Любопитно

Хороскоп за периода 15-17 декември: В събота се пазете от конфликти и премълчавайте, неделният ден е хармоничен

В петък Луната преминава от Козирог във Водолей, а съвпадът й с Плутон ни кара да преосмислим личните си амбиции и цели. Меркурий е ретрограден и забранява деловите начинания. В събота Луната е в квадратура с Юпитер и Венера. Бъдете внимателни в сферата на общуването. Избегнете сериозни конфликти с големи обществени маси, като премълчавате. Сега е по-добре да проявите разбиране към чуждото мнение, без да налагате на всяка цена своето собствено. В неделя Слънцето и Луната са в хармоничен аспект. Използвайте енергията на деня, за да усетите своите лични чувства и желания. Денят протича в хармония и баланс. Насочете се към нещата, които ви носят радост и удовлетворение.


ОВЕН

Съботни срещи

 

15 декември. Сътрудничеството ви с по-влиятелни личности ще ви помогне в израстването в професионален аспект. Днес можете да се срещнете с хора, които да ви подадат ръка в дългосрочен план. Внимавайте обаче да не се обвържете с договор, който да подпишете днес или до края на годината.

16 декември. Ще се зарадвате колко много приятели и близки ще ви се обадят и ще ви потърсят за среща днес. Учудени сте от интереса, който сега хората имат към вас. Сякаш те се вълнуват изключително много за вашия живот. Всичко това ще ви се стори доста странно.

17 декември. В неделя използвайте хубавата енергия на деня, за да съхраните някои от приятелските си връзки и взаимоотношения. Днес може да се роди едно ново сътрудничество или нова любовна връзка за необвързаните представители. Това е ден с изключително положителни влияния. Насладете му се.


ТЕЛЕЦ

Отложете пазаруването

 

15 декември. Не забравяйте себе си и своите собствени интереси. Днес наблегнете на своето личностно развитие. Можете да се запишете на курс, семинар или да посетите групова терапия за обща мотивация. Петък е подходящ за изучаване на нови теми и придобиване на нови интересни познания.

16 декември. В събота пътувайте. Мнозина от вас ще предпочетат да прекарат деня в търсене на подаръци за предстоящите празници, но пазарът е претоварен с хора и това ще ви изнерви. Май е по-добре да отложите пазаруването за друг ден.

17 декември. В неделя се занимавайте с нещо, което ви носи удоволствие и удовлетворение. Денят е прекрасен за нови лични начинания, за разговори в семейството, за срещи с роднини и близки. Както и за пътувания на кратки разстояния. Щастлив ден.


БЛИЗНАЦИ

Избягайте от рутината

 

15 декември. Ще се почувствате по-добре днес, ако работите по-малко, а живеете повече. Тоест, ако обърнете внимание на връзките, комуникацията, забавленията и онези неща, които ви носят удовлетворение. И без това в работата няма да ви спори особено.

16 декември. Споделете съботата с половинката. Бъдете готови за интересни подвизи и авантюри. Опитайте да изживеете този ден по-различно от друг път. Рутината нека остане на заден план. Направете нещо заедно, пътувайте или се заемете с нещо, което ви доставя взаимно удоволствие.

17 декември. Денят е подходящ за занимания в сферата на изкуството или интелектуалните дейности. Отидете на кино или театър, посетете изложба или пък си купете книга, която ще прочетете с удоволствие.


РАК

Не ревнувайте близките си

 

15 декември. Не е изключено днес да проявявате малко повече ревност към близките си, особено ако някой от вашето семейство е на коледно парти и предстои да се прибере по-късно вечерта. Приемете, че всеки има нужда от свое собствено лично пространство.

16 декември. Опитайте се да помислите позитивно върху живота си и разговаряйте спокойно с близките си. Използвайте този ден, за да осъзнаете някои от своите грешки, от които следват проблеми във взаимоотношенията ви. Точно преди Коледа това ще ви се отрази полезно.

17 декември. След вчерашния малко по-мъчен ден заради анализа, който си направихте, днес се чувствате леки и ефирни. Леко ви е на душата. Можете да постигнете съгласие във взаимоотношенията си. Подкрепяйте най-близките си хора в начинанията и те също ще ви подкрепят във вашите. Усмихвайте се.


ЛЪВ

Време за промени

 

15 декември. Имате възможност днес да преосмислите част от своите навици и потребности, както и да промените някои рутини в живота си. Работата ви ще спори дотолкова, доколкото да свършите изостанали задачи. Не започвайте нищо ново, за да не се наложи да работите допълнително през уикенда.

16 декември. Бъдете отворени към новите идеи на своите близки или приятелите си. Споделете с тях това, което вие мислите. Ще научите нещо интересно от тях в процеса на разговор. Днес бъдете социални и прекарайте деня си в компания.

17 декември. В неделя споделете повече време с половинката. Ако все още не сте украсили дома си, подгответе коледната украса. Това е любимо време за вас от годината и е важно да му се насладите изцяло.


ДЕВА

Планове за празниците

 

15 декември. Използвайте въображението си днес в процеса на работа. Бягайте от всичко негативно, което ви натоварва и изкарва извън емоционално равновесие. Търсете хармонията във взаимоотношенията си, а вечерта отидете на кино или театър с половинката или с приятели.

16 декември. Днес ще се фокусирате върху организацията по предстоящите празници. Искате да изпипате всичко до последния детайл и е възможно да изнервите близките си с педантичното си виждане за тази организация. Но пък те са ви свикнали. И знаят, че се грижите за всичко.

17 декември. В неделя си оставете време за почивка. Не бързайте. И нещо да не върви по вода, не се инатете. Така трябва да стане. Денят е почивен, лек и лежерен. Насладете му се. След като планирахте празниците, няма какво друго да правите днес.


ВЕЗНИ

Творческа неделя

 

15 декември. Внимавайте днес преди да тръгнете на работа да не изпуснете нервите си вкъщи. Ще намръщите всички и след това ще ви гризе съвестта. А служебните ангажименти ще следват един след друг. Не ви е нужно да сте разсеяни и да допускате грешки.

16 декември. Имате нужда да излезете навън сред обществото. Да се видите с приятели или познати. Да покажете новата си дреха и прическа. Имате нужда да бъдете забелязани и да привлечете вниманието върху себе си. Всичко това може да се случи в събота.

17 декември. В неделя се отдайте на творчески занимания. Бъдете креативни. Създайте нещо ново и ако вие не сте хора на изкуството, то новото може да е просто разместване на мебелите вкъщи или украса на елхата. Експериментирайте.


СКОРПИОН

Срещи и контакти

 

15 декември. Не се страхувайте да споделите идеите си днес. Денят е богат на срещи и контакти и не знаете откъде точно ще излезе верният човек, който да ви помогне да реализирате поредната си идея. Вечерта излезте с приятели на по чашка. Разговорите ще ви разтоварят.

16 декември. В събота се наспете добре. Не бързайте да ставате от леглото. Отделете този ден да си постоите вкъщи. Можете да подредите дома си, да го почистите и украсите, ако все още не сте го направили за предстоящите празници. Сгответе нещо вкусно и съберете цялото семейство около масата.

17 декември. Чувствате се жизнени и работоспособни. Днес можете да свършите голяма част от изостаналата си домакинска работа, както и да напазарувате някои продукти за предстоящите празници. Денят е наситен с енергия.


СТРЕЛЕЦ

Коледен бонус

 

15 декември. Днес ще се зарадвате от ненадейни приходи, които ще ви подпомогнат за предстоящите празници. Някои получават коледен бонус, други допълнителни приходи за работа, която са свършили през ноември. Купете нещо за вкъщи.

16 декември. В събота говорите прекалено емоционално и това може да изглежда като заяждане спрямо вашите събеседници. Оттук може да се породи известно напрежение при разговорите ви, но вие не го правите нарочно.

17 декември. В неделя си почивайте повече. Понеже денят изисква от вас да научите нещо ново, можете да го прекарате с интересна книга в ръка или гледайки полезен научно-популярен филм.


КОЗИРОГ

Угодете на другите

 

15 декември. Опитайте да се научите да се владеете. Този ден изисква от вас да запазите нужното спокойствие, каквото и да се случва с вас. Намирате се в нов период, изживявате възможност да започнете нов етап в личния си живот. Мислете разумно и логично. Денят е благоприятен.

16 декември. В събота ще имате възможност да подобрите връзките си с околните. Мислете не само за себе си, а и за хората около вас. Ако се държите като единаци, ако решавате само собствените си проблеми, то вероятно ще попаднете в изолация.

17 декември. В неделя се заемете с нещо, което е важно за вас. Направете планове за предстоящите празници, като нагодите и финансите за тях. Това е силен и мотивиращ ден, в който щастието е кацнало на вашето рамо.


ВОДОЛЕЙ

Мислете позитивно

 

15 декември. Очаквайте в петък да имате много работа, тъй като наяве ще излязат грешки, допускани в последните месеци. Налага се да ги изправите незабавно, а и не е изключено да ви се наложи да се потрудите и през уикенда. Винаги се случва така, когато Меркурий е ретрограден.

16 декември. В събота сутринта, ако не сте успели да се справите с ангажиментите си вчера, е редно да поработите за няколко часа, докато вашите близки все още са в леглото и не им липсвате. В следобеда излезте всички заедно и се забавлявайте така, както го правите традиционно.

17 декември. В неделя започва един нов едномесечен период за вас. Сега вие полагате основите и всъщност определяте какъв ще бъде той според мисленето ви. Ако мислите позитивно, той ще е такъв. Мислите ли негативно, ненадейно ще ви се случат и такива събития.


РИБИ

Лениво време

 

15 декември. Мързеливо ви е в петък. Не ви се работи така, както другите очакват от вас. Това е един прекрасен ден за повече разговори, клюки и любими занимания. Няма да сте най-ефективните в офиса. По възможност – тръгнете си от работа по-рано и излезте с приятели на по чашка вечерта.

16 декември. В събота ще се наложи да помогнете на ваш роднина, който не може да се справи с домашния си ремонт, или пък се нуждае от съвет за справяне с трудност в личния живот. Отзовете се, щом можете.

17 декември. В неделя ще помислите по-скоро за себе си. Това е ден, в който не ви се занимава с нищо. Отново ви е мързеливо, а и мисълта за предстоящите празници ви отпуска още повече. Кара ви да мечтаете, да се отнасяте в мисли и планове. Но днес действията не са ви най-силната страна.


Хороскоп за родените на 15 декември – Честит рожден ден!

Вашият късмет през следващата година ще ви срещне с хора, от които можете да научите много и които могат да ви дадат много. Не се притеснявайте да попитате, когато не знаете нещо. Придобиването на всяко ново знание ще ви облагородява и помага в професионалната реализация.

 

Хороскоп за родените на 16 декември – Честит рожден ден!

Въпреки трудностите, които ви чакат през идната една година, вие ще разполагате с късмет и винаги ще се измъквате от затруднените ситуации. Очаква ви добро развитие в любовта, но се пазете от попадане в задкулисни игри на работното място.

 

Хороскоп за родените на 17 декември – Честит рожден ден!

Пресмятайте по два пъти възможностите си през идната една година, ако ви се налага да инвестирате пари или да изтегляте заем. Дали наистина се нуждаете от него? Не забравяйте да бъдете консервативни и предпазливи. Пестеливостта ще ви помогне да изживеете тази година без проблеми.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *