Любопитно

В понеделник скрити тайни може да излязат наяве

Дневен хороскоп за 22 януари

Днес Луната е в Близнаци и е в напрегнати аспекти с Венера и Нептун. Опитайте да запазите добрия тон във взаимоотношенията с хората около себе си. Възможно е скрити тайни да излязат наяве и да станат достояние на много хора. Не се притеснявайте, така е трябвало да се случи.


ОВЕН

Разкриване на тайна

 Предстои ви натоварена работна седмица. В понеделник пред вас е поставено предизвикателството да организирате колектива си и да направите планове за идните дни. В личните взаимоотношения този ден носи известно напрежение заради дълбоко скрита тайна, излизаща изневиделица наяве.


ТЕЛЕЦ

Бъдете откровени

 Не предприемайте рискови действия в началото на тази работна седмица. Понеделник е успешен дотолкова, доколкото ви позволява да направите организация на действията си за всичките пет работни дни. В личен план не забравяйте за откровеността, която дължите на семейството и половинката. Не скривайте никакви истини.


БЛИЗНАЦИ

Време за компромис

 Предстоят трудности, които трябва да разрешите, без да отлагате за друг ден. Колкото и да не ви се сблъсква с определени обстоятелства, по-добре ги посрещнете и отметнете. В личен план това е ден на компромисите, които трябва да направите в името на междуличностната хармония. Примирете се.


РАК

Имайте търпение

 Денят не позволява никакви нови начинания. Съветът е да обърнете поглед назад и да прозрете грешките, които допуснахте от началото на януари. Предстои ви важна, доста ангажирана делова седмица, но активната й част идва след края на утрешния ден. Дотогава имайте търпение. Не вярвайте на обещания. Няма да бъдат изпълнени.


ЛЪВ

Не обещавайте 

В понеделник самоувереността ви расте и хвърля прах в очите за истини, които са повече от ясни. Действията ви не са обосновани и правите всичко, само и само да подобрите своя професионален имидж. Напът сте да изречете обещания, които не сте в състояние да изпълните. Така имиджът ви ще бъде съсипан, а не обогатен.


ДЕВА

Разчитайте на себе си

 Ще се убедите, че можете да вярвате и да разчитате единствено и само на себе си, когато трябва да се справяте с определени проблеми. В понеделник обърнете повече внимание на професионалните си планове в дългосрочен мащаб. Не вярвайте на обещания, а бъдете реалисти. И да ви обещават нещо, то няма да бъде изпълнено.


ВЕЗНИ

Залъгват ви

 Подгответе се за натоварена работна седмица. Още в понеделник сте затрупани от ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок. Вероятно ще ви бъде направено предложение за повишение в йерархията. Звучи чудесно, но е само примамка да свършите качествено работата, с която сте се заели. Никой няма да ви повиши.


СКОРПИОН

Лъжливо известие

 Понеделник не е най-благоприятният ден за вземане на решения. Имате нужда от спокойствие на работното място, за да отметнете важни ангажименти. Никой обаче няма да ви го осигури. В личен план е възможно да получите неочаквана вест. Известието ви прави щастливи, но е възможно да се окаже лъжливо.


СТРЕЛЕЦ

Пренатоварване

 В началото на тази натоварена работна седмица се чувствате прекрасно. Имате желание да се справите с много ангажименти наведнъж, но тази ваша склонност да надценявате силите си ще ви накара да носите няколко дини под мишница. Изходът е ясен – пренатоварване с почти никаква производителност. Степенувайте работите.


КОЗИРОГ

Неприятни емоции

 Объркани сте от хилядите съвети, които чувате отстрани. Всеки ви дава наставления, без да ви помага. А всички виждат, че към този момент сте страшно натоварени. Нервността ви е толкова голяма, че си изкарвате яда върху семейството и половинката. Това определено е неправилен подход.


ВОДОЛЕЙ

Работете в колектив

 Очаква ви натоварена седмица, въпреки че вие не желаете да го приемете. Организирайте делата си така, че да ги свършите до петък. Днешният ден изисква да обърнете повече внимание на колегите и техните нужди. Възможно е някой да се нуждае от помощ или просто да иска заедно да отметнете някои задачи.


РИБИ

Влезте във форма

 Влиянието на ниските температури си казва думата. Имате нужда от повече почивка, но няма кой да ви я даде. На този етап е добре да организирате така седмицата, че да свършите всичко в срок. Приемайте храни, богати на витамини. Стартирайте разтоварващ хранителен режим. Обърнете внимание на физическата си форма.


Хороскоп за родените на 22.01. – Честит рожден ден!

В следващата една година внимавайте със своята директност. Възможно е често да обиждате хората около себе си, защото не можете да си премълчавате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *