ВодещиОбщество

Ясни са печелившите от томболата, която разигра Тодор Георгиев в Дряново

Четирима късметлии отиват на най-големия ретро-диско фестивал в София

Известни са късметлиите, които отиват на концерт на  музикални звезди в София след разиграната томбола от Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo в Дряново. Водачът на листата за кандидатите за общински съветници на Гражданско движение „За Родно Дряново“, организира игра с награди. Отговорилите правилно на зададен от него въпрос, спечелиха билет за музикалната проява в столицата.

Щастливците са отговорили правилно, че в листата на местната коалиция кандидати за общински съветници в предстоящите избори участват двама връстници- д-р Снежана Досева и Тодор Георгиев (DJ Teddy Georgo и че те са 68-ми набор.

Честито на Иванка Христова, Габриела Денчева, Михаела Маринчева и Валентин Георгиев. В петък те получиха своите награди и ще могат да се насладят на най-големия ретро-диско фестивал Retro Verse на България за 2023 година.

„Благодарим на всички, които участваха в играта. Специални благодарности на главните организаторите на RetroVerse – Румънеца и Енчев за предоставените награди“, заяви Тодор Георгиев.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕ НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *