Любопитно

Хороскоп за периода 10-12 ноември: Петък е хармоничен ден, но в събота са възможни пререкания и напрежение

Петък е хармоничен ден, но в събота са възможни пререкания и напрежение

 

хороскоп

 

 

В петък Луната е във Везни. През целия ден ще се стремим към хармония и баланс. Ще говорим повече, ще вършим по-малко, но разговорите по същество ще ни носят наслада и възможност за просперитет. Петък е подходящ ден за среща с приятели. Отидете на кино или театър. В събота може да се стигне до ситуации, в които емоциите да вземат връх. Бъдете една идея по-спокойни и уравновесени и не влизайте в противоречия. В неделя Луната преминава в Скорпион, а опозицията й с Юпитер ще насочи вниманието ни към балансиране на личните цели или изясняване на професионалните ни желания. Какво точно искаме да правим от тук нататък. В този ден по-амбициозните хора ще добият нови сили и страсти.


ОВЕН

Нужда от промени

 

10 ноември. Доброто настроение, което блика от вас, ще се окаже заразително и за хората, с които общувате. Днес е прекрасен ден за общуване, срещи и комуникация. Обещайте нещо красиво на любимия човек и го изпълнете. Вечерта отидете на кино или ресторант.

11 ноември. В събота ще почувствате, че имате нужда от настъпването на някакви промени в личен план, които да ви разнообразят и разведрят. Бъдете готови да се справите със собствените си страхове, които до този момент не ви позволяваха да правите каквито и да било промени.

12 ноември. В неделя ще се сдобиете с амбиция, която ще бъде водеща при вземането на някои важни решения не само в личен, а и в професионален план. Бъдете внимателни с разходите, защото днес можете да се поддадете на изкушения.


ТЕЛЕЦ

Хармонични взаимоотношения

 

10 ноември. Звездите днес ще насърчат желанието ви да хармонизирате връзките и взаимоотношенията си с хората около вас. Можете да обсъдите важни теми със своите партньори по бизнес и работа. Ще постигнете съгласие.

11 ноември. Очаквайте съботата да е по-интензивна откъм емоции. Опитайте да преодолеете някои свои вътрешни страхове и опасения, да се справите с тях, за да тръгнете с обновено мислене към промените, които предстоят в личен и социален план. Здравето ви днес много се влияе от емоциите.

12 ноември. В неделя обърнете повече внимание на финансовите си разчети и на разходите, които предстои да направите до края на месеца. Денят е подходящ да излезете с цялото семейство и да се разведрите. Взаимоотношенията ви са хармонични.


БЛИЗНАЦИ

Елиминирате дразнителите

 

10 ноември. Във ведро и добро настроение ви намира днешният петък. Денят е подходящ както за работа, така и за забавления и развлечения. Ще се почувствате вдъхновени от всичко, което вършите, и това е причината да го правите с желание и страст. Вечерта излезте с приятели. Необвързаните имат шанса да срещнат подходяща половинка.

11 ноември. В събота за ваше добро ще е да разгледате своите най-ежедневни навици, като започнете от начина, по който почивате и стигнете до храненето и физическата си активност. Сега можете да направите нещо за здравето си.

12 ноември. В неделя се радвате на оптимизъм и добро настроение. Отново имате възможност да промените нещо в начина, по който прекарвате ежедневието си. Елиминирайте всичко онова, което ви дразни и отегчава. Сега можете.


РАК

Не поемайте ангажименти

 

10 ноември. Днес сте грижовни и съвестни към всичко, с което се заемате. Държите на хармонията във взаимоотношенията си с близките, семейството и колегите. Не сте в състояние да поемете дългосрочни ангажименти на работното място, затова ограничете обещанията.

11 ноември. Денят е подходящ за разговори с близките и семейството ви. Възможно е да назрее конфликт, който ще разрешите чрез разбиране и компромис. Помислете за промени вкъщи, в интериора на дома ви.

12 ноември. В неделя един разговор с човек, с който не сте се виждали от дълго време, ще запали искрата на интереса ви към нова дейност или хоби в личен план. Помислете за своето личностно развитие. Може би е добре да преосмислите начина, по който прекарвате свободното си време.


ЛЪВ

Приемете и критика

 

10 ноември. Днес можете да получите полезна информация относно важни въпроси, които касаят близкото ви бъдеще. Вашите колеги ще приемат идеите ви радушно и ще ви насърчат да ги превърнете в реалност. Денят е благоприятен за срещи и разговори. Вечерта излезте с приятели.

11 ноември. В събота от вас се иска да промените част от своите нагласи и начина си на мислене, като го стиковате и с този на хората, с които живеете. Време е да приемете малко критика относно себе си и относно действията ви. Няма да ви се хареса, но тази критика е градивна.

12 ноември. Неделята е благоприятна да обърнете повече внимание на близките си и на техните потребности. Мнозина от вас ще искат да купят подаръци на своите най-близки хора и ще сте доволни от покупките. Това е един приятен почивен ден за вас.


ДЕВА

Нови възможности

 

10 ноември. В петък мнозина от вас ще решават проблеми от материален и финансов характер. Други ще бъдат провокирани да си потърсят нова, по-добре платена работа, а трети ще се радват на приходи, които са заслужили чрез действията си в последните няколко месеца.

11 ноември. Събота може да се окаже по-неспокойна за вас. Изправени сте пред дилеми, а те повдигат въпроси и разбуждат противоречиви емоции в душите ви. Чувствате се изнервени, но не бива да си го изкарвате на близките. Не давайте пари назаем.

12 ноември. В неделя ще имате възможност да уравновесите емоциите си, като разговаряте с хора, на които имате доверие и които представляват авторитети във вашия живот. Този ден е подходящ за изучаване на нещо ново, за посещение на семинари или курсове за личностно развитие. Бъдете отворени към нови възможности.


ВЕЗНИ

Внимавайте с харчовете

 

10 ноември. Днес Луната грее през вашия знак. Време е за ново начало, обновление на мислите и чувствата ви. Изразете своята индивидуалност, отидете на фризьор, променете прическата си или си купете нови дрехи, които да носите с удоволствие. Вашият нов личен месец започва от днес.

11 ноември. В съботния ден ще се ядосвате за дреболии, които обаче във вашето съзнание ще изглеждат като големи и непреодолими проблеми. Денят е напрегнат и съветът към вас е да се успокоите. Всичко, което ви се случва, е поправимо и нефатално, колкото и вие да мислите обратното.

12 ноември. В неделя се предпазете от необмислени покупки, които ще направите емоционално и без предварителен план дали са ви нужни, или не. Възможно е да започнете ремонт вкъщи, само защото цветът на стената не ви допада към момента. Не знаете с какво се захващате…


СКОРПИОН

Навътре в себе си

 

10 ноември. Ще потънете в мисли и ще се отдалечите от всички днес, защото искате да останете насаме със себе си. Можете да допуснете само половинката като най-близък човек. Днес не е добра идея да се срещате с много хора и да общувате продължително, защото това би ви изтощило напълно.

11 ноември. В събота ще продължите да се вглъбявате в собствените мисли и чувства. Ще се срещнете със свои дълбоки подсъзнателни страхове и ще ги преодолеете. След този ден ще се чувствате напълно леко и комфортно в кожата си. Избягвайте споровете.

12 ноември. В неделя започвате свой нов личен период. Мнозина от вас ще потърсят начин как да се изявят и как да променят нещо в ежедневието си, така че да се чувстват по-добре за в бъдеще. Време е за ново начало. Намерете баланс между желанията и амбициите си и възможностите да ги осъществите.


СТРЕЛЕЦ

Център на внимание

 

10 ноември. Днес ще бъдете сърцето на компанията, в която се движите. Където и да сте, ще правите впечатление и ще се опитвате да бъдете балансьори в емоциите. Тоест, ако някой е нервен, ще се опитвате да го успокоите. Ако някой е тъжен, ще се стремите да го развеселите. Хич не ви е лека задачата, но пък ще ви носи много удовлетворение.

11 ноември. Ще оцените някои от своите добри приятелства в живота си. Днес ще се нуждаете от подкрепа и едно рамо и ще ви ги дадат само хората, на които реално можете да разчитате. Денят е зареден с енергия, която не бива да пропилявате.

12 ноември. В неделя ще мислите повече, ще действате по-малко. Това не е ден за вземане на решения или вършене на важни задачи. По-скоро е ден за анализ и преоценка на всичко, което изживяхте в последните пет-шест месеца. Не е подходящ момент за поставяне на ново начало или закупуване на скъпи вещи.


КОЗИРОГ

Решете дилемите си

 

10 ноември. Ще се опитате да балансирате времето между работа и почивка, въпреки че днешният петък започва с натоварен график и ви предстоят доста ангажименти, които трябва да свършите до края на работното време. Дори и да е така, не пропилявайте времето си, а вечерта излезте с приятели и разпуснете.

11 ноември. Съботата и за вас предстои да бъде по-интензивна откъм емоции и страсти. От известно време вие преживявате определени дилеми в сферата на професионалната ви кариера. Не можете да вземете категорични решения и се чувствате като заклещени между обстоятелствата. Този ден ще ви даде много отговори в служебна насока.

12 ноември. Неделята е подходяща за среща с приятели или участие в обществени събития, които да ви поставят измежду по-големи групи от хора. Ще си взаимодействате с околните по един изключително балансиран начин и точно заради това ще се окажете в центъра на вниманието. Всички ще искат да говорят с вас.


ВОДОЛЕЙ

В отлично настроение

 

10 ноември. Щастливи сте днес. Можете заразите с доброто си настроение и хората, с които общувате. В петък се стремете да научите нещо ново. Или да предадете свое знание на другите. Обмислете пътуване, което да осъществите през уикенда. Вдъхновени сте и всичко ви радва.

11 ноември. Внимавайте да не повярвате в думите на човек, който ще се стреми да ви наложи своите убеждения. Проверете информацията, преди да я приемете за чиста истина. Избягвайте конфликтите.

12 ноември. В неделя се пригответе за ден, зареден с добро настроение и положителни емоции. Ще преосмислите професионалното си битие и е вероятно да вземете решение, което да засяга промяна в служебния ви живот до няколко седмици или месеци. Може би имате нужда от обновление. Обсъдете го с най-близките хора. Те ще ви дадат правилна насока на мислене.


РИБИ

Не му мислете толкова

 

10 ноември. В петък вие ще бъдете особено чувствителни. Мислите много, премисляте всяка своя стъпка и анализирате до последния детайл думите, изказани от хората отсреща. Възможно е някой да ви обиди, без дори да го е искал, но това са рисковете на спонтанното общуване. Днес нищо не може да бъде предвидено предварително.

11 ноември. В събота е възможно да се притесните относно финансов проблем, който назрява с пълна сила в живота ви. Не берете чак толкова големи грижи. Когато се зададе разход, при вас винаги излиза и поле за приход. И да го мислите, и да не го мислите, днес нищо не можете да направите. Не си разваляйте хубавия почивен ден.

12 ноември. Прекарайте неделята лежерно. Пътувания, срещи с приятели, забавление и разнообразие – това са основните оси, около които се върти неделната прогноза. Не забравяйте, че в този ден не само вие, а и хората около вас са в позитивно настроение. Получава се добър обмен на енергия.


Хороскоп за родените на 10 ноември – Честит рожден ден!

През следващата една година учете повече, за да сте готови за предизвикателствата, които животът ще ви поднесе. Важно е да знаете какво правите. А ако не знаете – да се научите.

 

Хороскоп за родените на 11 ноември – Честит рожден ден!

Време е за чистка в живота ви. Очистете се от всичко, което ви потиска, пречи и смущава. Опитайте да гледате повече напред, отколкото назад. Идва чудесна година да кажете „не“ на много неща в живота си, които го объркват и ви пречат.

 

Хороскоп за родените на 12 ноември – Честит рожден ден!

През следващата една година не се страхувайте да заявите себе си пред всички останали. Вие притежавате умения и възможности, които трябва да бъдат забелязани. Ако не ги демонстрирате, едва ли някой ще им обърне внимание.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *