Общество

Д-р Владимир Ванев, специализант по обща хирургия, кандидат за общински съветник от „За Родно Дряново“ с Номер 113: С амбиция, труд и чисти намерения, можем да постигнем заедно завидни резултати!

Уважаеми съграждани, скъпи приятели!

Имам честа да ви съобщя, че на тазгодишните местни избори, които ще се проведат на 29-ти октомври, ще бъда кандидат за общински съветник от листата на местната коалиция „За Родно Дряново“ с номер 68 в интергралната бюлетина в Община Дряново и с преференция номер 113.

Приех поканата на Гражданското движение, защото формацията участва във вота с най-силната листа и се оглавява от известния Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo, който в годините се е доказал в професията си и една от най-емблематичните личности. Местната коалиция подкрепя Трифон Панчев, който е кандидат за кмет  на община Дряново за втори мандат.

Възпитаник съм на СОУ „Максим Райкович“ и съм израснал в Дряново. Баща съм на дете, което също расте в красивия ни град. Включвам се с искреното желание да допринеса за развитието на общината. Вярвам, че с достатъчно амбиция, труд и най-вече чисти намерения, можем да постигнем заедно завидни резултати!

Основният ми приоритет, по който ще работя, е свързан с болницата в Дряново и подобряване на здравеопазването в региона.

Тези от вас, които ме познават добре, знаят, че всичко, което съм постигал до тук, е плод на много труд, безсънни нощи, и постоянство. Бих определил себе си като положителна личност.

Честността и добронамерените отношения са висши ценности за мен.

Още от ранна детска възраст бях сигурен, че искам да се развивам в най-хуманната професия и да помагам на нуждаещите се. Специализацията по хирургия, е развила у мен ценни качества като дисциплина, точност, прецизност, професионално и максимално сериозно отношение в работата.

Няма нищо по-мотивиращо от добрите думи и от критиката. В работата трябва да си готов и за двете, и най-вече да знаеш как да продължиш след грешките и след успехите.

В свободното си време обичам да пътувам и да спортувам-футбол, волейбол, плуване.

Ако мислите, че аз, като личност, заслужавам вашето доверие и сте убедени, че бих могъл да съм полезен на община Дряново с участието си в местния парламент, за мен ще бъде огромна чест и предизвикателство, което съм готов да приема!

Благодаря предварително на всеки, който реши да ме подкрепи!

Вярвам, че всеки от участниците в листата на „За Родно Дряново“ би бил достоен ваш представител и би отстоявал всичко, което за вас е важно и значително!

Пожелавам Ви от сърце силата да обичате, дързостта да вярвате, смелостта на негубещите, надежда и мъдростта на съграждащите. Бъдете здрави!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *