Любопитно

Хороскоп за 30 октомври

Луната преминава от Телец в Близнаци. Първата половина от деня е по-подходяща за разрешаване на въпроси от материален и битов характер, а след 14,00 часа можем по-лесно да осъществяваме контакти и разговори с хора. Да търсим и намираме информация и като цяло, да общуваме по-свободно.

 

ОВЕН

Отдайте се на хобито

 

Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и бюджета си към края на месеца. Денят е благоприятен за задълбочаване във важна работа, която изисква изпипване в детайли. Вечерта задължително се отдайте на хобито си, за да не изпаднете в поредната меланхолия от преумора или липса на предизвикателства.

 

ТЕЛЕЦ

Ведър ден

 

Останете поне за миг насаме със себе си и преразгледайте някои от миналите си постъпки, които хората осъждат за неправилни. Може би имат основание да мислят така. Днешният ден е хубав и ведър. До обяд ще бъдете в центъра на хорското внимание. Отнесете се сериозно към ангажиментите си.

 

БЛИЗНАЦИ

По течението

 

Настроението ви е добро, но не се стремите да го предадете на останалите, а в известна степен страните от тях и искате да бъдете оставени на спокойствие. Трудно ще вземате решения, затова и не се нагърбвайте с важни такива. Оставете се на течението. Вечерта обърнете внимание на хобито си.

 

РАК

Крачка по крачка

 

Позволете си днешният ден да премине спокойно, а не бурно и забързано. Още сутринта ще започнете с планове как ще свършите много ангажименти един след друг. Не бъдете чак толкова амбициозни. Следвайте ритъма на ежедневието стъпка по стъпка и ще свършите всичко, което сте замислили.

 

ЛЪВ

Бъдете дипломатични

 

В понеделник сте силно решени да започнете нещо ново на работното място. Денят е благоприятен за провеждане на разговори. Звъннете на партньорите си и насрочете среща. Внимавайте само в едно – да не проявявате излишна агресия. Избягвайте конфликтите и решавайте проблемите си по дипломатичен начин.

 

ДЕВА

Работете с желание

 

Ще започнете тази работна седмица с вдъхновение. Тръгвате на работа с желание и мотивация. Имате планове какво да свършите като първо, второ, трето… Не забравяйте да осъществите по-важните си разговори и да свършите канцеларската си работа, свързана с обработка на писма, съобщения, имейли.

 

ВЕЗНИ

Работа

 

В работата си ще постигнете съгласие, стига да сте уверени във всичко, което правите. Объркани сте по отношение на финансите си и можете да допуснете сериозни грешки, ако точно сега си купите онова, което така желаете, ала изобщо не ви е нужно. Оставете деловите срещи за друг ден, а днес се задълбочете в работата си.

 

СКОРПИОН

Послушайте съветите

 

Лесно се ядосвате за неща, които не зависят от вас или се бъркате в работа, която не е във вашия ресор. В понеделник ще бъдете агресивни и заядливи. Търсите причина да се скарате с хората около себе си. Не го правете. Имайте доверие на онези, които ви дават важен съвет. Те го правят с отворени и чисти сърца.

 

СТРЕЛЕЦ

Не бъдете заядливи

 

Днес сте активни, дейни и напористи, но и доста заядливи. Бъдете по-толерантни към хората, с които общувате. Искате на всяка цена да наложите мнението си и всичко да стане така, както вие сте го казали. Често пъти ще прибягвате към словесна агресия и обиди, с което можете да си спечелите доста врагове, без да сте го искали.

 

КОЗИРОГ

Полъх на промени

 

Очаква ви благоприятен понеделник. Имате нужда нещо да се промени, пластовете да се разместят и да се озовете в нова обстановка. Стартът на седмицата идва с предложения и полъх на вятър, който ви носи нови идеи, мечти и възможности. Нищо не ви спира да се възползвате. Помислете за промени тази седмица.

 

ВОДОЛЕЙ

Всичко с времето си

 

Останете поне за час насаме със себе си и преодолейте вътрешните противоречия, които ви разкъсват от известно време. Имате нужда от промени в начина си на мислене, които ще доведат и до промени в начина ви на живот. Ще ги направите съвсем скоро, но… всичко с времето си.

 

РИБИ

Доста мърморещи

 

Днес сте в обичайното си лошо настроение и недоволствате на всички, които не искат да приемат мисленето ви за правилно. С мърморене и досаждане сте свикнали да постигате целите си. Така ще се случи и днес, но няма да ви се разминат и случаите, когато ще влизате в скандални спречквания с останалите.

 

Хороскоп за родените на 30.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година не пестете силите си, а ги инвестирайте в своя успех. За каквото и да положите труд, ще постигате желания успех.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *