Любопитно

Хороскоп за 21 декември: Възможностите ще нарастват една след друга, но внимавайте

Луната е в Овен и е в хармоничен аспект с Марс. Възможностите ще нарастват една след друга, но внимавайте. Меркурий е ретрограден и предстоят празници. И двете обстоятелства предупреждават да не се заемате с важни проекти точно сега, както и да не поставяте нови делови начала.

хороскоп


ОВЕН

Набелязвате цели

 

Намирате се в нов етап. Усмихнете се, подишайте чист въздух и набележете целите, които да покорите през новата година. Не започвайте начинания днес и утре, както и през следващата седмица. Ясно е, че тогава e ретроградната фаза на Меркурий и периодът не е благоприятен за ново начало. Но след това – нищо не може да ви спре.


ТЕЛЕЦ

Направете списък

 

Липсата на активност днес ви води до ниска самооценка, чувство за умора, отпадналост и дори депресия. Още сутринта си направете малък списък със задачи, които трябва да свършите до края на деня. Това ще ви държи под напрежение, помагайки да избягате от клопката на лошите мисли и мързела.


БЛИЗНАЦИ

Не упорствайте

 

С всеки изминал час ставате все по-уверени и уверени в себе си, което ви тласка да осъществите едно ново и не много обмислено начало. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден и слага запор върху повечето инициативи, които искате да предприемете. Съобразете се и не упорствайте.


РАК

Без инициативи

 

Доброто настроение през този ден е причина да забравите за предпазливостта, която е задължителна клауза в хороскопа ви за всеки ден до Нова година. Пазете се от финансови проблеми. А ако днес кажете „да” на сделка или сключите договор, то със сигурност ще си създадете много главоболия и бъдещи разочарования.


ЛЪВ

Намалете харчовете

 

За вас денят е хубав, стига да не прибягвате към извънредни харчове. Бъдете пестеливи, а и вече трябва да сте купили по-голямата част от коледните подаръци за своите близки. Меркурий е ретрограден. Бъдете особено внимателни. Не се самоизолирайте, а поддържайте нормални контакти с хората около себе си.


ДЕВА

Не избухвайте

 

Ще се срещнете с пречки от делови характер. Провокирани сте от бизнеспартньорите си, адреналинът ви скача и сте склонни да избухнете уж защитавайки своето собствено мнение. Не ви съветвам да повишавате тон. Меркурий е ретрограден. Той ще ви научи да се владеете и да се радвате на дребните неща от живота.


ВЕЗНИ

Помагайте в службата

 

Трудностите днес са в сферата на общуването, където трудно осъществявате комуникация с колегите. С някои сте близки приятели, но с други не чак толкова. Гледайте да не предизвикате с действията си ревността на онези от тях, на които не обръщате внимание, а и не помагате, когато са в нужда.


СКОРПИОН

Без инвестиции

 

Бъдете внимателни с всякакви инвестиции и капиталовложения в този ден. Мнозина са излъгани от уж добри възможности, а след това ще се окаже, че са си дали парите за нещо безпредметно. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден до края на годината. Ще изплуват наяве някои грешки в службата. Поправете ги.


СТРЕЛЕЦ

Без нови начала

 

Луната в огнен знак ви подтиква да поставите ново, но необмислено начало в деловата област. Такова действие е напълно излишно. На работното място се опитайте да не помагате на всички колеги. Ретроградното движение на Меркурий до 1 януари 2024 г. ще извади наяве някои нечисти взаимоотношения от живота ви.


КОЗИРОГ

Завършете дела

 

От днес ще успеете да уравновесите емоцията и да си дадете сметка за действията в предходните дни. Опитайте да довършите всички започнати задачи до обяд, а в следобедните часове се отдайте на анализ и планиране на бъдещето. Ретроградният Меркурий ще ви помогне да си дадете сметка за действия, които са ви коствали финансови загуби.


ВОДОЛЕЙ

Време за изчистване

 

Изживявате важен период. Ретроградното движение на Меркурий напоследък се превръща в повод да се замислите за доста взаимоотношения в живота си. За връзки, които сте създали и в личен, и в делови план. Да си спомните за хора, които сте забравили и да изчистите от живота си такива, които не заслужават да бъдат до вас.


РИБИ

Внимавайте

 

Жънете успехи на работното място. Няма да ви липсват проблеми с обкръжението, с което общувате. При мнозина денят носи финансово предложение. Редно е да не приемате, най-малкото заради ретроградната фаза на Меркурий, която ви предупреждава да бъдете особено внимателни с начинанията до 1 януари 2024 г.


Хороскоп за родените на 21.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година не всичко ще се получава така, както предварително сте си го планирали, но пък точно неочакваните обрати ще променят посоката в живота ви и ще ви водят към хоризонти, които да опознаете по-добре.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *