Общество

Цветомил Стефанов, горски предприемач и кандидат за общински съветник от “За Родно Дряново” с интегрална бюлетина 68 и преференция 111: Ще работя за устойчивото стопанисване и опазване на горите в община Дряново

​​​​​Драги, съграждани!

С опита, който съм натрупал от над две десетилетия в бранша, мога да бъда полезен за устройството и стопанисването на горите- общинска собственост!

Амбицията ми е:

Да прекратим порочната практика и внесем ред в ползването на дървесина от “земеделските територии”!
Да бъдем полезни на гражданите с разрешителните за отсичане и ползване на минималните бройки дървета!
Да улесним зареждането за отоплителните периоди с дърва за горене на по-ниски преференциални цени!
Да се опитваме ежедневно да налагаме многофункционално стопанисване на горите!

Вярвам, че не само Аз, а и колегите от листата “За родно Дряново” с опита и професионализма си можем да бъдем в полза на гражданите на община Дряново.

Приех поканата на моят дългогодишен приятел Тодор Георгиев – DJ Teddy Georgo да бъда част от листата “За родно Дряново”, защото смятам, че с житейския си и професионален опит мога да бъда полезен на Общинската администрация и на гражданите на общината!

50- годишен съм, семеен с една дъщеря! Завършил съм Стопанско управление-степен бакалавър във ВТУ „Св.св.Кирил и Методий“, както и магистратура „Публична администрация“. В момента приключвам магистратура по Стопанисване на горите в Лесотехническия университет в София.

По голямата част от съзнателния ми живот е протекъл в дряновското село Гвоздейка. Никога до момента не съм късал връзката с моето село, респективно с община Дряново. Дори по-голяма част от горските и земеделските единици, които управлявам са на територията на община Дряново.

Тук е мястото да подчертая че, подкрепям г-н Трифон Панчев за кмет на община Дряново и съм категоричен, че е най-достойният кандидат да заеме този пост в следващите 4 години.

Който ме познава знае мотото ми на работа: Точност, Лоялност, Коректност!

Ако Вие избирателите на община Дряново искате да видите тези три ценности, приложени и в бъдещия Общински съвет, моля гласувайте с интегрална бюлетина номер 68! А ако прецените, че ви трябва човек като мен, добавете преференция 111.

На кратко 68-111 на 29.10.2023 година!

Успех на всички кандидати!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *