Любопитно

Какво вещаят звездите за 8 ноември, сряда

Движението на Луната в Дева и хармоничните й аспекти със Слънцето, Марс и Уран носят възможности за нови начинания, иновации и напредък. Използвайте силната енергия, която чувствате, бъдете креативни и уверени в успеха си. Денят ще поднесе приятни изненади.


ОВЕН

Сили и енергия

 

Очаква ви доста забързан ден, защото е време да свършите онези дела, които не успяхте да докарате докрай вчера. Сили не ви липсват. Жизненост – също. Имате енергията да преборите всяка пречка и трудност. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и направете традиционния за това време от месеца бюджет.


ТЕЛЕЦ

Не се надценявайте

 

Активни и доста целеустремени сте днес. За съжаление, често надценявате силите си. В състояние сте да се заемете със задача, която може да се окаже непосилна за вас. Внимавайте, добре преценете дали имате компетенции и способности. В любовта днес ви чака добра новина и незабравимо романтично преживяване.


БЛИЗНАЦИ

Активен ден

 

Очаква ви активен ден. Ще успеете да свършите всичко, което не ви спореше вчера. В забързаното ежедневие забравяте за проблемите си. Това е лек за всички ваши притеснения. Когато мислите ви са заети с работа и спазване на срокове, неприятните емоции и страхове отстъпват.


РАК

Нови идеи

 

Положителните аспекти на Луната днес ви зареждат с енергия и оптимизъм. Раждат се нови, свежи идеи, които можете да реализирате през този месец. Нещата около вас претърпяват известно раздвижване. Бъдете внимателни в сферата на финансите. Някой ще се опита да ви измами в сутрешните часове. Не давайте пари назаем.


ЛЪВ

Обиждат ви неволно

 

Днес сте затворени в своя собствен свят, без да допускате никого до себе си. Това е така, за да си направите вътрешен анализ и да планирате следващите две-три седмици. Избягвайте всякакви разговори в сутрешните часове. Възможно е някой да ви нарани неволно. Ще се почувствате жестоко засегнати и обидени.


ДЕВА

Не се карайте

 

Днес сте общителни, грижовни и дружелюбни, но за съжаление не навсякъде намирате същото отношение към себе си. В сутрешните часове е възможно да влезете в непринуден конфликт с колега и това да бележи с негативен привкус целия ви ден. Спестете си го. За ваше добро е да не се карате с никого.


ВЕЗНИ

Интуиция

 

Разчитайте на своя вътрешен глас, когато трябва да вземете важни решения за своето бъдеще. Днес сте със силна интуиция, която сигнализира, когато ви предстоят опасни избори. Вслушайте се. В личните взаимоотношения този ден ви прави прекалено себични. Егоизмът ви е силно подчертан.


СКОРПИОН

Наранявате близките

 

Прибързани сте и не давате на обстоятелствата да се развият в естествения им ход. Дърпате дявола за опашката, като правите изказвания пред най-близките хора. Не обмисляте докрай думите си, а те хвърчат като стрели. В следобеда си давате сметка за всичко това, но е вече твърде късно. Мислете от рано.


СТРЕЛЕЦ

Оптимизъм

 

Свършете онези дела, които не успяхте да довършите вчера заради ниския си тонус или апатия. Днес не се заемайте с нови начинания. Време е да възстановите вътрешния си баланс и хармонията във взаимоотношенията с хората около себе си. Следобедните часове са по-благоприятни и ви вдъхват оптимизъм.


КОЗИРОГ

Добра вест

 

В добро настроение сте. Чувствате се бодри, в кондиция. Решени сте да свършите всичко онова, което остана от вчера. Бъдете внимателни с финансите си. В сутрешните часове е възможно някой да ви попита за заем или да се яви извънреден разход. В следобеда ви чака добра вест относно личния ви живот.


ВОДОЛЕЙ

Решавате проблем

 

Очаква ви натоварен професионален ден. В сутрешните часове се налага да разрешите важен проблем, въпреки че не сте достатъчно подготвени за това. Влезте бързо в час и не отлагайте. В следобеда ви чака емоционално раздвижване. Ще ви се обади човек, а общата ви връзка с него криете от общественото полезрение. Поканете го на вечеря.


РИБИ

По течението

 

В сутрешните часове се оставете на течението. Имате нужда да преосмислите някои свои вътрешни противоречия и да ги преодолеете самостоятелно, без чужда намеса. Следобедните часове са благоприятни за всякакви начинания, стига да не се надценявате. Любовният ви живот също ще бъде по-активен в късния следобед и вечерта.


Хороскоп за родените на 08.11. – Честит рожден ден!

Годината, която започва да тече за вас от днес, ще бъде благоприятна и успешна. Радвайте се на всичко, което постигате. Запазете доброто си настроение, защото точно позитивната ви нагласа ще привлича всички онези хубави неща, които ще ви се случат.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *