Uncategorized

Хороскоп за 13 декември: Овни – бъдете предпазливи, емоции съсипват Телците

Луната е в Стрелец, а Меркурий започва своята ретроградна фаза в Козирог. Времето до 1 януари 2024 г. е подходящо за направата на ретроспекция, ревизия на действията ни през цялата 2023 година, като сега имаме възможност да поправим част от грешките си и да се извиним за своите недостойни постъпки.


ОВЕН

Бъдете предпазливи

 

Намирате се в бурен период, който ви засипва с предложения. Разбира се, всичко това и ви ласкае, и ви поставя в една по-деликатна ситуация. Особено сега, от днес, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита. До Нова година не е добра идея да приемате предложения и да подписвате договори за каквото и да било.


ТЕЛЕЦ

Емоциите ви съсипват

 

В сряда емоцията е водеща. Ето какво може да се окаже главната причина за поредица от конфликти, спречквания в работата и в личния ви живот. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. В момента не сте в пълното си равновесие и е добре да не вземате решения за каквото и да било. Оставете се на течението. Поговорете с доверен човек.


БЛИЗНАЦИ

Справяте се отлично

 

Въпреки че имате повод да величаете егото си, не го правете точно сега. Сряда се оказва един от благоприятните дни за тази седмица. Действате без забележки, бавно, уверено и с нужната упоритост. Меркурий е ретрограден, но на вас това влияе положително и през целия му период на ретроградност до Нова година ще имате успехи.


РАК

Признайте грешките си

 

Чувството на напрежение е провокирано по-скоро от промените, които ви се случват. Страхувате се, когато около вас има новости. Не се безпокойте, вие отново ще държите контрола върху ситуацията. В сутрешните часове работете в екип. Признайте грешките си. Вашите колеги и партньори искат да чуят, че осъзнавате, когато грешите.


ЛЪВ

Без паника

 

В сряда се оказва, че има толкова много неща, които трябва да свършите. А време почти нямате. Това блокира мисленето ви и ако продължавате да изпадате в паника заради липса на време, съвсем няма да свършите делата си. Успокойте се. До обяд ще се справите с най-належащите задачи. Всичко ще се нареди.


ДЕВА

Късметът е с вас

 

Ще разберете за предстоящи промени, които ще ви се случат до месец, и напълно ще подобрят начина ви на живот. Зарадвани сте от добри новини и разбира се, окрилени сте от нови идеи. Нещата потръгват както за вас, така и за хората, които живеят с вас. Образно казано, днес носите късмет.


ВЕЗНИ

Липсва ви енергия

 

Днес сте консервативни, мълчаливи и затворени в себе си. Ще побързате да довършите вече започнати задачи. В следобеда се заемете с рутинни дела или се приберете вкъщи. Имате нужда от почивка. Липсата на енергия се дължи не на вирус или настинка, а на нормалните космически влияния. Те бързо ще отшумят.


СКОРПИОН

Без начинания

 

Всичкото това, което ви се случи в последните няколко седмици, ви навежда на мисълта да измените изцяло живота си и да поемете в нова посока. Днес сте провокирани да мислите за бъдещето. Искате да се заемете с нещо ново и нетипично за вас. До Нова година обаче деловите нови начинания са запорирани. Внимавайте.


СТРЕЛЕЦ

Работете кротко

 

Ще се освободите от напрежението, което чувствахте в последните няколко дни. Радвате се на добро развитие и възможности. Активната част на деня е в сутрешните часове. До обяд свършете замислените ангажименти. В следобеда работете кротко и не предприемайте никакви нови инициативи и начинания.


КОЗИРОГ

Приемете другите

 

Емоционалната нестабилност, която беше валидна за вчера, застрашава и днес да съсипе деня ви. Често сте нервни, напрегнати, заядливи. Желаете да казвате, заповядвате, влияете. Потърсете положителното в деня, намерете добрите новини и възможности в малките на вид неща. Приемете другите, вместо да се изпокарате с тях.


ВОДОЛЕЙ

Не упорствайте

 

И днес се нуждаете от малко повече спокойствие, за да сте в мир и хармония със себе си. Не се заемайте с важни ангажименти. Все още не е настъпило времето да излизате на преден план в служебния живот. В следобеда се отдайте на любимите си дейности, които вършите с желание и удоволствие. Поработете върху хобито си.


РИБИ

Нещо грандиозно

 

Сряда обещава да бъде благоприятен ден. Ретроградното движение на Меркурий трябва да ви дава предупреждение само да не предприемате нови делови начинания и да не купувате техника. Всички останали аспекти на живота са благоприятствани от тази планета и вие следва да очаквате щастие, а не фал.


Хороскоп за родените на 13.12. – Честит рожден ден!

През следващата една година поглеждайте назад през рамо, за да видите какво оставяте след себе си. Само стабилната основа, на която стъпвате, ще ви даде възможност за по-добър отскок в бъдещето.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *