Любопитно

Вашият хороскоп за вторник, 14 ноември

Срещата на Луната и Меркурий в Стрелец правят днешния ден подходящ за разговори и обмен на информация. В един момент разговорите толкова много ще започнат да преобладават, че работата ни може да изостане. Следете стриктно отговорностите си.


ОВЕН

Енергичен ден

 

Навлизате във втория цикъл от тази седмица, който не ви позволява да стоите безучастно на работното място. Напротив, налага се да действате доста енергично. Емоцията ви е силна и това буди доста ситуации на конфликтност и враждебност. Ако не сдържате нервите, със сигурност ще пропилеете доста време в караници.


ТЕЛЕЦ

Не избухвайте

 

Вие сте силно засегнати от емоционалната вълна на днешния ден. Нервни и раздразнителни, трудно ще се справите с повечето си ангажименти. Бъдете малко по-сдържани и умерени. Избухвате лесно и помитате всичко след себе си. Емоцията е ваш враг на този етап и трябва да я потиснете. Не нагрубявайте най-близките си.


БЛИЗНАЦИ

Действайте активно

 

Силно активни, днес сте в състояние да отметнете доста работа от раменете си. Не жалете сили, а действайте смело, за да не изпуснете подходящия момент. Аспектите на деня носят и напрежение, но и шанс да свършите повече работа, да вземете решение и да тръгнете в правилна посока, стига да го искате.


РАК

Стари приятели

 

При една част от вас седмицата е напрегната и противоречива, защото изисква активност, смелост и дързост. Вторник не е изключение, но със сигурност ще бъдете изненадани от някои обстоятелства, които ще ви се харесат и ще ви вдъхнат кураж. Денят вещае срещи с приятели от минали години. Може да излезе добро предложение от тях.


ЛЪВ

Денят е подреден

 

В никакъв случай не може да се каже, че денят ще бъде спокоен за вас, въпреки че протича на етапи. В сравнение с вчера, може би се оказва по-подреден и плануван, но в професионален аспект събитията се случват хаотично и от вашата концентрация зависи дали ще ги насочвате в правилната посока.


ДЕВА

Ангажименти

 

Доста ангажименти и обществена ангажираност са залегнали в прогнозата за днешния ден. От вашата активност и отзивчивост зависят и успехите, въпреки че мнозина от вас не са настроени да атакуват точно сега. Бъдете предпазливи и стойте надалеч от хора, известни с любовта си към интригите и злословенето зад гърба на другите.


ВЕЗНИ

Дипломация

 

Днес сте дипломатични и се опитвате да разрешите всички недоразумения около себе си със силата на речта и разговорите. В служебен план можете да проведете важни преговори или да се занимавате с деловодство, с контакти с различни институции. Личният живот ще бъде доста по-хармоничен, ако не налагате своето мнение.


СКОРПИОН

Важен ден

 

Започналото наскоро разместване на пластовете при вас ще бъде гаранция за успехи и бъдещи постижения. Предстои ви важен ден, който поставя началото на един по-дълъг етап от тази година. Енергията на вторника е трансформираща, но ще ви покаже правилната посока, по която да вървите оттук насетне.


СТРЕЛЕЦ

Миг за почивка

 

Всичко около вас претърпява развитие и именно това е причината събитията да се случват толкова забързано. Темпото се засилва и от вас се иска да сте все по-адаптивни, за да не се провалите. Въпреки всичко, не бягайте от малките моменти на спокойствие, в които можете да се усамотите и да поемете глътка въздух. Това е вашият миг за почивка.


КОЗИРОГ

Сверявате часовника

 

На този етап е по-добре да забавите темпото и да се ослушвате, отколкото да се залавяте с нови дела. Днешният ден ви показва къде се намирате според плановете и реалността – дали сте постигнали целите си, или все още има какво да вършите. Сверявате часовника си, за да използвате точното време за действие.


ВОДОЛЕЙ

Натоварен ден

 

От вас се изисква концентрация, за да се справите със задачите, които ви се поставят. Те няма да са малко и някои от тях могат да бъдат натоварващи. Работното ви време ще е уплътнено до последната минутка, дори е възможно да работите до късно. Ето защо е добре да започнете с неотложните дела още от сутринта и да не оставяте нищо за последния момент.


РИБИ

Без инициативи

 

На работното място вършете рутинните си задачи и не поемайте нови ангажименти. Денят не предлага развитие, затова не прибягвайте към нови инициативи. Обърнете внимание на семейния бюджет. В късния следобед и вечерта избягвайте срещите. Възможно е да получите примамливо предложение, което впоследствие ще се окаже, че е било лъжливо.


хороскоп

Хороскоп за родените на 14.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година подхождайте отговорно към всичко, с което се заемате. Пътуванията ви ще са свързани по-скоро с работа, отколкото с отмора, но пък разполагате с шанса да посетите интересни места по време на командировките. Чакат ви нови срещи и запознанства с хора, от които можете да научите много.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *