ВодещиОбщество

„Коледа в Глушка“ отново събира храна за животните в приюта „Улични сърца“

Инициативата е на Община Трявна

След провеждането на две благотворителни кампании за животните в приюта за безстопанствени кучета „Улични сърца“ в дряновското село Глушка, тази година Община Трявна отново организира коледна инициатива в тяхна помощ.

Под надслов „Коледа в Глушка“ местната власт има за цел да зарадва четириногите ни приятели и да подпомогне дейността на екипа на „Street Hearts BG“.

Досега кампанията успя да събере над 400 килограма кучешка храна, най-различни лакомства и играчки, а в нея се включиха деца и ученици от местните детски и учебни заведения, както и десетки граждани с добри сърца.
Набирането на дарения за приюта в село Глушка се извършва на място в Туристически информационен център към Община Трявна, ул. „Ангел Кънчев“ № 33, на място в зоомагазин „Рокси“, зоомагазин „Лънчи“ и в магазин „БГ Fishing“, намиращи се в Трявна.

„Заедно със своите родители, приканваме и всички малчугани от детските градини и училища на територията на общината също да се включат в обявената кампания, като могат да се занесат храна, лакомстава, играчки и пр. на място в съответното образователно заведение“, заявяват от кметската управа на балканското градче.

Повече информация за „Коледа в Глушка“ може да получите на тел.: 089 441 4282 – Юлияна Цанева, специалист „Връзки с обществеността“ към Община Трявна или на имейл адрес: [email protected].

Благотворителната кампания продължава до 11 декември включително. Събраното количество пакетирана храна, лакомства, играчки и пр. ще бъде доставено от Община Трявна в приюта „Улични сърца“ на 13 декември.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *