Любопитно

В понеделник движение, музика и добри мисли срещу неразположенията на духа и тялото

Дневен хороскоп за 15.01.2024 г., понеделник: Луната е в Риби, а квадратурата й с Венера ни отправя съвет да преодолеем физическите и емоционални неразположения чрез движение, музика, позитивно мислене и добро настроение. Нека задвижим колелото на новата седмица и вместо да влизаме в пререкания с хората около себе си, да работим повече, да свършим набелязаните задачи и накрая на деня да сме доволни от себе си.


ОВЕН

Активни и можещи

 В понеделник е много важно да бъдете активни, да гледате своята си работа и да решавате личните си проблеми, без да се бъркате в чуждите. На работното място притежавате жизненост и енергия, за да задвижите колелото на съдбата в своя полза. Вечерта избягвайте употребата на алкохол, защото ще ви попречи да сте активни утре.


ТЕЛЕЦ

Силна енергия

 В първия ден от новата седмица носите цялата съзидателна енергия със себе си. Предстои ви един изключително благоприятен ден, в който лесно ще отстоявате позициите си и ще промените отношението на партньорите и колегите към себе си. В любовта ще сте доста гневни, а това няма да ви спести един неочакван обрат.


БЛИЗНАЦИ

Успокойте се

 Събитията на работното място се развиха така напоследък, че си повярвахте прекалено много и това ви вдъхна самочувствие. Днес обаче не е подходящ ден да говорите с ръководителите на фирмата, в която работите. Моментът не е подходящ да предоговаряте заплата или служебен пост.


РАК

Работете с желание

 Заложете на умереността и тактичността си. Вие умеете да познавате хората, с които общувате, да влизате под кожата им. Сутрешните часове са благоприятни за стартиране на дейности, които да ви донесат успехи в краткосрочен план. Заемете се с дейности, пасващи на настроението ви към този момент. Работете с желание.


ЛЪВ

Събудете се за хубавото

 Чувствате се не особено жизнени и причината е в променливото време. Малко по малко трябва да заработите енергията си, да задвижите колелото. Не изпускайте благоприятните възможности, които стоят пред вас тази седмица. В личен план този ден ви дарява с много позитивни емоции. Насладете им се.


ДЕВА

Предстоят по-добри дни

 Понеделник ви среща с възможност за промени. Някои от вас променят местожителството си, други ще се заемат с няколко лични инициативи, които също са нови. Трети успяват да прекрачат прага на една нова и интригуваща връзка. Всичко това ви вдъхва сили и надежда, че предстоят по-добри дни през новата година.


ВЕЗНИ

Отърсете се

 И вие ще бъдете доста активни днес, но често ще разпилявате силите си и ако го сторите, не бива да чакате добри резултати. Поне резултатите няма да са големи, защото са разсеяни в няколко направления. Концентрирайте се. Потиснати сте от неща, които не си струва да мислите, обсъждате и изстрадвате. Просто се отърсете от тях.


СКОРПИОН

Положителни промени

 В понеделник усещате липса на сили, но явлението е временно при вас. Задвижва се механизъм на промени, новости и той ви мотивира да ангажирате вниманието си в пълен капацитет, да настроите сетивата си за всичко онова, което ви предстои. Прогнозата е благоприятна, защото тази седмица ви чакат много положителни промени.


СТРЕЛЕЦ

Късметът е с вас

 В понеделник ще действате внимателно, защото сте си изготвили вече плановете за действие и започвате да ги осъществявате един по един. Радвате се на подкрепа от страна на ръководителите, но точно сега не бива да повдигате въпроси за увеличение на заплатата или повишение в йерархията. Всичко това ще си дойде с времето.


КОЗИРОГ

Трудности

 За да вървите напред, се искат много усилия от ваша страна. Понеделник предшества една изморителна, но благоприятна седмица. Налага се да заменяте все повече личното си време със служебното. Всичко това ще ви се отплати, така че каквито и жертви да правите, си струва. Вечерта не си изкарвайте яда върху семейството и приятелите.


ВОДОЛЕЙ

Не се тревожете

 Намирате се в благоприятен период. Въпреки липсата на сили, предизвикана от студеното време, вие се справяте добре с ангажиментите си. Проблеми по допускани стари грешки, които не сте поправили навреме, е основното ви притеснение днес. Нещата се нареждат от самосебе си. Не пилейте излишна енергия в тревоги.


РИБИ

Успокойте се

 Луната е в Риби. Прави ви уязвими. В момента сте нервни, прибързани и можете да вземете недообмислено решение. Безсмислено е да казвам, че щом прибързвате, най-вероятно ще сгрешите. Затова помислете още веднъж. Успокойте топката и се отдайте на позитивно мислене, което ще ви спаси от клопката на дебнеща ви депресия.


Хороскоп за родените на 15.01. – Честит рожден ден!

Опитайте да преодолеете някои свои противоречия в характера, като послушате близките си и вземете предвид техните съвети. Годината обещава да е много добра, ако вземете това предвид.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *