Любопитно

Хороскоп за 30 януари: Притесненията и проблемите си създаваме сами

Луната преминава от Дева във Везни. В сутрешните часове сме под въздействието на опозицията между Луната и Нептун. Очаква ни не толкова активен предиобед. Притесненията и проблемите си създаваме сами. В следобеда Луната вече се движи в комфортната зона на Везните. Сключва хармоничен аспект с Плутон. Това обещава втората част от вторника да е далеч по-приятна, ползотворна и спокойна.


ОВЕН

Търпение

 

Вие научихте едно много важно правило. С търпение всичко се постига. Е, днес можете да се изявите изцяло, като подчините действията си на вече наученото. Не прибързвайте. В деловата област ви чака благоприятно развитие, дори ще бъдете подкрепени от влиятелна личност. Не забравяйте подадената ви ръка.


ТЕЛЕЦ

Бъдете премерени

 

Не прекалявайте с активността си днес. Действайте спокойно, премерено и без излишни ходове, които да ви губят ценна енергия. Мерете приказките си, избягвайте да правите каквито и да било изказвания. В личен план това е ден за стабилизация и е хубаво, ако вечерта хармонизирате взаимоотношенията си със семейството.


БЛИЗНАЦИ

Без нови дела

 

Около вас се навъртат различни цветни предложения, които привличат погледа ви и съблазняват да им обърнете внимание. Не забравяйте, че до вечерта трябва да завършите всички стари ангажименти, оставени до средата, или такива с изтичащ краен срок за действие. Не предприемайте нищо ново.


РАК

Стабилност

 

Този ден ви поставя в изгодна позиция. Материалното ви състояние се стабилизира и това ви дарява чувство за щастие и за спокойствие. Ще получите допълнителни пари или задачи, които ще ви донесат бъдещи приходи. Завършете всички изостанали ангажименти и едва след това поставяйте нови начала.


ЛЪВ

Нещо ново

 

Времето до края на януари ще ви помогне да промените нещо около себе си. Тази промяна ще ви се отрази благоприятно, стига да я направите с присъщия за вас разум и целеустременост. Тенденцията е не само за днес, а и за утрешния ден. Използвайте шансовете си, предстои ви нещо ново и хубаво.


ДЕВА

Лошо настроение

 

Чувствате се като изцедени, без никакви сили и мотивация. Събуждате се в лошо настроение без причина. Избягвайте да влизате в конфликти, защото това ще ви наранява още повече. Оставете времето да отмие лошото настроение. Поемете по течението и то ще ви отведе в правилната посока.


ВЕЗНИ

Изчакайте

 

Не бързайте да поставяте нови начала днес. По-скоро завършете докрай вече започнатото и продължете с нови сили напред от утре. Вторник е благоприятен ден. Имате добри идеи, но все още не им е времето да ги реализирате. В личен аспект подкрепата на половинката ви окрилява и прави щастливи.


СКОРПИОН

Ползотворен ден

 

Очаква ви важен професионален ден. Време е да обърнете внимание на ангажиментите си с изтичащ срок, да се заемете с тях и да ги свършите до ранния следобед. Сили не ви липсват сутринта и по обяд. Използвайте мотивацията си, за да разрешите някои важни и належащи проблеми. Вечерта ще получите добра новина.


СТРЕЛЕЦ

Желани промени

 

Очаква ви благоприятен ден, дарен с позитивна енергия. Опитайте се да завършите делата с изтичащ срок и не оставяйте изостанала работа за утре. В личен план този ден ви помага да организирате живота си според своите собствени представи. Още тази вечер започват желани промени.


КОЗИРОГ

Завършете задачите

 

Ще бъдете колебливи и често няма да сте особено решителни относно бъдещето си. Това е ден, в който не бива да вземате важни решения. По-скоро се отдайте на стари ангажименти, на недовършени задачи. Докарайте ги докрай. Това ще ви вдъхне увереност и чувство за удовлетворение.


ВОДОЛЕЙ

Промени

 

Очаква ви сериозно ангажиран ден. Налага се да организирате работата си на етапи. Първият етап, разбира се, е да завършите всичко изостанало в срок до ранния следобед. После ви чакат възможности за промени в социален и битов характер. Поговорете с шефа си за заплатата през тази година.


РИБИ

Нещата потръгват

 

В сутрешните часове е възможно да се почувствате притеснени заради някои обстоятелства на работното място. Има срокове, които гоните, но все ви се струва, че сте пропуснали нещо. Проверете бележника си. Следобед всичко ще потръгне така, както сте си го планирали. Притесненията ви ще отпаднат.


Хороскоп за родените на 29.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година правете стъпките, за които сте сигурни, че можете да си позволите. Не преувеличавайте своите възможности. Очакват ви добри новини, които ще подхранват позитивното ви настроение и нагласа.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *