ГорещиЛица

Tодор Георгиев-DJ Teddy Georgo прави перфектините сватбени тържества, фирмени партита, юбилеи и атрактивни спортни събития

Здравейте, уважаеми господа и дами!

Привет на всички почитатели и фенове!  

Аз съм Tодор Георгиев,  по-известен като DJ Teddy Georgo, и  от 34 години  съм на сцена. Обявявам, че аз съм вашето най-добро вложение за перфектното сватбено тържество, фирмено или корпоративно парти, рожден ден или юбилей, както и за незабравимо спортно събитие!

За мен е истинско удоволствие да бъда сред вас, разгаряйки светлините и звуците на най-добрите песни, които ще ви накарат да танцувате до зори. За мен щастливи клиенти са едновремено и най-добрата препоръка, така че може да се доверите на професионализма ми и предаността ми към перфектната музикална атмосфера. Колкото и да е особено и специално вашето събитие, аз разбирам колко важно е да се отрази уникалността и индивидуалността в него.

Затова за всяко тържество и събитие създавам персонализирана музикална програма, която отговаря на вашите предпочитания и желания. Предоставям широка гама от музикални жанрове – от поп, рок диско и хитове до денс и хаус ритми, фолклор, поп-фолк и балканско звучене , така че да осигурим незабравимо преживяване за вашите гости.

Ако търсите интерактивност и забавление, мога да организирам различни игри, конкурси и интересни активности, които да включат всички присъстващи и да добавят още веселие и емоция на вашия специален ден. С голяма грижа избирам музикалните сетове, подходящи за вашия случай и ви гарантирам перфектно звучене и партито на вашите мечти.

Всичко, което трябва да направите, е да ми изложите вашите изисквания и идеи за събитието ви, и аз ще се погрижа за останалото. Вашата удовлетвореност е моят главен приоритет, затова с увереност мога да ви обещая, че с мен събитието ви ще бъде успешно и изпълнено с приятни и незабравими спомени.

Не се колебайте да ме букнете, за да обсъдим как да направим вашето сватбено тържество, фирмено или корпоративно парти, рожден ден или юбилей, или спортно мероприятие – незабравимо! Благодаря ви!

С уважение, Tодор Георгиев (DJ Teddy Georgo)

Телефон: 0888614948

Имейл: [email protected] 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *