Общество

Йорданка Иванова, предприемач, кандидат за общински съветник с бюлетина номер 68 и преференция 106 Успехът идва тогава, когато си поставяме високи цели, и не се задоволяваме с постигнатото

Скъпи съграждани!

 

Казвам се Йорданка Иванова, на 33 години, и изучавам специалността “Инженер-мениджър” в Технически университет в Габрово.

Майка съм на две деца, които възпитавам, и отглеждам в нашето родно градче – Дряново.

Приех с удоволствие и чест поканата на Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo, и Д-р Иван Събев, за членуване в Гражданското движение “За Родно Дряново”.

С Тодор Георгиев, по известен като Teddy Georgo, се познаваме от доста време, тъй като израснах с неговият голям син – известното име в музиката – DJ Diass.

Съвсем скоро ни събра и обедини проект, с който се захванахме, и организирахме мащабен благотворителен концерт в помощ на малкото слънчице – Мони.Събраната сума преди нашата кампания беше 112 000лв., а ние успяхме да реализираме нужната сума от 275 627,29лв.

И в този ред на мисли, искам да спомена, че всичко това се осъществи благодарение на кмета на община Дряново – Трифон Панчев, за предоставяне на терен, и приемането на каузата присърце, както и да благодаря на инициативният комитет, който организирахме за осъществяването на кампанията. Адмирации!

Решението да се включа в изборите, или по-скоро да бъда кандидат за общински съветник от местната коалиция „За Родно Дряново“, е провокирано от огромното ми желание нашият град, и прекрасните ни околни села да се развиват активно.

Готова съм да поема отговорността, и призванието да дам всичко от себе си, в името на нашия град!

Защото, както видяхме с очите си през последните 4 години, когато вложиш сърце и душа, в това, с което се захванеш, нещата се случват.

Успехът настъпва едва тогава, когато си поставяме високи цели, и не се задоволяваме с постигнатото.И сме наясно, че колкото и удовлетворени да сме, винаги можем повече! Защото личната мотивация, винаги внася добри импулси в общият живот.

Гражданското движение „За Родно Дряново подкрепя Трифон Панчев, който е кандидат за кмет на община Дряново за втори мандат.

За мен е ще е чест Вашата подкрепа в изборния ден-29 октомври като гласувате с интегрална бюлетина номер 68 и преференция 106!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *