Любопитно

21 ноември: Използвайте интуицията си, тя няма да ви излъже

Очаква ни активен ден, в който можем да свършим цялата изостанала от вчера работа

Луната се движи в Риби. Прави ни чувствителни, съпричастни към чуждата болка. Ако е възможно, изолирайте се от проблемите на хората около себе си. Използвайте интуицията си. Тя няма да ви излъже. Обърнете повече внимание на хобито си.

 

ОВЕН

Нужда от спокойствие

 

Каквито и решения да се налага да вземате днес, слушайте вътрешния си глас, а не хилядите съветници, които ще се намерят да ви се месят. Намирате се в предстартов период и затова не е добре днес да поставяте нови начала. Останете насаме със себе си и анализирайте някои постъпки от миналото. Имате нужда от спокойствие.

 

ТЕЛЕЦ

Доходи

 

Не само вчера, а и днес е добре да мерите приказките си. Отново съществува тенденция да изпаднете в неприятна ситуация с колега или човек от близкото обкръжение. Не му обръщайте внимание. Днес е добре да прегледате финансите си и да планирате бюджета. Мнозина ще получат допълнителни доходи за вече свършена работа.

 

БЛИЗНАЦИ

Пазете се

 

За пореден път грешите, като сте прекалено отворени към запознанства с нови хора, навлизащи сега в живота ви. Послушайте интуицията си, защото днес тя няма да ви излъже. Бъдете консервативни относно всички, които кръжат около вас с усмихнати лица. Пазете се от онези, чиито помисли не са чистосърдечни.

 

РАК

Благоприятен ден

 

Днешният ден ви предлага раздвижване, което обхваща и личния, и професионалния ви живот. Ще се заредите с нови идеи и очаквания да ви се случи нещо хубаво. Напът сте да се запознаете с хора, чиито възгледи се доближават до вашите. Като цяло, това е един благоприятен ден и е добре да му се насладите. Заслужавате го.

 

ЛЪВ

По течението

 

И на работното място, и в личен план бъдете консервативни. Това е ден, през който не бива да издавате мислите и емоциите си. Оставете се на течението. Напоследък направихте много, за да сътворите мост между себе си и хората, с които бяхте прекъснали взаимоотношения. Опитът си заслужаваше. Резултатите обаче закъсняват.

 

ДЕВА

Успешна сделка

 

Въпреки нуждата си от почивка, в момента няма време за такава. Днес ще продължите с вече започнал процес на промени и разместване на слоевете. Очаква ви доста активен ден в сферата на контактите и срещите по бизнес. Не пропускайте обсъждане на общ проект с партньори. Сделката си заслужава и сега е времето да я сключите.

 

ВЕЗНИ

Мисъл за пари

 

Решени сте да изкарвате пари в ден, в който това няма да ви се удава съвсем лесно. Говорите и мислите единствено за замогване и печалби. Вероятно по този начин отблъсквате хората, които добронамерено ви заговарят с фразата „как си?”. Бъдете внимателни и по-деликатни. Мислете за пари, но не го показвайте чак толкова явно.

 

СКОРПИОН

Бъдете концентрирани

 

Прибързани сте в момент, в който е важно да изпипвате докрай всичко, до което се докоснете. Имате нужда от емоционално разведряване, но него оставете за вечерта или за утрешния ден. Сега се съсредоточете в това, което трябва да свършите в рамките на работното си време. Бъдете активни, упорити и концентрирани.

 

СТРЕЛЕЦ

Не помагайте

 

Избягайте от неприятните срещи или срещите с хора, на които трябва да помагате. Сега вие подавате ръка, но едва ли в момент на нужда те ще ви отвърнат със същото. Работете по своите си задачи и не закъснявайте вечерта. Пригответе вкусна вечеря и я споделете в приятната компания на семейството.

 

КОЗИРОГ

Бъдете уверени

 

Днес ще продължите по линията, по която поехте от вчера. Ще работите за благото на своя имидж. Действайте последователно по вече предприетите инициативи. Сега е важно да не се включвате в излишни спорове. Около вас се навъртат хора, които люшкат мнението ви с излишни съмнителни изказвания. Не им вярвайте.

 

ВОДОЛЕЙ

Рутинна дейност

 

Днес е по-разумно да не се залавяте с важни дела, а да се оставите на планова и рутинна дейност. Моментът никак не е добър за нови проекти, въпреки че имате такова намерение. Изчакайте малко. Съвсем скоро пластовете около вас ще се разместят. В професионалния ви живот предстоят промени за добро.

 

РИБИ

Имайте търпение

 

Будите се емоционални, нетърпеливи и през целия ден действията ви сякаш изпреварват времето, за което са предназначени. Забавете темпото. Изчакайте малко. Нужно е да се владеете, за да не допуснете грешки. Луната гостува във вашия знак и ви зарежда с енергия. Имайте малко търпение нещата да се случат своевременно.

 

Хороскоп за родените на 21.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година вярвайте във вътрешния си глас. Вашата интуиция няма да ви измами в нито едно отношение. Учете нещо и придобийте нови знания и умения.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *