Любопитно

Вашият хороскоп за периода 3 ноември – 5 ноември

Добро време за планове и нови инициативи, но само ако сме приключили със старите

 

В петък Луната е в Рак и сключва хармонични аспекти със Слънцето, Меркурий и Уран. Денят е благоприятен за провеждане на разговори, поемане на инициативи. Поемете отговорност за действията си. През уикенда Луната преминава в Лъв. Опитайте да разберете мислите и чувствата на своите близки, без да ги съдите и без да се стремите да ги променяте. Изживейте уикенда в добро настроение, в спокойна обстановка и се отдайте на дела, които ще ви помагат да си отпочинете.


ОВЕН

Прекрасен петък

3 ноември. Добра новина в семейството е повод целият ви ден да бъде изпълнен с положителна енергия и добро настроение. На работното място ще ви се наложи да вземете решения, които ще са благоприятни за вас и дейността, която вършите. Вечерта си останете вкъщи.

4 ноември. Възможно е да се събудите в лошо настроение и още сутринта да се подразните от постъпка на ваш близък човек, която не приемате за правилна. Опитайте да не правите забележки и задръжте тона, за да не влезете в излишни пререкания.

5 ноември. Неделя прекарайте, вършейки нещо полезно както за себе си, така и за своите близки хора. Денят иска от вас да сте във форма и да сте заети почти през цялото време. Това не е ден за почивка, защото дадете ли си такава, вероятно ще се почувствате изключително отегчени.


ТЕЛЕЦ

Бъдете активни в неделя

3 ноември. Днес се чувствате великолепно в компанията на своите близки или приятели, на които имате пълно доверие. Не споделяйте тайните си на хора, които могат да ви измамят или да ви откраднат идеите ви изпод носа. Вечерта излезте за по чашка с приятели.

4 ноември. В събота около вас витае известно напрежение. Това ще бъде предизвикателство пред вас, защото от една страна не желаете да се скарате с вашите близки, а от друга, те постоянно ще ви дразнят с постъпките си. Запазете самообладание и всичко ще бъде наред.

5 ноември. Неделният ден е подходящ да развиете свои творчески проекти и по-голяма физическа активност. Можете да стартирате ремонт вкъщи или да почистите къщата си, без това да ви коства кой знае какви големи усилия. А и няма да ви липсва енергия, за да го направите.


БЛИЗНАЦИ

Спестете си напрежението

3 ноември. В петък ще прекарате доста време в разговори. Този ден е прекрасен за общуване и интелектуални дейности. Обменете идеи с колектива, в който работите. Научете нещо ново и споделете това, което сте научили. Денят е подходящ за планиране. Планирайте свои бъдещи проекти.

4 ноември. В събота ще се събудите с усещане за напрежение. Важно е да сте търпеливи и да сте готови на компромис във взаимоотношенията. Само компромисите ще помогнат да избегнете междуличностните сблъсъци, които този ден ви е подготвил.

5 ноември. Отделете повече време за себе си, за своите лични цели. Денят е активен и изисква от вас да сте в постоянно движение. Не пестете, а хабете енергия, защото нея имате в излишък. Спестите ли я, тя ще се трансформира в ненужно напрежение. Можете и без него.


РАК

Стремете се към разбирателство

3 ноември. Вие стартирате нов период. Петък е подходящ да се заявите пред другите, да изявите свои черти от характера или да проявите умения, които досега не сте изкарвали на показ. Каквото и да направите, вие го правите за своите собствени интереси, мечти и цели. Този ден носи начало.

4 ноември. Днес е важно да се стремите към разбирателство и хармония във взаимоотношенията. Ясно е, че не сте в състояние да угодите на всички, но сте длъжни да се опитате да го направите. В противен случай денят ще ви донесе доста разправии и неприятни разговори. Които могат да се избегнат.

5 ноември. Днес чувствате прилив на енергия, която можете да използвате рационално. Не стойте дълго време на едно място. Използвайте енергията, за да свършите задачи вкъщи, които отлагахте от много време насам. Сега имате възможност да го направите.


ЛЪВ

Погрижете се за близките си

3 ноември. Денят е прекрасен и ви носи възможност да подобрите взаимоотношенията си с хората около себе си. Дори и да сте затрупани с работа, опитайте да се съсредоточите по-скоро върху дома и семейството си. Днес работата също върви, но грижата за близките е по-важна от всичко.

4 ноември. За самите вас ще бъде по-добре, ако днес не драматизирате и стоите далече от конфликтите. Застрашени сте да попаднете в спор с близки хора, който спор няма да завърши добре за вас. След това ще ви преследва чувство за вина.

5 ноември. Започвате нов период. Чувствате прилив на енергия и ентусиазъм. Този ден е добре да прекарате в повече движение и физическа дейност, защото престоят на едно място или почивката могат да ви отегчат. Бъдете внимателни в комуникацията с другите, за да избегнете конфликти.


ДЕВА

Не оставяйте работа за другата седмица

3 ноември. Денят е благоприятен. Опитайте да се съсредоточите върху важните за днес задачи. Бъдете практични и организирани. Гледайте да не оставите работа за идната седмица. Използвайте това, че и хората, с които общувате, са също толкова добронамерени към вас, колкото сте и вие към тях.

4 ноември. Бъдете внимателни във взаимоотношенията в събота, защото могат да възникнат конфликти. Усетите ли, че разговорът тръгва да бъде по-напрегнат, поемете глътка въздух и преглътнете думите, които ви идват наум да изречете. Така ще е по-добре.

5 ноември. В неделя чувствате прилив на енергия. Енергия, която е добре да използвате за домашни и семейни занимания. Организирайте цялото семейство в почистване на дома. Подредете гардероба си, защото времето няма да все така горещо. Съвсем скоро ще ви се наложи да носите по-плътни дрехи.


ВЕЗНИ

Ще помогнете на приятел

3 ноември. Разсеяни сте. Не се фокусирате лесно върху това, което искате да направите, и е възможно да се разпилеете в няколко различни посоки. Използвайте своите социални умения, ако в работата ви възникне спор. Разрешете го дипломатично и ненатрапчиво. Днешният ден изисква да не се набивате на очи.

4 ноември. Насладете се на свободното си време в събота, като оставите минути само за себе си. Ваши близки ще ви дадат съвет, как да живеете живота си и това определено ще ви подразни. Опитайте да избягате от конфликта.

5 ноември. В неделя обърнете повече внимание на хобито си. Занимавайте се с неща, които ви носят наслада и удоволствие. Възможно е ваш приятел да ви помоли за помощ. Нуждае се от вас. Откликнете. Притежавате и уменията, и силите в момента да се справите с проблема му.


СКОРПИОН

Имате доста работа

3 ноември. Днес ще се нуждаете от време, за да се съсредоточите в своята собствена работа, но такова няма да ви остане. Налага се да разрешавате проблеми, възникнали в колектива ви, и проблеми, които не са ваши, но без вашата намеса изход от ситуацията няма да се получи. Вечерта излезте с приятели на по чашка.

4 ноември. Не е изключено да прекарате съботата в работа. Налага се да наваксате със собствената си работа, която изоставихте вчера, за да помогнете на някои от вашите колеги. Това ще ви изнерви допълнително.

5 ноември. В неделя прекарайте повече време с близките си хора. Вие сте енергични и дейни. Можете да свършите доста работа, която изостана в дома ви в последно време. Спортувайте, разходете се в парка или отидете на фитнес.


СТРЕЛЕЦ

Завършете делата си

3 ноември. Използвайте своя оптимизъм и енергията, която произтича от него, за да завършите благополучно задачите си от тази работна седмица. Днешният ден е благоприятен за приключване, завършване и довършване. Той е наситен с положителна енергия, която вие чувствате още от сутринта.

4 ноември. Отпуснете се и се наслаждавайте на почивния си ден. Планирайте излет със семейството си, пътуване или посещение на интересно място. Вечерта си легнете по-рано. Усещате умора от първата седмица с ново часово време.

5 ноември. В неделя ревизирайте взаимоотношенията си с най-близките хора. Възможно е в последно време да сте си казали думи, които не стоят на място. Е, днес можете да си спомните за тях и да си дадете взаимно извинение.


КОЗИРОГ

Избягвайте недоволството

3 ноември. Обърнете повече внимание на важните ангажименти в този ден. Завършете задачите, които са с изтичащ срок до края на настоящата седмица. Петък се оказва доста благоприятен и позитивен ден за вас, а и работата ви спори. В разговорите също ще постигнете голям успех. Вечерта се съберете с приятели.

4 ноември. В събота се отпуснете и се насладете на благоприятен почивен ден. Прекарайте го със семейството ви. Често пъти недоволството, което изразявате, е причина вашите близки да се чувстват виновни сякаш не могат да ви угодят. Така ще е и днес.

5 ноември. Вдъхновение ще черпите от дома, семейството си и взаимоотношенията, които имате вкъщи. Днес променете нещо в интериора на дома си. Нещо, което ви дразни и ви кара да сте недоволни. Сега имате силите и енергията да го направите.


ВОДОЛЕЙ

Представете идеите си

3 ноември. Ще се опитате да провокирате колегите и хората, с които работите, като им представите свои нови оригинални идеи и визия, как да работите занапред. Днес предложете нещо интересно. Вечерта изгответе бюджета си за месец ноември.

4 ноември. В събота изберете да правите неща, които не ви карат да се чувствате ограничени и потиснати. Излезте сред природата, обадете се на приятели, с които да поговорите. Сега имате възможност да промените нещо в ежедневието си и не се притеснявайте да го направите.

5 ноември. В неделя имате сили и енергия да свършите доста неща. Възможно е да се наложи да помогнете на приятел, който към момента се нуждае от вашата подкрепа. Спортувайте или се разходете за повече време в парка. Физическата активност е от сериозно значение за здравето ви днес.


РИБИ

Време за ново начало

3 ноември. Време е за ново начало. Денят е позитивен и носи полъха на нещо ново в живота ви. Приемете го и благодарете на съдбата за него. Днес притежавате сили да промените света към по-добро. Хората сега не ви разбират, но вие действайте. Съвсем скоро ще привлечете съмишленици.

4 ноември. Прекарайте този уикенд практично. Направете живота си удобен. Купете си нов уред за вкъщи, който ще ви улесни ежедневието. Днес избягвайте споровете и противоречията. Не си струва да губите от енергията си за тях.

5 ноември. В неделя вашата активност е подчертана. Наспете се добре. През деня ви чака работа вкъщи и доста задачи, които трябва да отметнете в рамките на светлата част от неделя. Ще се справите, а вечерта ще бъдете доволни от себе си и свършеното.


Честит рожден ден на родените на 3! Очаква ви година на пълнота и спокойствие. На реализация и стабилизация. Вие ще бъдете облагодетелствани от действия, които вече сте извършили в живота си. Просто сега те ще дадат своите плодове.

Честит рожден ден на родените на 4 ноември! През следващата една година пречките и трудностите ще имат за цел да ви направят по-силни и издръжливи. От друга страна, в общуването и сферата на контактите ще имате много късмет. Позволете на нови запознанства да влязат в живота ви.

Честит рожден ден на родените на 5 ноември! През следващата една година се опитайте да овладеете огромното си желание да правите промяна след промяна, реформа след реформа. Давайте го по-тихичко и предпазливо и тази тактика ще ви предпази от много грешки. Годината е щедра на успехи, но за целта вие трябва сте последователни и упорити.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *