ВодещиОбщество

Кметът на Дряново Трифон Панчев, кметовете на кметства и новоизбраните общински съветници встъпиха в длъжност

За председател на Общинския съвет отново бе избран Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo

В Ритуалната зала на Община Дряново на 7 ноември се проведе първото заседание на Общински съвет-Дряново мандат 2023-2027г, свикано от областния управител на Габрово Мария Башева – Венкова.

На него  клетва положиха Трифон Панчев, кмет на  община Дряново, избраните общински съветници и кметове на кметства в общината.

„За мен е чест да заема кметския пост за втори път, четири години след първия ми мандат. Поемам ангажимента да правя всичко, което е по силите ми. Вярвам, че този път ще тръгнем с един добър старт и ще работим в екип. Вярвам, че ще работим заедно, че Общинският съвет ще работи с Общината в синхрон в името на Дряново и жителите на общината“, заяви пред присъстващите на официалната церемония Трифон Панчев след встъпването си в длъжност.

Клетва положиха и кметове на кметства Детелина Кьосова – с. Царева ливада, Юлиана Николова – с. Гостилица и Тодор Маринов – с. Ганчовец.

По-късно се проведе и първото заседание на Общински съвет – Дряново, председателствано от Антоанета Ставрева. На сесията бяха обсъдени процедурни въпроси, а след проведения вот за председател на Общинския съвет бе избран Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-Радослава Кунчевска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *