Любопитно

Хороскоп за 10 януари, сряда

Днес Луната и Марс се срещат в Козирог, като двете планети правят взаимни хармонични аспекти с Юпитер и Сатурн. Очаквайте благоприятен ден, в който делата ви ще вървят успешно. Не прекалявате с емоциите – било то положителни, или отрицателни. Бъдете активни. Поставете си цели, които да гоните в следващите дни.


ОВЕН

Предложение

 

В сряда можете да уредите така нещата, че да спечелите допълнителни доходи вследствие на труда, който полагате. Нужно е само да осъществите няколко контакта. Вие сте добри изпълнители и работата не ви плаши. В момента възложители търсят именно хора като вас. Пътищата ви ще се пресекат. Очаквайте предложение.


ТЕЛЕЦ

Успешен ден

 

Не е зле днес да слезете на земята, като стъпите здраво отгоре й и си дадете сметка за личните си качества и умения. Настроени сте благоприятно към промените, които ви се случват. С лекота завързвате нови запознанства. Въпреки напрежението, желаете да покажете част от своите таланти на хората около себе си. За вас това е успешен ден.


БЛИЗНАЦИ

Пазете се от грешки

 

Налага се да скриете част от мислите и емоциите си, за да предпазите себе си и своето бъдеще от недоброжелатели. На работното място бъдете концентрирани и съсредоточени. Ако сте разсеяни, рискувате да допуснете големи грешки, които ще се превърнат в сериозни проблеми не след дълго. Приберете се по-рано вкъщи.


РАК

Малки промени

 

Денят е благоприятен, за да направите някои малки промени в любовта и личния си живот. Например да започнете деня си с усмивка, която да предадете на най-близките си хора. Позитивното начало на сряда ще ви даде силен старт. Ще бъдете енергични и доволни от всичко случващо ви се.


ЛЪВ

Ускорете темпото

 

Усещате, че темпото, с което вършите задачите си към този момент, не е достатъчно и няма да се справите в срок. Днес ускорете ритъма и се заемете с най-належащите ангажименти. Всичко това ще ви даде вътрешно удовлетворение и спокойствие. Вечерта се приберете по-рано вкъщи и пригответе вкусна и здравословна вечеря.


ДЕВА

Уплътнете деня си

 

Очаква ви зареден със сили и енергия ден. Активизирайте се още от сутринта, за да преборите мързела и лошото настроение. Студеното време ви въздейства негативно, но чрез повече активност и ангажираност ще се справите с депресията. Нека съзнанието ви бъде заето с нещо през целия ден.


ВЕЗНИ

Овладейте нервите

 

В сутрешните часове нервността ви е повишена. Всеки ще ви дразни и не се колебаете да влезете в конфликт, дори и да не сте правата страна. Избягвайте да сте в центъра на вниманието и ако е възможно, работете сами в службата. Ще преодолеете напрежението следобед, а до тогава – бъдете внимателни и се владейте.


СКОРПИОН

Кипите от енергия

 

Гледате оптимистично на всичко, което ви се случва, дори в някои моменти то да не е по вкуса ви. Заредени сте със сили и енергия. Имате нагласа да покорите върхове. Очакват ви благоприятни промени на работното място. Обмисляйте добре ходовете си, защото сте в приповдигнато настроение и можете да прибързате.


СТРЕЛЕЦ

Премислете

 

Готови сте да проведете диалог с всички около вас. Желанието ви е да говорите за пари, но рискувате да уговорите неблагоприятни условия за самите себе си. Чакат ви трудности, ако сте прекалено самоуверени. Не позволявайте на собствения си инат да ви води в грешна посока. Премисляйте добре действията си.


КОЗИРОГ

Обмислете добре

 

Ще продължите хода си напред. Очакват ви малки, но забележими промени, които зависят от вас и вашите действия. Ще се почувствате поласкани от едно предложение на работното място. То неслучайно се отправя сега към вас. Помислете добре, преди да приемете категорично, или да го отхвърлите окончателно.


ВОДОЛЕЙ

Не клюкарствайте

 

Трудно е да се каже, че днес сте целенасочени и упорити. Напротив, доста разсеяни сте и ви липсва концентрация. Подавате ухо на различни клюки и сплетни, поднесени от колегите. Избягвайте да се замесвате в сплетните, за да не уроните сериозно имиджа си. Имайте повече търпение, скоро ви чакат благоприятни промени.


РИБИ

Недоразбрани

 

Зарадвани сте от успех. Той ви принадлежи, защото е резултат на предишни ваши действия. Въпреки всичко, денят е доста нервен за вас. Съществуват обстоятелства, които ви потискат и карат да се чувствате изоставени, неразбрани от хората наоколо. Не е сега моментът да разговаряте на сериозни теми с тях.


Хороскоп за родените на 10.01. – Честит рожден ден!

Нека трудностите не ви отказват от набелязаните цели през следващата една година. Не слушайте укорите на хора, които желаят да ви унижават и да ви поставят в неудобни ситуации. Слушайте собствената си интуиция и ще успеете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *