Любопитно

Хороскоп за 28 ноември: Във вторник търсим разбирателство

Във вторник търсим разбирателство

 

Луната е в Близнаци, а опозицията й с Меркурий изисква днес да постигнем съгласие по отношение на въпроси, по които видимо сме на различни мнения с околните. Хармоничният аспект на Луната с Венера ще спомогне за по-добрата комуникация, благия тон и разбирането, което ще проявим спрямо отсрещната страна.


ОВЕН

Избягвайте конфликтите

Наумили сте си доста задачи, които да свършите днес, но малко от тях ще успеете да отметнете така, както е в първоначалните ви представи. Днес сте по-заядливи и търсите начин да влезете в конфликт с хората около себе си. Така ще ги принудите и те да са враждебни спрямо вас.


ТЕЛЕЦ

Любовно ви е

Възможно е да грешите с всяко действие или приказка. Да попадате на подводни камъни с всяко нещо, което искате да свършите. Не прибързвайте с изводите. Решенията отложете за следващите дни. Работата не ви спори, но пък сферата на любовта е с подчертано добри тенденции днес.


БЛИЗНАЦИ

Успокойте топката

И днес вашият стремеж е да бъдете в хармония със себе си. За съжаление, трудно ви се получава в среда, в която всеки е напрегнат, забързан. Отдайте се на рутината. Днешният ден изисква да успокоите топката. Намирате се в предстартов период и затова все още е рано да действате по каквито и да е било задачи.


РАК

Плановете не се сбъдват

Не всичко се случва според вашите предварително начертани планове. Спешни задачи или ситуации, които не са включени в графика, са основната причина за напрегнатите моменти през целия ден. Съсредоточете се. Избягвайте да планирате всяка минута. Днес няма как да вървите по разчет.


ЛЪВ

Утре ще е по-добре

Няма да успеете да се концентрирате достатъчно и поради тази причина денят ви ще протече в пълен хаос. Ще се провалите, ако упорствате и инатливо желаете да свършите важни ангажименти, въпреки че виждате как почти нищо захванато не ви върви. Отдайте се на течението. Утрешният ден е по-добър.


ДЕВА

Бавите се

Още от сутринта ще изпитате известна нервност. Тя няма да ви позволи да успокоите мислите и да се заемете с ангажиментите, които не търпят отлагане. Бавите се, грешите и се връщате, за да поправите грешките. Денят е неефективен сам по себе си. Не се захващайте с нищо важно, защото ще се провалите. Отложете го за утре.


ВЕЗНИ

Внимавайте с парите

За вас предупреждението да не правите важни постъпки във финансов план е най-важната част от хороскопа. Днес не е благоприятно време да уговаряте сделки или да сключвате договори, в които стои фиксирана сума пари. В сферата на любовта това е един прекрасен и хармоничен ден, изпълнен с топли и щастливи моменти.


СКОРПИОН

Смекчете противоречията

В делово отношение денят ви предлага определени шансове, но сделките, които започнете днес, трябва да финализирате или утре, или в някои от следващите работни дни през тази седмица. Обърнете повече внимание на личния си живот. Смекчете противоречията между вас и половинката. Сега можете да го направите.


СТРЕЛЕЦ

Неспорен ден

Не само че сте натоварени със своите неотложни ангажименти в службата, а и ще трябва да се справите с изостанала работа на ваши колеги. Вторник е доста забързан, но не особено спорен ден. Налага се да вършите всичко по два пъти, да се връщате и поправяте грешки. Вечерта обаче ви чакат приятни часове, прекарани с половинката и семейството.


КОЗИРОГ

Хаотични сте

Днес ще бъдете разсеяни и доста разпилени в мислите. Такива са и действията ви – хаотични, непоследователни. Не реагирайте остро, ако някой не е на вашето мнение. Опитайте се да проявите разбиране и да чрез диалога да срещнете гледните си точки с хората, дори и да сте на коренно различни мнения.


ВОДОЛЕЙ

Не избързвайте

Днес е по-добре да оставите важните задачи за по-нататък. Не избързвайте с нищо. Решенията, които вземате, са погрешни, така че изчакайте за миг. Вторник е идеален за планиране и анализиране на обстоятелствата около вас, но не и за действие. Освободете се от страховете си и се простете със заблудите, които ви пречат да вървите напред.


РИБИ

Хитър ход

Отдавате деня на различни срещи и разговори по телефона или в социалните мрежи. Всъщност, вие сте сред представителите на зодиака, които постъпват най-хитро днес. Денят и без това е неефективен за активна служебна дейност. Но контактувайки, вие попадате на верните хора, които след време ще ви подадат ръка.


Хороскоп за родените на 28.11. – Честит рожден ден! Без притеснения заявете своите желания на работното място. Поставете осъществими условия и повярвайте, че когато балансирате желанията с възможностите, всичко ще се нарежда според вашите очаквания. Пред вас е една силна за професионалната ви реализация година.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *