Любопитно

Хороскопът за понеделник: Чака ни доста работа

Прогноза за 04.12. Луната преминава от Лъв в Дева, а опозицията й със Сатурн изисква от нас да се отнесем по-сериозно към задачите, които имаме както за днес в частност, така и като цяло в началото на декември. Чака ни доста работа и колкото по-организирани сме, толкова по-добри резултати ще постигнем.


ОВЕН

Чака ви работа

 Не подценявайте декември като месец, изпъстрен с празници и време, в което можете да минете „между капките“. Още днес се залавяте с ангажименти, които не търпят отлагане. Мобилизирайте се бързо и ще пожънете успех. До Коледа има време. Чака ви работа. В любовта не подценявайте мнението на партньора. Съобразете своето с неговото.


ТЕЛЕЦ

Късмет в любовта

 На работното място се предпазвайте от радикални действия и предприемане на нови инициативи. Моментът не е подходящ. В любовта късметът изгрява и на страната на необвързаните. Те имат възможност да срещнат човек, който да им хармонира на характера. Сякаш и някога в миналото са били заедно.


БЛИЗНАЦИ

Не се карайте

 Това е ден, богат на енергии. Как обаче ще ги усвоите и накъде ще ги насочите, зависи единствено от вас самите. Луната и Сатурн са в противоречие, което провокира една явна агресия у вас. Често попадате в ситуации на конфликти и се конфронтирате с хората около вас. Преодолейте желанието си да се карате с околните.


РАК

Преоценка

 Малко по малко преоценявате поведението си, както и това на хората около вас. Днес това е основната ви цел – да извършите лична ретроспекция, без да го споделяте с никого. На работното място се очертават срещи, които ще преминат натоварено, стресово за вас, но пък ви носят успех.


ЛЪВ

Заложете на сигурното

 Днес сте непоследователни, всичко ви привлича и ви се струва подходящо за вършене. Внимавайте, прелъстени сте от предложения за бързи, лесни и незабавни пари. Не се заемайте с хазартни мероприятия, за да не се окажете губещи накрая. Привлечени сте от идеята да спечелите подаръци за близките си, но дали няма да загубите всичко?


ДЕВА

Шефове, но не и вкъщи

 Очаква ви активен ден, в който вие ще избирате посоката на движение, ако се озовете на кръстопът. Решенията ви са важни и за вас, и за колектива. Умеете да поемате отговорност и днес ще го направите умело. В личен план обаче трябва да сте по-демократични и да се съветвате с мнението на половинката, преди да вземете решение.


ВЕЗНИ

Спазете сроковете

 Засилва се желанието ви да се ровите в излишни подробности, които може да ви загубят ценно време. Мнозина са изправени пред дилема, но трудно ще вземете решение, ако оглеждате всяка подробност. Съобразете се с нужните срокове и с това – колко време имате. В любовта ви чака хармония и разбирателство.


СКОРПИОН

Бягайте от конфликти

 Проявявате отговорност в действията си, с което ще си спечелите доверието на колегите и шефовете. Денят носи напрежение във взаимоотношенията и затова е по-добре да не изяснявате междуличностни конфликти, за да не прераснат в кавги. Вечерта разпуснете в приятна компания на тихо и спокойно място.


СТРЕЛЕЦ

Добри шансове

 Нуждаете се от силна мобилизация и положително мислене, за да се справите с явната си нервност. Агресивни сте, налагате мнението си над околните и по този начин си печелите врагове. Не подценявайте първата декемврийска седмица, защото точно сега могат да ви се случат много промени, които ви носят добри шансове.


КОЗИРОГ

Овладейте емоцията

 За да влезете лесно в ритъм, добре е да се заемете с леки дела, които да вършите малко по малко. Денят за вас е активен, но невинаги обещава успех, особено при подемането на нови инициативи. Нервни сте и често избухвате, когато нещо не се случва според вашите предварителни планове. Овладейте емоцията.


ВОДОЛЕЙ

Имате късмет

 Сантиментални, чувствителни и крайно несигурни в успеха си – така мога да ви опиша днес. Денят е отличен за срещи с партньори по бизнес, но ако уговаряте нещо за в бъдеще, без окончателно да си стискате ръцете. Не забравяйте, че първите две седмици от декември са по-активни и продуктивни. След това мислете за празници.


РИБИ

Изгответе план

 Денят е прекрасен, защото ви помага да започнете деловата седмица по нов начин. Ангажирайте се с изготвянето на план за действие, стартирайте деня си с ентусиазъм. Ще срещнете доста отегчени физиономии, но нека това не ви действа демотивиращо. Вечерта си останете вкъщи.


Хороскоп за родените на 04.12. – Честит рожден ден!

Напредъкът, който ще постигнете в службата през следващата една година, ще бъде голям. Не се притеснявайте да поискате своето и да заявите себе си. Можете да се докажете и да заемете един доста по-висок пост.

 

Тодор Емилов-Тео специално за вестник „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *