Любопитно

Вашият хороскоп за четвъртък, 11 януари

Настъпва новолуние в Козирог. Възможно е да почувствате липса на енергия и тонус, които могат да се оправдаят освен със студеното време, и с новолунието. Денят е подходящ за поставяне на цели за следващия един месец, за изграждане на мечти.


ОВЕН

Натоварен ден

 

Очаква ви натоварен работен ден. От вас се изисква да сте съсредоточени и да не си създавате излишни проблеми, ровейки в чуждата работа. Гледайте своята. Въпреки че се опитват да ви предизвикат, вие стоически ще успеете да отстоите мнението си със спокойствие. Заемете се с разрешаване на грешки, възникнали в миналото.


ТЕЛЕЦ

Прекрасно настроение

 

В добро настроение сте. Имате нужда да споделите много от нещата, които ви се раждат в главата точно сега. Занимавате хората около себе си със своите идеи, без да ги питате те дали желаят да ви слушат, или не. Въпреки всичко, ще бъдете възприети по подобаващ начин. Заразителното ви добро настроение се предава и на околните.


БЛИЗНАЦИ

Прегледайте бюджета

 

В четвъртък запазвате оптимизма си и въпреки че не всичко върви така, както предварително сте си го предначертали, това е успешен ден за вас. Направете сериозна сметка на финансите си – лични и служебни. Имате нужда да знаете, как встъпвате във втората десетдневка на януари и колко пари ви остават до следващия приход.


РАК

Планирайте

 

Търсейки причина за грешките все в другите, не си давате сметка колко време губите и в каква самозаблуда живеете. Денят изисква да си направите личен анализ. Не очаквайте големи успехи от малките действия, които направихте в последно време. Днес е ден за планиране. Не го пропускайте.


ЛЪВ

Неприятни ангажименти

 

Имате нужда от малко повече време за самите себе си. Време, в което да премислите отминалите дни, или да планирате идните месеци. Днес сте силно ангажирани с дела, неприятни за вас. Отхвърлете работата до обяд, а след това се отдайте на дейности, които вършите по свои лични предпочитания.


ДЕВА

Приспособете се

 

Не губете надежда, виждайки че не всичко около вас върви по начина, който сте си го представяли или предварително сте предначертали. Неочаквани промени и вести ще се окажат в центъра на вашия ден. Около този център ще се завъртят и останалите събития. Не планирайте, а се приспособете към обстоятелствата.


ВЕЗНИ

По-скоро пас

 

Не прибързвайте с изводите, които си вадите в този ден. Около вас има хора с лицемерни подбуди и те сериозно искат да наклонят везната на мнението ви в грешна посока. Това е от дните, в които е добре да слушате своя вътрешен глас. Не се предоверявайте и не бъдете прекалено дейни. Активността е забранена.


СКОРПИОН

Възнаградени сте

 

В четвъртък материализирайте своите планове и цели. Днес можете да превърнете онова, за което си мечтаехте, в реалност. Напълно в реда на нещата е да успявате и да бъдете търсени. Финансовите ви приходи нарастват пропорционално с вашите положени усилия. Не се щадете, трудът ви ще бъде възнаграден.


СТРЕЛЕЦ

Чудят ви се

 

Пасивното ви поведение в последните няколко дни провокира хиляди въпроси у колегите. Сега сте им интересни, защото те гадаят какво точно кроите. Ще им покажете, че просто имахте нужда от уединение и не сте се оттегляли, за да правите скрити планове. Днес ще подобрите хармонията и вкъщи, и в службата.


КОЗИРОГ

Не давайте обещания

 

Движейки се в знака ви, Луната в по-голямата част от днешния ден ви прави прекалено прибързани. Рискувате да вземете лекомислени решения, от които ще страдате в бъдещите си седмици. Обявете пасивност. Тя ще ви предпази от неблагоприятни действия. Не давайте обещания и не помагайте.


ВОДОЛЕЙ

Анализирайте грешките

 

Напоследък бяхте доста нервни, непоследователни и често разсеяни. Сега е моментът да се обърнете назад и да направите кратка ретроспекция на предишните няколко дни. Анализирайте грешките и ги отстранете. Можете да планирате бъдещи по-големи действия. В днешния ден мислите са много, а активността – ниска.


РИБИ

Не се месете

 

Вие сте хора с широки и открити души. Чувството ви за справедливост е силно изявено и често ви въвлича в различни проблеми. Днес е добре да си премълчавате малко повече. Да не защитавате нечия чужда чест,само защото сте сметнали, че това е справедливо. Не вие решавате. Внимавайте да не попаднете в неочакван конфликт.


Хороскоп за родените на 11.01. – Честит рожден ден!

За вас се отваря нова страница през следващата една година. Нещо в живота ви ще се промени, без вие да правите каквито и да било действия за това. Опипвайте добре почвата преди всяко свое начинание. Заложете на сигурността и успехът ще е с вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *