Любопитно

Хороскоп за 6 ноември

Днес сме директни, честни и откровени, но често тази директност е повод за нанасяне на обиди, без да сме го желали предварително. Луната е в Лъв и е в квадратура с Меркурий. Възможно е да почувстваме затруднение в изразяването на емоции и идеи.

 

ОВЕН

Бъдете по-уверени

 

В понеделник се нуждаете от сериозна подкрепа, за да вземете важни решения. А денят е наситен със ситуации, които изискват вие да вземете адекватни и мотивирани решения относно бъдещето си. Все питате другите дали това е добре, дали онова става… Вашата лична преценка е по-важна в случая.

 

ТЕЛЕЦ

Не давайте заеми

 

Въпреки късмета, който ще ви споходи днес, бъдете внимателни, защото с благоприятните вибрации идват и предупреждения за срещи с хора, които ще ви потърсят пари назаем, а дори нямат ясен план в главите си как да ви ги върнат след това. Спестете си тези неприятности.

 

БЛИЗНАЦИ

Общуване

 

Днес сте разсеяни, позитивно настроени, доста прибързани и търсите възможност как да приобщите хората към своята гледна точка, към начина си на мислене. Очаквайте доста срещи и разговори – и на живо, и по телефона. Почти целият ви ден ще премине под знака на общуването.

 

РАК

Изгответе бюджета

 

За вас е от особено голямо значение да сте наясно с финансовото си положение в началото на месеца. Един анализ на приходите и на бъдещите ви разходи ще ви даде яснота за месечния бюджет, а оттам – спокойствие, за да се отдадете на ежедневната си работа. Нея я вършите с лекота. Денят е зареден с положителна енергия.

 

ЛЪВ

Не прибързвайте

 

В понеделник сте доста активни, но е добре да обмисляте първо всичко, с което се заемате. От една страна, квадратурата на Луната с Меркурий е в основата всяко ваше ново начинание да протича със забавяне. От друга, мисленето ви е блокирано и в момента вземате решения прибързано и импулсивно – отново предпоставка за фал.

 

ДЕВА

Овладейте се

 

Стига да искате, можете да направите някои промени в мисленето си, с което да го осъвремените и да го приближите до това на останалите. Имате нужда от разбиране, но чрез постоянна нападателност от ваша страна не си го печелите по най-добрия начин. Овладейте нервите и открийте пътя към околните.

 

ВЕЗНИ

Нервите отшумяват

 

Около вас се усеща напрежение, което не разбирате. Видимо изглеждате спокойни и предпочитате да решавате проблемите си по разумен начин и с много говорене – нещо, което невинаги правите. Нервите малко по малко ще отшумят, попадайки под влияние на благоприятни енергии следобед и вечерта. Не се карайте с никого.

 

СКОРПИОН

Заложете на сигурното

 

В понеделник обстоятелствата около вас бързо се изменят и вие често се чувствате объркани и в невъзможност да вземате адекватни решения. На работното място бъдете особено внимателни и не предприемайте нищо, което може да се окаже рисково и след това да ви коства доста проблеми. Заложете на сигурното.

 

СТРЕЛЕЦ

Разчиствате сметки

 

Неуверени сте, но този път трябва да преодолеете тази слабост и да започнете начисто в делови аспект. Разчистване на сметки, прозвъняване на някои телефони и среща с хора, които са ви длъжници за нещо – така може да протече днешният ден. Видимо ядосани сте сутринта от редица обстоятелства. Това ще премине до следобед.

 

КОЗИРОГ

Разсеяност и грешки

 

Добре е да сте особено внимателни с всичко, което вършите. В последно време сте доста разсеяни заради обстоятелствата, които се случват в личния ви живот. Някои промени там не ви се харесват и ви карат постоянно да мислите за това. На работното място обаче сте неефективни и допускате сериозни грешки.

 

ВОДОЛЕЙ

Нервни и заядливи

 

В понеделник сте напрегнати. Внушавате си, че целият свят е застанал срещу вас и ви опонира при всяко едно действие. Разбира се, че това не може да е така. Търсите причина с кого да се заядете още от сутринта, а после се сърдите, ако той ви отвърне с лошо отношение. Направете анализ на поведението си.

 

РИБИ

Променете себе си

 

Не желаете да приемете, че светът се променя и че вие трябва някак да промените нещо в себе си, за да сте в крак с новостите. В понеделник приемете обстоятелствата, в които попадате. Те са за ваше добро. Бъдете активни и дейни и не поставяйте условия, които вашите близки не са в състояние да изпълнят.

 

Хороскоп за родените на 06.11. – Честит рожден ден!

Пригответе се за една по-различна година, в която бързо ще вземате решения, без да си давате сметка, че точно тези решения ще коват съдбата ви за следващите няколко години напред. Любов и радост няма да ви липсват в ежедневието, а самотните могат да срещнат подходящата си половинка.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *