Любопитно

Хороскоп за 4 януари, четвъртък

Луната е във Везни. В 5.30 часа настъпва фаза последна четвърт. Подканя ни да се освободим от излишни притеснения и тревоги и да подобрим семейните си взаимоотношения. Преодолейте егото и приемете близките си с техните недостатъци. В професионалната сфера се борете докрай за изпълнението на задачите въпреки трудностите, които неминуемо ще срещате. Денят не е благоприятен за сключване на сделки или водене на важни преговори.


ОВЕН

Предложение

 

Нуждаете се от уединение и спокойствие. Днес дайте всичко от себе си на работното място, за да разрешите належащите проблеми. Възможно е да получите предложение за дългосрочен проект, но отговор не давайте точно днес. Обмислете добре. Стабилизирайте взаимоотношенията си в личен план.


ТЕЛЕЦ

Забързаност

 

Очаква ви забързан ден. Обръщате прекалено много внимание на професионалните си ангажименти и дори забравяте да се обадите на близките си, за да ги попитате как минава техният ден. Не пропускайте разговорите със семейството и половинката. Там сега се нуждаете от повече хармония, обич и разбирателство.


БЛИЗНАЦИ

Не инвестирайте

 

Освободете се от напрежението чрез повече радостни моменти и поводи за веселие. Днешният ден изисква от вас да сте стриктни в работата, но без да се натоварвате излишно и неприятно. Избягвайте негативните емоции. Не прекалявайте с разходите и не правете инвестиции. Сега не е моментът за даване на големи суми пари.


РАК

Бъдете с близките

 

В четвъртък избягвайте неприятните разговори и емоциите, които ви карат да се чувствате дискомфортно. Наблегнете на позитивните неща, помагащи ви да гледате напред във времето. Подобрете взаимоотношенията си в семейството. Обърнете повече внимание на близките и дома си.


ЛЪВ

Не съчувствайте

 

Често ще се чувствате объркани от реакциите и думите на вашите приятели. Днес не е особено благоприятен ден да се впускате в чуждите проблеми. Да съпреживявате или съчувствате прекалено. Обърнете повече внимание на своите собствени потребности. Свършете належащата си работа. Не предприемайте нови задачи.


ДЕВА

Прегледайте бюджета

 

След окончателно приключилите Коледни и Новогодишни празници е време за сериозна равносметка и финансов план до края на месеца. Днес е подходящото време да се заемете със семейните приходи и разходи. Вижте какво ви остава до последното число от януари. Избягвайте негативните емоции.


ВЕЗНИ

Примирете се

 

Очаква ви зареден с позитивна енергия ден. Обърнете повече внимание на семейството и дома си. Не пренебрегвайте домашните потребности на всички свои близки. На работното място искате да блеснете за един ден. Не може да се получи отведнъж. Не се ядосвайте, ако има обстоятелства, които не са ви по вкуса.


СКОРПИОН

Слезте на земята

 

Осъзнайте, че хармонията във взаимоотношенията не се гради само от хората срещу вас, а и от вашето лично отношение към тях. Често имате навика да искате повече, отколкото трябва. Днес слезте на земята. Попаднали сте в изолация. Време е да осъзнаете защо точно се е случило така.


СТРЕЛЕЦ

Парични ядове

 

В четвъртък финансови проблеми вкъщи ще развалят настроението ви и така ще провалят изцяло вашия ден. Не е нещо, което не сте очаквали предвид харчовете около празниците. Все пак, не си изкарвайте негативното настроение върху близките, защото можете сериозно да навредите на хармонията там.


КОЗИРОГ

Подобрете уменията си

 

Днешният ден изисква да обърнете повече внимание на детайлите в работата, която изпълнявате. Шансовете пред вас не са никак малки. Очаква ви едно изцяло ново начало. Но за да го положите, трябва да сте по-добри отвсякога. Днес поработете върху своите лични и професионални качества. Станете по-добри и прецизни.


ВОДОЛЕЙ

Преодолейте стреса

 

Различни психологически фактори сериозно нарушават вашия вътрешен мир. Това е причината днес да сте по-агресивни и често да търсите правдата за себе си чрез пререкания с другите. Освободете се от напрежението и бягайте от излишния стрес. Имате нужда да останете насаме със себе си.


РИБИ

Като нови

 

Не е изключено да се скарате с всички около себе си, само защото вие така сте си го намислили предварително. Това ще ви помогне да попаднете в желаната изолация и да осъзнаете много аспекти от живота си. Преживявате трансформиращ етап, но всичко е за добро. Скоро ще бъдете като нови.


Хороскоп за родените на 04.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година не започвайте нищо ново, а докарвайте докрай всички дела и ангажименти, с които вече сте се заели. Годината ще бъде много успешна за вас, ако се съобразите с обстоятелството, че тя не ви предлага промени, а традиции. Това ще ви кара да се чувствате по-силни.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *