Любопитно

Хороскоп за 2 ноември, четвъртък

Луната е в Рак, а хармоничните й аспекти със Слънцето, Юпитер и Сатурн правят днешния ден хармоничен и благоприятен. Подходящ е за провеждане на срещи, разговори и обсъждания по назрели въпроси. За вземане на дългосрочни решения. Радвайте се на това, което имате и постигате.


ОВЕН

Дългосрочни планове

 

Четвъртък е идеален ден за стабилизация в материален план. Не е изключено да изоставате с някои ангажименти, но не се притеснявайте. Техният краен срок все още не е настъпил. Днес се настройте положително, позитивно и с поглед, вперен в бъдещето. Денят ви дава възможност да направите дългосрочни планове.


ТЕЛЕЦ

Важни контакти

 

Днес успехът е на ваша страна. Вие сте контактни, отворени към света и привличате благоприятни запознанства. Днес не си стойте вкъщи, а напротив – излезте, общувайте. Дори и да ви се струва, че сте прекарали деня в празни приказки, това не е така. Ще създадете някои важни за бъдещето си контакти.

 

БЛИЗНАЦИ

Не давайте заеми

 

Обърнете внимание на себе си, на психическото, емоционалното и материалното си състояние днес. Не предприемайте рискови начинания и избягвайте да се забърквате в извънредни ситуации. Денят е активен, но изисква да действате според обстоятелствата и с нужната предпазливост. Не давайте пари назаем.


РАК

Заявявате своето „аз”

 

Лесно заемате центъра на вниманието днес, защото ясно и категорично поставяте своите цели над всичко. Заявявате чрез характера си мястото, което искате да заемате от тук нататък. Това е чудесно, защото именно днес градите основите на един нов период, който вече настъпи за вас.


ЛЪВ

Открийте причините

 

Отпуснете се и не се насилвайте да свършите неща, които не желаете. Денят не е сред най-активните от седмицата и не изисква от вас действия, а мисъл. Днес премислете старите проблеми, които все ви връхлитат в ежедневието. Анализирайте ги и намерете причината за тях. Понякога тя се корени вътре във вас. Дали сега е така?


ДЕВА

В битка за първото място

 

Днес сте активни, дейни и търсите възможност да покажете себе си пред другите. Стремите се да бъдете забелязани и да заемете центъра на вниманието. Днес мнозина от зодиите са като вас и е възможно да влезете в битка за централната роля. Но не се притеснявайте. За всеки има място под слънцето. За вас – също.


ВЕЗНИ

Успявате

 

Целеустремени сте и по всичко личи, че имате явни възможности да постигнете целите си. Денят е благоприятен, хармоничен за вас. Заемете се реални задачи, които можете да свършите в рамките на деня. Ще бъдете особено доволни от себе си. Финансовото ви състояние също може да се подобри от действията ви.


СКОРПИОН

Срещи и контакти

 

Очаква ви натоварен, но благоприятен ден. В състояние сте да наложите мнението си над останалите, като можете да бъдете сигурни, че то е правилното и ще доведе до добри резултати. Превръщате се в обединители на работното място или сред приятелските кръгове. Денят ви носи много срещи и контакти. Не ги пропускайте.


СТРЕЛЕЦ

Отложете

 

В четвъртък не е най-добрата идея да се захващате със задачи, за които не сте подготвени. Ако нещо ви излезе изневиделица, просто го отложете за някой от следващите дни през седмицата. Не се замесвайте в непланирани мероприятия и дела. Денят изисква от вас спокойствие, тишина. Не се набивайте в чуждите очи.


КОЗИРОГ

Преборете страховете

 

Днес се преборете със страховете, които не ви позволяват да правите първата крачка, или все ви възпират да вземате важни решения. Имате шанс а да се проявите на работното място, но само ако сте смели и дейни. В личен план нещата стоят по същия начин – иска се смелост и липса на всякакви страхове и спирачки в общуването.


ВОДОЛЕЙ

Време за стрелба

 

Силни и решителни сте днес. Знаете, че е настъпил денят за вършене на толкова много неща. Преборете страховете от провал и действайте. Възможност имате. Обърнете по-голямо внимание на здравето си, като приемате повече витамини или насрочите хомеопатично лечение на някои хронични заболявания.


РИБИ

Успехът е с вас

 

Не пропилявайте този ден в мързел и безделие. Четвъртък за вас е подготвил доста интересни ситуации и изненади. Днес бъдете дейни и изпълнете със съдържание всички работни часове. Очаква ви подем в деловата област, в частния бизнес. Пътувайте на кратки разстояния, ако ви се налага. Успехът ще е с вас.


Хороскоп за родените на 02.11. – Честит рожден ден!

Късметът ще бъде с вас през следващите дванайсет месеца, но внимавайте да не поемете прекалено голяма хапка за вашите уста. Преценявайте добре силите си, когато трябва да предприемете нещо важно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *