Любопитно

Хороскоп за вторник, 9 януари

Срещата на Луната и Меркурий в Стрелец правят днешния ден особено вълнуващ и подходящ за всякакви творчески и интелектуални дейности. Можем да постигнем съгласие по спорни въпроси, можем да достигнем до диалог с хората срещу нас. Всяка дейност, свързана с полагането на интелектуален труд, ще бъде успешна.


ОВЕН

Пазете имиджа си

 

И днес е добре да се предпазвате от грешки, които най-често допускате заради прибързаност или недоглеждане. Емоционалното ви състояние е доста приповдигнато и то е причината да говорите слова, които никак не обмисляте. Да давате обещания, които няма да изпълните. А това само ще петни вашия имидж в бъдеще.


ТЕЛЕЦ

По течението

 

Добре е да започнете и днешния ден с усмивка, за да подобрите настроението си още от сутринта. Не се опитвайте да заемете центъра на вниманието нито в службата, нито в личния живот. Избягвайте да водите важни разговори, защото е възможно да изречете думи, за които после да съжалявате. Просто се оставете на течението.


БЛИЗНАЦИ

Овладявате ситуацията

 

Ще успеете да овладеете темпото и вече вие да диктувате обстоятелствата. В състояние сте да направите планове, които да изпълните в срок. Доволни сте от себе си, а настроението ви е великолепно. Въпреки всичко, не се опитвайте да налагате мнението си там, където то не е прието добре. Не всички могат да мислят като вас.


РАК

Вземете витамини

 

Обърнете сериозно внимание на работата и ангажиментите си днес, на важните неща в живота си. Не пренебрегвайте нито една служебна задача, а я свършете в срок. Денят е благоприятен да се фокусирате и върху здравето си, като започнете посещение на спорт, или се движете повече, за да преборите чувството на умора. Вземете витамини.


ЛЪВ

Оживление

 

Събуждате се в по-добро настроение. Този вторник ви носи оживление и възможности да разрешите повечето лични и професионални проблеми с усмивка и лекота. При разговори не давайте големи обещания. Такива, които не сте сигурни, че можете да изпълните на сто процента. В любовта ви чака активен и благоприятен ден.


ДЕВА

Силни и енергични

 

Днес също не ви липсва енергия. Целеустремени сте и сте готови да осъществите по-голямата част от идеите си. Чувствате се силни да промените света около вас. Хармоничните взаимоотношения вкъщи ви дават спокойствие. Въпреки всичко, внимавайте какво и пред кого казвате. Не давайте напразни обещания.


ВЕЗНИ

Добро настроение

 

Радостни вести ще променят вашите планове до края на седмицата. Вторник е един прекрасен ден и въпреки че ставате все по-чувствителни, ще го изживеете с много усмивка и добро настроение. На работното място ще бъдете в центъра на вниманието. Следете какво говорите, за да не направите гаф.


СКОРПИОН

Преодолейте мързела

 

Днес ще се почувствате лениви. Желанието ви е да си останете вкъщи на топло, а не да ходите на работа. Мнозина от вас ще потърсят начин да излязат в отпуск. Не мисля, че това е най-правилното решение. По-добре е да преодолеете чувството на слабост, защото в службата ви чака доста благоприятен ден.


СТРЕЛЕЦ

Все по-активни

 

Луната се движи във вашия знак и активира живота ви с пълна сила. Започвате нов етап, ново едномесечно начало. Не бъдете лениви, а сериозно се захванете с изпълнение на вече предначертаните задачи. Бъдете готови да проведете важни разговори, дори и емоционалната ви нагласа да не е свързана с водене на преговори.


КОЗИРОГ

Не се претоварвайте

 

Днес просто се правите на активни и всичко това е продиктувано от вътрешните ви нагласи. Личи си отстрани, че не ви е ден за работа и поемане на отговорности или инициативи. Оставете се на течението. Вършейки неща, за които не сте готови, само ще допуснете сериозни грешки. Ако е възможно, останете си вкъщи.


ВОДОЛЕЙ

Успокоение вкъщи

 

Доброто ви настроение е подчертано и то е успешният фактор, когато водите важни разговори. Имате намерение да положите ново начало. Ще попаднете на точните хора, които да ви съдействат в това начинание. Хармонията вкъщи е гарантирана, най-накрая и там чувствате успокоение.


РИБИ

Затрупани с работа

 

Намирате се в успешен етап. Вторник не е никак лош ден за вас. Подчертано доброто ви настроение е заразно и се предава на хората, с които общувате. Затрупани сте от работа и ангажименти в службата, но отхвърляте всяка задача в срок. Вечерта не пропускайте да отидете на кино или театър, за да се наградите за добрия ден.


Хороскоп за родените на 09.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година внимавайте в желанието си да бъдете оригинални да не изречете думи и да обидите хора, които са важни за вас. Едно ще си мислите, че казвате, а съвсем друго ще излиза от устите ви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *