ВодещиОбщество

Мениджърска агенция „Кампиония“ помага на талантливи футболисти в Дряново

Екипът на Кампиония вече е и на територията на Община Дряново.

През последните няколко дена Георги и Александър Захариеви предадоха своите знания и опит на треньорите от ДЮШ на ФК „Локомотив 1927” Дряново. Братя Захариеви са едни от най-добрите специалисти в сферата на детско-юношеския футбол.

Помогнали са на редица школи в България да развият своята дейност.

_cuva

„Екипът на Кампиония ще обучава нашите треньори, както и ще наблюдава работния процес с децата. Идеята е да се внедри единна методика за работа, като ще работим по световно известната Корвър Коучинг. Тя е световноизвестна методика за повишаване на техническите качества на футболистите от така наречената „златна възраст“ (7-12 години). Тя е успешно прилагана повече от 30 години в страни като Холандия, Италия, Англия, Испания, Франция, САЩ и по целия свят. Едни от най-добрите треньори в света са използвали методите й в клубове като „Аякс“, „Байерн“ (Мюнхен), „Арсенал“, „Олимпик“ (Марсилия), „Ювентус“, „Бенфика“, „Нюкасъл“, „Милан“, „Лацио“, „Интер“ и френския национален отбор.   Започваме един нов процес. Проект, които исках да реализираме преди няколко години, но именно сега намерих съмишленик, който да помогне в реализирането на наша мечта. Вярвам , че това е полезно най-много на децата и техните треньори. Искаме да имаме целенасочен процес и да развиваме нашите играчи, а не да работим на парче. Осъзнаваме трудностите от демографския проблем в региона, но вярвам, че като работим правилно и последователно ще станем предпочитана детско-юношеска школа в региона, а защо не след време и в страната“, заяви Пламен Обрешков, който отговаря за Детско-юношеската школа в Дряново.

Той допълни, че представителите на Камипония са представили Корвър Коучинг, показали нагледно упражнения и тренировки. За по–добрата работа треньорите ще имат достъп до онлайн платформата на Корвър Коучинг където ще си планират своите тренировки.

_cuva

„В следващото идване на екипа на Кампиония ще се проведе среща с родителите за да се представи цялостната идея. Благодаря на Парашкев Димитров, че се ангажира да реализираме този проект и прави нещата възможно, надявам се, че и други хора ще се присъединят и помагат на децата на Дряново”, коментира Пламен Обрешков.

Кои са братя Захариеви?

Георги Захариев е футболен агент и основател на Кампиония. Той има изградена мрежа от контакти в страни като Китай, Италия, Португалия, Англия, Македония, Германия, Австрия и Катар. Владее няколко езика, сред които китайски. Неговата мисия е да помага на младите спортисти в България да достигнат своя пълен потенциал.

Александър Захариев е футболен треньор и анализатор. Той е работил в някои от най-добрите футболни школи в България. Като част от екипа на Кампиония, Александър има отговорност за набелязването на млади играчи с потенциал и консултирането им по теми свързани с тяхното развитие и изграждане като професионалисти. Тай е и един от най-добрите футболни анализатори в България и затова е чест гост в студиата на редица телевизии.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *