Любопитно

Хороскоп, 22 ноември: Обърнете внимание на своето личностно развитие

Луната днес е в Риби, а съвпадът й с Нептун прави днешния ден магнетичен. Обърнете внимание на своето личностно развитие, на мечтите и талантите си. Възможно е в някои моменти да се опитваме да избягаме от реалността, в която живеем. Избягвайте по-важните решения, свързани с планиране на финанси. Вечерта разпуснете с кино, театър или концерт.

 

ОВЕН

Прибързаността ви пречи

 

Прекалено нервни сте. Очаквате да стартирате нещо ново. Нещо, за което времето все още не е дошло. Прибързаността е най-големият ви враг. На всичкото отгоре напрежението, което тя ви създава, е основната причина да се изпокарате с всички около вас. Избухвате лесно и е възможно да последва лавина от емоции.

 

ТЕЛЕЦ

Допълнителна работа

 

И днес общувате с лекота. Напът сте да договорите важна сделка или да си създадете допълнителна работа, която да ви осигури някой лев отгоре за декемврийските празници. Отнесете се отговорно към всеки ангажимент, който поемате. Избягвайте да разказвате на приятелите онова, което ви предлагат делови партньори сега.

 

БЛИЗНАЦИ

Изкривявате посоката

 

В сряда е от много голямо значение да прецените силите си още от сутрешните часове. Напът сте да поставите едно необмислено начало, което да ви отведе в далечна от правилната посока. Пътят назад ще е тежък и ще ви загуби много време. Внимавайте. Следобед не бягайте от отговорности.

РАК

Дразните другите

 

В сряда се очертава да покажете своята силна авторитарност и на моменти това се оказва най-дразнещата ви черта. Искате да наложите думата си безпрекословно, независимо дали тя е правилна, или погрешна. Тропвате с ръка на масата и не търпите друго мнение. Често това поведение ще ви носи лоши последствия.

 

ЛЪВ

Мънички дела

 

Предупреждението днес е, че щедростта ви е голяма и по-скоро вреди на джоба ви. Внимавайте на кого давате пари. На работното място се заемете с дребните дела, които не са забележими с нищо. Свършите ли ги обаче, ще имате вътрешна удовлетвореност, а това за момента е най-важното.

ДЕВА

По-малко приказки

 

Опитайте се да овладеете емоциите и излишните страсти. Бъдете обрани в изказа си, защото многословните речи само ще ви накарат да изречете думи, за които ще съжалявате. Имате намерение да поставите ново делово начало. Направете го до ранния следобед, за да бъде успешно в пълния смисъл на думата.

 

ВЕЗНИ

Потискайте емоциите

 

Никак не ви се нрави фактът, че трябва да потискате емоциите и да не изказвате мнението си явно и безпардонно. Днес е по-добре да се съобразявате със ситуациите наоколо. Организирайте по-важната част от делата си за сутринта, когато сте най-продуктивни. Следобед вършите задачите с нотка неглижиране.

 

СКОРПИОН

Някой ви вреди

 

Около вас напоследък нещата изглеждат розови. С каквото и да се захванете, правите го. Хората ви подкрепят и даряват с увереност. Именно последното обаче е нещо, за което се лъжете. Въпреки умението да преценявате истинските чувства на хората около себе си, сега допускате някой да ви се бърка в работата. И да ви вреди.

 

СТРЕЛЕЦ

Пълноценен ден

 

Сряда ви намира в добро настроение. Организирани сте и малко по малко отхвърляте дори неприятните задачи до ранния следобед. Решени сте да докарате някои дълго отлагани ангажименти докрай. Това начинание ще ви донесе успех и признание. В личен план обърнете повече внимание на семейството, приберете се рано вкъщи.

 

КОЗИРОГ

Успех в начинанията

 

Денят е особено важен за вас. Изисква да се заемете отговорно с всичко, което трябва да свършите към това число от месеца. Можете спокойно да се захванете с важни дейности, които подобряват имиджа и престижа ви. В състояние сте да поставите благоприятно ново начало. Работната сряда ще протече повече от успешно.

ВОДОЛЕЙ

Работете здраво

 

За да бъде вашата сряда безпроблемна и благоприятна, е важно още сутринта да се заемете с ангажиментите, които не търпят отлагане. Това е ключът за спазване на късите и напрегнати срокове. След като си свършите работата, не забравяйте да обърнете внимание и на личния си живот. Заведете половинката на кино или театър.

 

РИБИ

Санкции

 

В сряда често влизате в пререкания с хората около вас, търсейки справедливостта и истината. Каузата ви е загубена, тъй като трудно ще намерите съмишленици. По-добре игнорирайте сантименталните чувства и работете здраво, защото ви гонят срокове. Не ги ли спазите, съвсем скоро санкциите ще ви застигнат.

 

Хороскоп за родените на 22.11. – Честит рожден ден!

Очаква ви година, изпълнена с чувства, мечтателност и емоции. Дали те ще са положителни, или не, зависи само от вас и вашите нагласи. Живейте леко, мечтайте смело и действайте разумно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *