЛИЗНАЦИ

Категоричност

 

Очаква ви щастлив ден, през който вършите дела, прилягащи на вкуса ви. Не се съобразявате с мнението на хората около вас, уважавате само своето лично становище. Донякъде това е добре, защото ви зарежда с категоричност. Със замах ще вземате решения и след това ще застанете зад тях, поемайки лична отговорност.


РАК

Пазете се от конфликти

 

Очертават се промени в службата. Там пластовете ще се разместят и това е за добро. Очакванията ви ще се оправдаят. Денят е богат на социални взаимоотношения, връзки и контакти, но във всичките тези контакти витае насъбрало се напрежение. Внимавайте да не го отключите и да не попаднете в излишни спорове.


ЛЪВ

Оферти

 

Във вторник обстоятелствата около вас рязко ще се променят, като на хоризонта се виждат някои ярки възможности. Пластовете ще се разместват и можете да очаквате предложения за дългосрочно бъдеще. Обмислете ги добре, Меркурий още от началото на януари е директен и можете да сложите подписа си, ако сте съгласни с условията.


ДЕВА

Нужда да споделите

 

И във вторник не бива да бъдете прибързани. Очаква ви благоприятен ден, който може да протече доста хармонично, ако се съобразявате с обстоятелствата и не прибързвате в решенията. Обърнете внимание на вътрешния си мир, на взаимоотношенията с околните. Нуждаете се да споделите нещо лично. Подберете човека, комуто да разкажете.


ВЕЗНИ

Благоприятна сутрин

 

Мога да разделя на две части настоящия вторник. Първата е до обяд, когато ще бъдете залети от положителни емоции и бързо разрешавате проблемите си. Ще говорите открито и без задръжки. Втората е в следобеда до вечерта, когато нещо ще ви мъчи и се затваряте в себе си. Намерете човек, на когото да споделите притесненията си. Ще ви олекне.


СКОРПИОН

Предложение

 

Очаква ви напрегнат ден. Не избързвайте със заключенията, които правите. Луната навлиза в Овен. Ще почувствате освобождаване от проблемите на работното място. Именно там е полето за изява днес – в службата. Очаква ви едно добро предложение, което не бива да подминавате. Сдържайте агресията.


СТРЕЛЕЦ

Положителни емоции

 

Луната навлиза в Овен и ви дарява с приятни емоции и възможност да изживеете деня си положително. Отворете мислите си към хубавото. Днес имате сигурен късмет в деловата сфера, а в личен план любовта няма как да не ви озари. Прегърнете хубавите преживявания и се отдайте на позитивни емоции.


КОЗИРОГ

Отдайте се на тишина

 

Ще намерите утеха и уединение вкъщи, в семейната среда, в дома си. Днес няма да сте особено продуктивни и комуникативни. Втората тенденция – липсата на комуникативност, всъщност е положителна, защото колкото повече общувате, толкова повече рискувате да създадете конфликти. А сега такива не са ви нужни.


ВОДОЛЕЙ

Подем

 

Във вторник ви очаква ведро настроение, коренно различно от това през предходните два дни. Днес ще попаднете на подходящи хора, с които можете да имате нещо общо като идеи за в бъдеще. В любовта също ви очаква доста романтична вечер. Пригответе вечеря за половинката или излезте на ресторант.


РИБИ

Без концентрация

 

Занимавайки се със странични неща, вие не обръщате внимание на своите интереси. Днес сте разпилени, а не концентрирани. Това е и основаната причина да не успявате в начинанията. Проблемът е при вас. Шансовете ви за материални придобивки са големи, но няма да ги уловите именно поради липсата на концентрация.


Хороскоп за родените на 16.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година се постарайте да задържите добрия тон във взаимоотношенията си. Почитайте своите близки и се съобразявайте и с тяхното мнение, не само със своето. Годината е успешна и ще ви донесе шансове да бъдете активни и да успявате с идеите си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *