Любопитно

Хороскоп за понеделник: допълнителните задачи ще донесат и допълнителни доходи

Прогноза за 20.11.2023 г., понеделник. Луната преминава от Водолей в Риби, а съвпадът й със Сатурн е причина днес да поемем допълнителни отговорности в служебния си живот, които няма кой друг да свърши. Допълнителните задачи предполагат и допълнителни доходи, а сега, след като Сатурн е вече директен по своята орбита, определено и възнагражденията ще се случват по-бързо от очакваното.


ОВЕН

Служебни промени

 Опитайте се да не обръщате внимание на дребните проблеми на работното място. Днешният ден носи на мнозина от вас шансове и възможности, скрити зад малките пречки. Предотвратявайки ги, вие лесно ще отключите вратата към един нов свят. Очаквайте промени в служебен аспект.


ТЕЛЕЦ

Приемете пътуване

 Не спирайте да осъществявате мечтите си. В понеделник пред вас се изправят възможности и шансове от чисто емоционален характер. Мнозина са оферирани за едно неочаквано пътуване. Не отказвайте. В момента се нуждаете от преживявания от различен характер. Пътуванията подчертават положителните емоции.


БЛИЗНАЦИ

Допълнителна работа

 Предстои ви доста натоварен ден. Разходи от различен характер са в основата на лошото ви настроение. Опитайте се да не обвинявате близките си за своето влошено финансово състояние. Помислете за начини, по които можете да го подобрите. Една допълнителна работа не е лоша идея. Потърсете.


РАК

Мислете позитивно

 Напрегнати сте зареди предстоящо събитие, което така или иначе ще ви се случи. Дали го мислите, или не, то идва към вас. Избягвайте да си доставяте негативни емоции. Днес насочете мислите си към нещо позитивно, нещо, което ви дава добра енергия. Нуждаете се от обновление. Осъществете го.


ЛЪВ

Не се оплаквайте

 Очаква ви доста забързан ден. Тази седмица стартира натоварено, но също така обещава да бъде доста благополучна. Не отлагайте работа за утре, свършете я днес. Утрешният ден няма да ви позволи да вложите силите си така концентрирано, както го правите сега. Не се оплаквайте, а действайте.


ДЕВА

Новости

 Понеделник ви радва с промени и новости, които ви се случват внезапно и ненадейно. Въпреки всичко, те ви харесват и ви доставят положителни емоции. Обърнете повече внимание на емоционалното си състояние. В момента наистина се нуждаете от нещо, което да ви повдигне духа.


ВЕЗНИ

Сдържайте емоциите

 В понеделник чувството за потиснатост пронизва целия ден. Сякаш изпитвате усещане за напрежение, без да има причина за това. Доста заядливи сте станали с близките и роднините. Те се явяват един вид катализатор на нестабилните ви емоции. Ще сгрешите, ако си влошите взаимоотношенията заради дреболии.


СКОРПИОН

Странни усещания

 Пронизани сте от усещането, че днес не успявате да откриете правилните хора, с които да споделите най-съкровените си мисли и желания. Сякаш сте затворени в пространство с чуждоземци, които не говорят вашия език. Не се притеснявайте, скоро това усещане ще отмине и отново ще припознаете своите най-близки хора.


СТРЕЛЕЦ

Рискът си струва

 Очаква ви доста благоприятен ден, през който лесно можете да умножите материалното си благополучие, стига да се решите на една промяна. Рискът си струва и ще успеете. Бъдете прагматични, вложете цялата си енергия в осъществяване на целите. Днешното предложение е благодатно за вас.


КОЗИРОГ

На кръстопът

 Очаква ви благоприятен ден. Изправени сте пред дилеми, които ви мъчат преди обяд. На кръстопът сте в личен план и е дошло време да направите такъв избор, че да си осигурите по-доброто бъдеще. На работното място също ви чака по-добро време, но там сега не е момент да поемате риск и инициатива. По-добре изчакайте.


ВОДОЛЕЙ

Без инициативи

 В понеделник не всичко върви така, както сте си го планували. Потънали сте в дълбоки размисли относно своето ежедневие. Това е и причината често да сте разсеяни и да постъпвате не особено концентрирано в работата си. Не поемайте излишни инициативи. Днешният ден изисква да изясните личните си желания и амбиции.


РИБИ

В еуфория

 В понеделник настроението ви е еуфорично. Още в сутрешните часове около вас се случват такива събития, които да възбудят положителните ви мисли. Можете да споделите някои идеи с обкръжението си. Ще бъдете възприети подобаващо. В личен план не прекалявайте с претенциите към половинката.


Хороскоп за родените на 20.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година приемайте отговорностите, с които съдбата ви натоварва, като шансове и възможности за доказване. Годината е на много труд, но и на признания и любов.

 

Тодор Емилов-Тео специално за вестник „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *