Любопитно

Хороскоп за 14 декември: Бъдете позитивни, за да срещате позитивизъм по пътя си

Луната е в Козирог, а тригонът й с Юпитер помага днешният ден да е спорен и благоприятен въпреки ретроградното движение на Меркурий. Завършете някои вече започнати задачи. Мечтайте и говорете за мечтите си. Днес бъдете позитивни, за да срещате позитивизъм по пътя си.


ОВЕН

Преглътнете яда

 

Очаква ви важен ден, през който не бива да пренебрегвате нито един ангажимент. Действайте активно, за да се придвижите напред. Сутрешните часове са особено благоприятни. Тогава имате късмет. Следобед някой ще ви ядоса. Опитайте се да преглътнете неприятните усещания, без да избухвате и влизате в кавги.


ТЕЛЕЦ

Действате по план

 

Четвъртък ви намира в прекрасно настроение. Имате точен план как да премине всяка минутка от деня ви. Спазвайте го, въпреки че в следобеда обстоятелствата ще изискват и излизане извън рамките на плануваното. Не влизайте в спорове и избягвайте кавгите. Няма смисъл да си губите времето с битови скандали.


БЛИЗНАЦИ

Искате да си починете

 

Отдадени сте на себе си и на своите лични проблеми. Всъщност, някои от тях си ги създавате самите вие, защото в момента сякаш ви е сладко да се измъчвате. Не се претоварвайте с ангажименти, въпреки че ако се замете сериозно за работа, днес имате шанса да изкарате добра сума пари. Желанието ви обаче е друго – клони към почивка.


РАК

Съобразете се

 

Очаква ви благоприятен делови ден, в който съветът ми е да се съобразявате малко повече с мнението на другите хора. В противен случай е възможно те да започнат да ви отбягват. Само ще пропилеете добрите възможности. В семейството ви очакват добри моменти вечерта. Отидете на кино или театър.


ЛЪВ

Пренареждане на пъзела

 

Планирайте и организирайте така ежедневието си, че да имате време за всякакви ангажименти. Ще направите грешка, ако се вглъбите в нещо и отхвърлите всичко друго. В личен план малко по малко пренареждате пъзел. Там са възможни някои загуби на връзки, но на тяхно място ще дойдат други, по-благоприятни за вас.


ДЕВА

Не бъдете скептици

 

Четвъртък е разнообразен и забързан ден, който ще премине под нотката на недоверие от ваша страна. Гледате недоверчиво на благоприятните обстоятелства, в които попадате. Няма смисъл от скептицизъм, възползвайте се максимално от добрите възможности. Избягвайте конфликтите следобед. Те само губят времето ви.


ВЕЗНИ

Задръжте топката

 

Стремите се към стабилност във всяко едно отношение и днес разполагате с шанса да я получите изцяло. Избягвайте разправиите в следобеда, защото те само хабят енергия и време. Очакват ви добри възможности за промени само след няколко дни. До тогава – опитайте се да задържите топката и не започвайте нищо ново.


СКОРПИОН

Делово запознанство

 

В служебен аспект денят помага да се изявите, като разширите кръгозора на контакти. Може да пътувате или да завържете ново делово познанство, което ще ви е от полза. Избягвайте конфликтите, особено ако те касаят най-близките ви хора в обкръжението – семейство, близки или приятели.


СТРЕЛЕЦ

Нервни следобед

 

Очаква ви натоварен ден. Налага се да уредите някои материални въпроси, както и такива, касаещи финансовото ви заплащане след Нова година. Разговаряйте по тези теми до обяд. В следобедните часове ще бъдете нервни. Това може да ви коства доста разправии и неприятни сблъсъци с приятели и роднини.


КОЗИРОГ

Печелите пари

 

В четвъртък ще се устремите към печелене на пари и това ще ви помогне да стабилизирате финансовото си състояние точно преди празниците. Намирате се в центъра на вниманието. Направете нещо за външния си вид, сменете прическата, отидете на козметик. Това ще повдигне самочувствието и доброто ви настроение.


ВОДОЛЕЙ

Годишна ретроспекция

 

Ако сте решили да бъдете активни, не сте избрали подходящия ден. Днес се оставете на течението и нека то ви отведе в правилната посока. Междувременно, обърнете внимание на вътрешния си баланс, на мира в себе си. Налага се да направите анализ на изминалите месеци, осъзнавайки своите, а не чуждите грешки.


РИБИ

Без конфликти

 

Не се плашете, ако през този ден ви се е натрупала повече работа. В четвъртък се налага да бъдете съсредоточени в ангажиментите си, за да не пропуснете нито един. Сутринта е по-активна и благоприятна. В следобеда избягвайте междуличностните конфликти с колегите, а също и с близките. Запазете самообладание.


Хороскоп за родените на 14.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година не пропускайте възможностите, които се изправят на пътя ви. Те ще са както малки, така и големи. Както в личния, така и в професионалния ви живот. От вас зависи да промените битието си, но за целта трябва да сте активни и адаптивни.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *