Любопитно

Вашият хороскоп за 5 декември: Поемете само такива ангажименти, за които сте сигурни, че ще свършите в срок

Днес поемете само такива ангажименти, за които сте сигурни, че ще свършите в срок и с нужното качество. Луната е в Дева. Не губете реалната преценка за себе си, за това какво представлявате и как ви виждат хората отстрани. Не спирайте да мечтаете, но стъпвайте здраво на земята. Късметът днес ще ви изневери, ако разчитате единствено и само на него.


ОВЕН

Губите си времето

 

Привидно в добро настроение, вие търсите начин как да развалите нагласите си в този ден. Вътрешните ви страхове са силно изразени, но не ги споделяте с никого, а ги таите вътре в себе си. Вместо да действате и създавате пътища за бъдещето си, вие правите крачки назад, анализирате миналото и си губите времето.

 

ТЕЛЕЦ

Трезва преценка

 

Позициите ви не са никак сигурни. Смелостта ви е неоправдана и днес тя може да ви донесе поводи за доста разочарования. Около вас кръжат не особено добронамерени хора, чиrто предложения звучат доста привлекателно. Бъдете с реална преценка за силите и възможностите си. Не се надценявайте, защото това ще ви донесе загуби.

 

БЛИЗНАЦИ

Сдържайте се

 

Приятен ще бъде днешният ден за вас. Предлага ви шансове да заздравите своите социални позиции. Разбира се, налага се да сдържате гнева си, както и постоянното желание да критикувате отсрещните. Днес се съобразете с чуждите недостатъци. Минусите на другите понякога помагат да изпъкнат вашите плюсове.

 

РАК

Влюбени и развълнувани

 

Днес сте влюбени, романтични и не обръщате внимание на дребните недостатъци на околните. Ако довчера те ви притесняваха и дразнеха, то днес това вече е минало. На работното място не оставяйте недовършени задачи. Имате куража и търпението да стартирате дейност и да я свършите в рамките на работния ден.

 

ЛЪВ

С мека ръкавица

 

Разполагате с шанса да организирате така ежедневието си, че то да върви по един хармоничен, ритмичен и контролиран начин. Не допускайте хаосът и днес да ви обсеби. Налага се да поставите някои краткосрочни цели, които да гоните до тяхното постигане. Избягвайте пререканията и решавайте проблемите си с мекия принцип.

 

ДЕВА

Все нещо изниква

 

Промени и новости, добри новини, но и притеснения – това са опорните точки в хороскопа ви за днес. Активни сте, но не всичко зависи от това колко бързо и енергично си вършите работата. Все нещо ще изниква в последния момент. Организирайте рутинните си задачи така, че да ги съвместявате с внезапно възникналите такива.

 

ВЕЗНИ

Разчитайте на себе си

 

Залагайте на своите собствени принципи и устои. Не позволявайте някой да диктува правилата около вас и да ви казва какво точно да правите. Днес се натъквате на лицемерни хора с примамливи усмивки. Само се правят на добронамерени. Разгадайте тайните им мисии още в началото, за да не си патите по-нататък.

 

СКОРПИОН

Изненадващ ден

 

Напрегнат, но благоприятен, днешният ден ви поднася неочаквани изненади. На работното място имате гаранция за възход, ако проявявате спокойствие и търпение. Седмицата е все още в разгара си и не бива да пропускате възможностите, които ви се предоставят. В личен план бъдете малко по-щедри на любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Истината е друга

 

И вие сте в добро настроение, въпреки че до голяма степен сте загубили контрола над другите хора и осъзнавате, че сега не можете да им влияете и да ги моделирате по свой начин. Освободете се от тази досадна черта от характера си. В следобеда очаквайте предложение с финансов характер. Може би не е това, за което ви се представя. Истината е друга. Внимавайте.

 

КОЗИРОГ

Започнете нещо ново

 

Въпреки че днес емоциите ви преливат и вие не сте наясно как точно да ги овладеете, денят не е лош. Поднася ви възможности за разгръщане, усъвършенстване на уменията. Бъдете креативни и ще успеете да започнете нещо ново в живота си. Било то в сферата на личния живот или професионалния, ще го реализирате успешно в бъдеще.

 

ВОДОЛЕЙ

Планирайте

 

Избягвайте да правите големи промени около себе си. Това е ден, който изисква да мислите предстартово, стратегически. Тоест, да планирате действията си в следващите дни до края на месеца. Ако усещате, че нещата не вървят по вода, оставете ги. Не е сега времето да упорствате. В любовта ви чака добра новина вечерта.

 

РИБИ

В опиянение

 

Опиянени от своите собствени идеи, не осъзнавате как светът около вас се променя и вие не успявате да следвате тънката нишка на неговия ход. Заети сте единствено и само със себе си, без да обръщате внимание на пространството наоколо. Ето защо наричам това състояние „опиянение”. След като изтрезнеете, ще видите какво сте загубили.


Хороскоп за родените на 05.12. – Честит рожден ден!

През следващата година ви очаква любов – интимна, семейна, приятелска. Любов от всякакъв тип. Радвайте се на малките неща, които ще ви правят истински щастливи. Не критикувайте, а приемайте минусите на другите хора.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *