Любопитно

Хороскоп за 10 октомври: Близнаци, забавете темпото, емоционална дупка за Везните

Луната преминава от Лъв в Дева и редом с Венера застава на 180 градуса срещу Сатурн. Овладейте емоциите си. Искайте точно толкова, колкото можете да постигнете. Съобразете се с обстоятелствата и правете това, което се иска от вас. Денят може да бъде напрегнат в междуличностните взаимоотношения и професионалния живот.


ОВЕН

Пазете се от ядове

 

Във вторник сте прекалено активни, сякаш искате да продължите нещо важно, което сте започнали в миналото си и сте оставили недовършено. Денят носи полъх на свежи идеи, но и на напрежение. Внимавайте някой да не ви ядоса. Поинтересувайте се за витамини или добавки, които биха подобрили здравето ви през есента.


ТЕЛЕЦ

Нужда от промяна

 

Чувствате се бодри, инициативни и с ясни, точни намерения. Знаете какво да свършите. Можете да направите промени и реформи около себе си. Да стартирате нещо ново – било в личен, интелектуален или професионален аспект. Всъщност, имате нужда да го направите. Нещо ви подтиква към това.


БЛИЗНАЦИ

Забавете темпото

 

Във вторник не е толкова важно да се заемате с нови задачи или да демонстрирате някаква свръхактивност. Забравете за желанието си да се покажете в добра светлина пред обществото. Насочете вниманието си към своя личен свят. Към света на идеите си, от който винаги се ражда по нещо ново и хубаво във вашето съзнание.


РАК

Получавате помощ

 

Ако вчера се чувствахте използвани поради ред причини, то днес съдбата веднага ви връща жеста и ви праща хора, които са в готовност да ви помогнат и подадат ръка. Понякога ви се случва да изпаднете в моменти на слабост или просто да не можете сами да се справите с някои проблеми. Е, днес един човек ще ви бутне рамо.


ЛЪВ

Доволни от себе си

 

Във вторник е от значение да запазите добрите си очаквания и да не губите надежда, независимо пред какви трудности се изправяте. Силни и можещи, днес ще успеете и ще бъдете доволни от себе си. Обърнете внимание на приходите и разходите си през тази седмица.


ДЕВА

Ден за ново начало

 

Очаква ви доста силен ден – и от емоционална, и от физическа гледна точка. Имате да свършите много неща и е важно да сте организирани. Не губете времето си в излишни разговори с хора, които искат просто да убият по една-две минути. Сега полагате основите на нещо ново в живота си. Ден за ново начало.


ВЕЗНИ

В емоционална дупка

 

Във вторник сте изключително нервни и неспокойни. Не чувствате сигурност за бъдещето си и тази мисъл е основното притеснение, което пронизва целия ден. Опитайте да овладеете емоциите. Не вземайте важни решения точно днес. Изпаднали сте в нещо като емоционална падина, от която ще излезете до ден-два.


СКОРПИОН

Без вдъхновение

 

Някой ще ви ангажира, без вие да го желаете. Работите монотонно и нямате особено вдъхновение да се справяте с належащите ангажименти. Опитайте да организирате задачите. Вдъхновението ви е в личния живот, където могат да се случат чудеса, стига да го пожелаете. Хармонизирайте взаимоотношенията.


СТРЕЛЕЦ

Гледайте напред

 

Вие също сте доста натоварени днес. Първите дни от тази седмица ви дават шанса да се проявите като прекрасни организатори. Стегнете бюджета си. Не позволявайте на хора, които са настроени негативно към вас и вашата работа, да ви влияят. Отърсете се от излишни предразсъдъци. Гледайте напред.


КОЗИРОГ

Обаятелни сте

 

Във вторник не поглеждайте назад, нека погледът ви е вперен единствено напред в новите инициативи и перспективи. Раздвижване, промени и тръгване напред в служебния живот – това ви носи не само днешният ден, а и цялата седмица. Вие сте обаятелни, очарователни и излъчването ви е добро. Използвайте го.


ВОДОЛЕЙ

Овладейте емоциите

 

Седмицата, в която се намирате, е променлива и изисква да потърсите причината в себе си за някои съдбовни спирачки. Сега преживявате спадове и възходи. Спадовете ви причиняват доста емоционални драми и вълнения. Овладейте емоциите и не позволявайте те да се превърнат в запор за изпълнението на мечтите ви.


РИБИ

Смело напред

 

В делови план вторник ви позволява пренареждане, планиране и ангажиране с дела, които ще ви носят бъдещи професионални изгоди. Силната ви интуиция ви помага да се залавяте със задачи, които си заслужават. В личен план ще постигнете хармония и това съвсем ще задоволи капризите на вашето съзнание.


Хороскоп за родените на 10.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година е възможно да бъдете кълбо от нерви, защото не всичко, което сте си наумили, ще се сбъдва изцяло. Научете се на търпение. Невинаги в живота нещата се получават така, както ние ги искаме.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *