Любопитно

Хороскоп за 9 октомври

Луната е в Лъв и образува напрегнати аспекти с Юпитер и Уран

Опитайте да овладеете нетърпението си да започнете нещо ново през тази седмица. Опипайте почвата и се подчинете на обстоятелствата. Денят не е особено подходящ за експериментиране. Венера навлиза в Скорпион. Идва време за по-дълги вечери, прекарвани с половинката в дома.


ОВЕН

Ден за разговори

 

Движението на Луната в Лъв ви зарежда с добро настроение. Прави ви магнетични и вие привличате приятелства и познанства. Не се учудвайте, ако днес телефонът ви не престане да звъни. Разговаряйте с всеки, който иска вашето внимание. Ще получите ценна информация.


ТЕЛЕЦ

Избегнете спора

 

Започвате деня без особена организация в плановете и действията. Това е най-голямата ви грешка. Днес сте в състояние да пропуснете важни обстоятелства заради разсеяност. В семейството възниква ситуация на спор, която ще се задълбочи през деня. Вечерта си премълчавайте, за да не влезете в сериозни пререкания.


БЛИЗНАЦИ

Труден ден

 

Не само че ще трябва да се справяте със своите ангажименти, но ще бъдете нагърбени и с делата на своите колеги, на които трябва да помогнете, понеже те са в труден момент. Организирайте добре деня си. Вашият телефон също не спира да звъни. Ще проведете важни разговори.


РАК

Избегнете загубите

 

На работното място бъдете по-концентрирани, за да не допуснете сериозни грешки поради невнимание, прибързаност и разсеяност. За съжаление, този път грешките ще ви костват и финансови санкции или загуба на определена сума пари. Ако колегите ви молят за помощ, откажете. Не се нагърбвайте с чужди проблеми.


ЛЪВ

Подем

 

Започвате новата работна седмица с подем и мотивация. Днес сте изключително загрижени за своите близки, приятели и колеги. Магнетични сте и всички ви търсят. Обградени сте с хора, на които можете да имате доверие. Чувствате щастие, защото сте заобиколени от внимание.


ДЕВА

Не прибързвайте

 

Желаете да направите един нов старт, без да сте съвсем подготвени за него. Прибързаността ви днес носи само беди и допълнително напрежение. Отделете се на тихо и спокойно място. Прочетете любима книга или се отдайте на изкуство. Днес не товарете психиката си с чужди проблеми.


ВЕЗНИ

Не ви се общува

 

В понеделник ще срещате хора, на които можете да се доверите, но вие самите не желаете да го сторите. Нещо ви подсказва да слагате под съмнение всяка тяхна дума и реплика. Не желаете да осъществите нови запознанства, които също ще бъдат добри за вас на този етап. Някак сте се затворили за общуване. Така го чувствате.


СКОРПИОН

Пазете се от завист

 

На работното място трябва да обърнете по-голямо внимание на належащите проблеми и да не разказвате за трудностите, които преодолявате в семейството, за да ви върви професионалният живот. Като цяло, днес не споделяйте с никого, защото ще предизвикате хорската завист.


СТРЕЛЕЦ

Твърде самоуверени

 

При пътувания бъдете внимателни зад волана. Днес сте прекалено разсеяни и има сериозна вероятност да пропуснете важни подробности на работното място. Втълпили сте си, че всичко можете и всичко знаете, а тази прекомерна самоувереност ще ви изиграе лоша шега.


КОЗИРОГ

Всичко ще се нареди

 

В понеделник сте притеснени дали ще се справите с определена задача в срок. Напрежението ви потиска повече от допустимото и е възможно да сте избухливи и сприхави. Не се притеснявайте, всичко ще се разреши по най-благоприятния начин, независимо че сега не се очертава така.


ВОДОЛЕЙ

Повишение

 

След един много труден и мъчителен разговор с човек, към когото изпитвате голям респект, нещата ще се разрешат във ваша полза. Денят е благоприятен и носи успех на деловите хора, бизнесмените, както и на редовите работници. След трудности и мъчения повишението ви е в кърпа вързано.


РИБИ

Не се карайте

 

Напрегнати сте още от сутринта без видима причина. Търсите си жертви, с които да се конфронтирате, ровите в детайлите на предишни случки между вас и тях. Освободете се от излишното напрежение. Днес може да помислите за един по-мащабен служебен план. Направете го.


Хороскоп за родените на 09.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви е от полза да сте по-овладяни и премерени в думите и действията. Премисляйте добре професионалните предложения и се съветвайте с хора, които са компетентни в областите, в които се развивате. Самотните имат възможност да срещнат мечтаната половинка.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *