Любопитно

Хороскоп за 29 декември – 2 януари и ЧРД на родените на тези дати

ОВЕН

Не прекалявайте с ядене и пиене

29 декември. В последния работен ден от 2023 година ще се опитате да свършите нещо важно, но няма да ви се получи. Заемете се с планове за празничната нощ на 31 декември. Тръгнете си по-рано от работа.

30 декември. Независимо дали ще празнувате на заведение, или вкъщи, вие ще прекарате днешния ден по магазините. Най-малкото точно сега ще се сетите, че ви трябва дреха за новогодишната вечер.

31 декември. Починете си добре през деня, защото ви очаква празнична вечер. В новогодишната нощ не прекалявайте с хапването и пийването, защото на другия ден ще имате сериозни проблеми със стомаха.

1 януари. Няма да ви се получи почивката днес. Още на обяд вашите близки са ви подготвили изненада и ще ви изведат на разходка. А разходката ще е на чист въздух и без кола.

2 януари. В първия работен ден от новата година започнете със задачите, които имате да вършите през тази седмица. Празниците вече отминаха и е време да се върнете бодри и с настроение на работа. Май нямахте търпение.


ТЕЛЕЦ

В отлично настроение

29 декември. Най-добре ще се чувстват онези от вас, които успяха да слеят двата работни дни с почивните, защото днес ще е най-подходящо да сте си вкъщи и със семейството. Мързеливо вие е.

30 декември. Опитайте да си отпочинете днес и да се наспите хубаво. След сън ви чака редовната рутина с прахосмукачката и подредбата на дома ви, особено ако утре ще посрещате Нова година вкъщи.

31 декември. През целия ден настроението ви ще бъде повече от добро. Ще се заредите с добри очаквания за това, което ще се случи довечера. Подгответе масата, ако вие ще сте домакините. Погрижете се за всичко.

1 януари. На 1 януари се наспете добре, защото не го ли направите, целият ден ще ви бъде нервен, а вие – заядливи и недоволни. Нали не искате така да ви започне годината?

2 януари. В първия работен ден от годината ще бъдете доста разсеяни. До обяд трудно ще се захванете с каквото и да е било, но ако не сте в отпуск и вашата работа вече е започнала, е редно да я вършите по-съвестно.


БЛИЗНАЦИ

Посрещнете Нова година вкъщи

29 декември. Ще прекарате последния работен ден от тази година в приказки и обсъждане на клюки и интересни неща. Работата почти отсъства от деня ви, по-скоро сте физическо присъствие, не и ментално.

30 декември. Ще ви дойдат на гости приятели, които очевидно нямат какво да правят в съботата преди Нова година. Но така или иначе и вие сте без ангажименти. Приемете ги и си поприказвайте хубаво.

31 декември. Най-добрият начин за вас да отпразнувате настъпването на новата година е да сте си вкъщи и да можете да си полегнете, когато си пожелаете след празника. Избягвайте шума на компаниите.

1 януари. Обичате първия ден от новата година, защото се радвате на спокойствие. Усещате се, сякаш времето е спряло. Така ще е и днес. Радвайте се на миговете, които можете да споделите с близките си хора.

2 януари. В първия работен ден от годината ще закъснеете за работа. Някак не ще успеете да си организирате времето подобаващо. Вашите задачи ще се трупат една след друга, ала едва ли ще ги свършите всичките.


РАК

Нова година на площада

29 декември. Вие сте от хората, които ценят последния срок във всяко едно отношение. И днес е един от дните, в които вие ще поработите като за последно тази година. Имате много неща да свършите… като за последно.

30 декември. Ще отидете на пазар за новогодишната вечер. Независимо дали ще посрещате нощта на ресторант, или вкъщи, днес е ден за пазаруване. Дрехи, продукти, провизии… Май ще похарчите някой друг лев като за последно тази година.

31 декември. Не е изключено тази вечер да посрещнете новата година вкъщи, но след полунощ да излезете на площада, за да се поздравите с целия град. Ще ви бъде весело.

1 януари. Няма да губите толкова много време в сън, защото ще пропуснете възможността да поздравите любими именници за празника им днес. А и вие винаги се радвате на първия ден от годината. Никога не го „проспивате“.

2 януари. В първия работен ден от годината ви чакат важни дела, свързани с новите финанси на календарната година. Ще смятате бюджет, нови доходи и нови разходи, които ви чакат.


ЛЪВ

Посрещнете годината с пари

29 декември. Ще убедите всички, колко е важно вашето присъствие на работното място днес. Каква голяма жертва сте направили, като не сте слели празниците си. Само че всичко е на приказки. По-добре си останете вкъщи.

30 декември. Ще успеете да се скарате с всички свои близки, защото ви дразни присъствието им. А ако някой се осмели да ви даде съвет, определено ще чуе вулкан от страсти, който блика от вас.

31 декември. Не забравяйте в мига на настъпването на новата година да сте взели портмонето си в ръце. Добро поверие за годината е, ако я посрещнете с повече пари в ръка.

1 януари. В първия ден от новата година, независимо кога ще се събудите, е време да поздравите именниците и разбира се – да споделите празника им. Отидете на гости.

2 януари. И вие ще се захванете с новите сметки, които ви чакат през годината. Днес правите бюджета за новия месец, а и за новата година. Ще смятате приходи и разходи. Денят не е активен, но е важен.


ДЕВА

Нова година – нов късмет

29 декември. Най-добре ще направят онези от вас, които си запишат този ден почивен и въобще не си правят труда да ходят до работното място. И без това ще бъдете неефективни. По-добре помислете за новогодишната трапеза.

30 декември. Починете си. Днес не сте във форма. Дори имате усещането, че здравословното ви състояние се влошава. Това е от липсата на сън и натрупания напоследък стрес. Имате нужда да се отпуснете.

31 декември. За вас новата година ще донесе и нови мечти и амбиции. Заражда се нещо в главите ви като идея. Дневният ден е особено силен и магнетичен. Вие сте водещите в компанията.

1 януари. Ще се събудите първи от семейството си. Никой няма да се „върже“ на предложението ви за разходка в първия ден от новата година. Може би ще трябва да се разходите сами.

2 януари. Днес ще бъдете търсени като за първи работен ден от годината. Няма да навлезете леко в работата си след празниците, а работата ще ви затрупа изцяло. Време е за ново начало. Време е да започнете нещо ново.


ВЕЗНИ

Избегнете шума

29 декември. Очакват ви благоприятни мигове през днешния ден. Не сте от най-големите работници, но пък сте от най-приказливите сред тях. Вашият последен работен ден от тази година ще премине в сладки приказки.

30 декември. Ще се радвате на един доста жив и ползотворен ден във взаимоотношенията ви. Днес можете да излезете с много хора, с големи компании и да обмените информация. Оставете къщната работа за утре.

31 декември. Направете така празника си, че да си легнете точно тогава, когато си пожелаете. Да сте свободни да си почнете в мига, в който ви се доспи. Шумните забавления няма да са ви по вкуса.

1 януари. В първия ден от новата година ще си останете вкъщи, без да правите особени усилия да сте активни. Поспете си, погледайте филми, отпочинете си.

2 януари. В първия ден от новата година на вас не ви се работи. По възможно – вземете си го като отпуск, за да се съвземете след новогодишната нощ. Може би имате още малко нужда от сън


СКОРПИОН

Съберете се с приятели за празника

29 декември. И вие сте от хората, които ценят времето си, както и времето на онези, с които работите. Днес ще свършите важна работа, която се изисква от вас като за последно тази година. Не сте в отпуска, защото присъствието ви в службата е нужно.

30 декември. Отговорностите, които са ви се натрупали на главата покрай многото работа напоследък, сега вече ви затормозяват. Не е изключено и днес да ви звънне телефонът по работа. Кажете, че сте в почивка.

31 декември. Ако за Везните шумът ще бъде натоварващ, то за вас тази вечер той ще е прекрасният начин да си прекарате хубаво празника. Не се притеснявайте да се съберете в по-голяма компания.

1 януари. В първия ден от новата година вие няма да се събудите рано. Ще спите до късния следобед, а ако вечерта са ви поканили на имен ден, вероятно ще откажете.

2 януари. В първия работен ден от новата година ще се учудите, колко много срещи имате в календара си за работа. Е, мнозина от вас ще прескочат някои от ангажиментите си, но не можете да избягате от всичко.


СТРЕЛЕЦ

На вас може да се разчита

29 декември. Мнозина от вас са избрали в този ден да пътуват, защото вече имат резервации за новогодишната вечер на интересни места. И за останалите, които не са на път, този ден ще премине леко и безпроблемно.

30 декември. Чувствате се великолепно. Вашата събота ще бъде изпълнена с чудесни мигове, споделени с приятели, близки и роднини. Ако все още не сте решили къде ще карате Нова година, уредете си да сте на гости на някои от тях.

31 декември. Ще се нагърбите с много отговорности, някои от които дори няма да можете да изпълните за вечерта. Е, ще ви простят. Но не забравяйте късметите – май на вас всички разчитат да ги измислите.

1 януари. В първия ден от новата година няма да пропуснете възможността да поздравите именници или да се порадвате на кукерско шествие. Дори и да сте уморени от снощи, отидете и се забавлявайте.

2 януари. Мислите си, че няма да имате работа през първия работен ден от годината, който се пада веднага след 1 януари. Грешите. Днес са се натрупали много задачи, които трябва да свършите в кратък срок. Захващайте се.


КОЗИРОГ

Хубава новогодишна нощ

29 декември. Днес ще приключите някои от важните си сметки за тази година. Ще работите, защото вие не можете да си позволите отпуск тогава, когато настъпват крайни срокове. Последният работен ден от годината е важен за вас.

30 декември. Чувствате се нервни и неразположени емоционално. Днес мислено си правите равносметка за отминаващата година. Дайте го по-лежерно. Хич не ви съветвам да се вглъбявате в разни депресивни мисли.

31 декември. Ако в предишните дни бяхте без настроение и уморени, то днес се чувствате великолепно. Наспете се добре. Заредете батериите за довечера, защото ви очаква хубава новогодишна нощ.

1 януари. В първия ден от новата година вие сте уморени от снощната вечер и ще се събудите късно. Не е изключено да са ви търсили отново от работа, но нека това не ви притеснява. Ще се справят и без вас.

2 януари. Не влизайте стресово в режим на работа след празничните дни. Не и сега, когато организмът ви все още е в известен забавен ритъм и покой. Ако е възможно, вземете си отпуск днес.


ВОДОЛЕЙ

Не прекалявайте с алкохола

29 декември. Вашето семейство ще е радостно, ако му предоставите малко повече внимание и днес си останете вкъщи. Още повече, че ще се наложи да отидете на пазар заради новогодишната вечер, а ако оставите всичко това за утре, времето ще напредне.

30 декември. Очаква ви прекрасен ден. Бъдете със семейството и близките си. Попитайте ги, какво искат за Нова година и отидете да си го купите. Днес е ден за пазар за всякакви неща, освен за техника, разбира се. Меркурий все още е ретрограден.

31 декември. Тази година няма да сте сред най-активните по празника, но пък ще си изкарате добре. Не прекалявайте с алкохола и с мезетата, за да се чувствате отлично и на следващия ден.

1 януари. Въпреки че сте уморени от снощната вечер, днес също сте подготвили програма. Имате скъпи именници, на които трябва да отидете на гости. Ще ги посетите и ще прекарате незабравими часове у тях.

2 януари. В първия работен ден от годината можете да се видите с партньорите си по бизнес и да се поздравите за настъпилата 2024 година. Едва ли ще свършите нещо важно, но пък и поздравът не бива да се смята за маловажен ангажимент.


РИБИ

В добра компания

29 декември. Мнозина от вас работят днес и имат доста работа като за последен работен ден от тази година. Е, ще виждате отношението на колегите, които вече са запразнили пред новогодишно. От утре и вие ще последвате примера им…

30 декември. Още сутринта ще се събудите с нетърпение да почистите дома си и да го подредите за утрешния празник. Особено ако ще имате гости вкъщи, ще гледате всичко да бъде под конец. А днес бликате от енергия. Така че свършете повечето неща сега.

31 декември. За вас тази година компанията ще бъде най-важният елемент за празника. Вашето настроение ще пулсира з настроението и нагласите на хората около вас. Така че погрижете се първо другите да са весели и така това ще ви се предаде и на вас.

1 януари. Ще прекарате деня пред телевизора. Внимавайте да не прекалите с храната, особено ако ви е останала от снощната празнична вечеря. Днес не излизайте, имате нужда от почивка и сън.

2 януари. Днес ще имате доста работа, без това да е планирано от вас или от хората, с които работите. Запретнете ръкави и застъпете здраво в службата. Празниците вече свършиха, с тях – и почивката


Хороскоп за родените на 29 декември – Честит рожден ден! През следващата година ще се радвате на резултати, които сте постигнали чрез работата и действията си от предходните няколко години. Желанията ви се сбъдват, трудът дава своите плодове.

Хороскоп за родените на 30 декември – Честит рожден ден! През следващата една година ще е добре да се научите да живеете с промените на новото време и да приемате, че невинаги само вие мислите правилно. Вслушвайте се в съветите и мнението на хората около вас.

Хороскоп за родените на 31 декември – Честит рожден ден! Не губете надежда през следващата една година, ако видите, че нещо около вас не върви. Временно е. Общата картина за годината вещае успех и постигане на целите, но не от веднъж, а винаги от втория път.

Хороскоп за родените на 1 януари – Честит рожден ден! Ще бъдете отдадени на семейството си през следващата една година и точно това ще ви прави изключително щастливи и доволни. Чакат ви радости, добри новини и много любов. Насладете се на всеки миг щастие.

Хороскоп за родените на 2 януари – Честит рожден ден! Промените и новостите, с които ще се срещнете през следващата една година, са за добро. Планирайте добре своя бюджет, за да не изпитате парични трудности през зимата.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *