ВодещиОбщество

Избраха Комисия за дейността „Общински солидарен фонд за подпомагане лечението на граждани от община Дряново“

На сесия на Общинския съвет в Дряново бе избрана Комисия за дейността на „Общински солидарен фонд за подпомагане лечението на граждани от община Дряново“. Тя ще действа през  мандат 2023-2027 година. Вносител на предложението в местния парламент е кметът на община Дряново Трифон Панчев.

„На основание чл.21 ал.1 т.1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл.2 ал.1, чл.3 и чл.5 ал.3 от Правилника за организация на работа на „Общински солидарен фонд за подпомагане лечението на граждани от община Дряново“, Общински съвет – Дряново определи състава на Комисията“, информира председателят на местния парламент Тодор Георгиев.

За председател е избран д-р Владимир Ванев – хирург и общински съветник, председател на ПК „ЗСДЖН“ към ОбС-Дряново. Секретар е Галина Пенчева – ст. експерт в Дирекция ИХП. Членове на Комисията са Красимир Димитров – директор на Дирекция МДТБФ при Община Дряново, фармацевтът Иван Марев – общински съветник, секретар на ПК „ЗСДЖН“ към ОбС-Дряново и Светослав Минчев-зам.председател на ОбС-Дряново.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *