Любопитно

Хороскоп за 3 октомври

Луната преминава от Телец в Близнаци. Квадратурата й със Сатурн може да се отрази напрегнато върху професионалните ни дела, като пренатовари програмата ни с ангажименти. Но пък добре свършената работа ще ни носи наслада, удовлетворение и възможност за финансово повишение.


ОВЕН

Разпуснете

 

Въпреки трудностите на работното място, повечето Овни ще се справят добре със своите задачи и дори ще си спечелят похвалите на колегите и приятелите. Разбира се, ръководството няма да е толкова впечатлено, но това не е болка за умиране. Психическото ви напрежение в момента е голямо. Разпуснете някак.


ТЕЛЕЦ

Компромис със себе си

 

Вторник е натоварен, но и благоприятен за вас, защото ви поставя в изгодната позиция да си спечелите някой лев над заплатата. Бъдете прецизни и се старайте. Проблеми обаче и при вас се очакват и те идват главно от обществените ви взаимоотношения. Някой иска да направите компромис със себе си. Вижте дали си струва.


БЛИЗНАЦИ

Довършете отложеното

 

За вас започва хубав период и това ще бъде причината да се чувствате уверени в този ден. Очакват се малки проблеми в службата. Те са главно от несвършена навреме работа, отлагани задачи или дела, които за пореден път сте захвърлили зад гърба си безотговорно през отминалия септември. Време е да ги довършите изцяло.


РАК

Плановете ви се сриват

 

За вас започва период на затишие, но днес чувствате нервност и психическо натоварване, които ще допринесат за изострянето на отношенията ви с околните. Възможно е този ден да се окаже по-тромав и несполучлив. Дълго отлагани дела ще ви се струпат на главата и така ще сринат до основи предварителните ви планове.


ЛЪВ

Нервни сте

 

Представителите на Лъв също ще бъдат нервни. Така се случва, че днес те се стараят да са всеотдайни, да помагат, а насреща не получават никаква признателност. Нека обърнат повече внимание на обществените си отношения. Отлагани финансови разходи ще почукат на вратата им, но това не бива да ги притеснява. До дни ще ги погасят.


ДЕВА

За всекиго по нещо

 

Вторник обещава да бъде хубав, въпреки че и вие се чувствате нервни. Често става така, че когато има нова инициатива на работното място, се впускате в нея, но за съжаление, овациите от успеха отекват за друг. Вие пък си вземате вашата си част от заплащането, което също не е за пренебрегване.


ВЕЗНИ

Семейно спречкване

 

Везните са в добро настроение днес въпреки хилядите пречки, които срещат по пътя си. Най-вече поводите за притеснения идват от страна на семейните отношения. Малко спречкване, скандал или недоразумение сутринта се превръща в повод да се чувствате виновни през целия ден. Извинете се навреме, преглътнете гордостта и всичко ще е наред.


СКОРПИОН

Пазете се

 

Днес бързате да свършите колкото се може повече работа за кратко време. Внимавайте, податливи сте на ласкателства и лесно можете да бъдете примамени да свършите нечия чужда задача. Сили не ви липсват, но по-добре ги впрегнете за своите си цели, а не за чуждите. В любовта напрежението нараства.


СТРЕЛЕЦ

Ще се справите

 

Силен ден за повечето Стрелци ще бъде вторник, но въпреки добрите тенденции, те няма да се простят с вътрешното си напрежение и чувство за тревожност. То идва главно от семейната среда, от нерешен вкъщи проблем. Няма какво толкова да го мислят, защото още днес ще намерят пътя към справянето с него.


КОЗИРОГ

Не отстъпвайте

 

Ангажиращ в службата ден е вторник. Ще се окаже доста благоприятен за постигане на важни цели. Действате без самочувствие и увереност. Това обаче е повод конкуренцията да се възползва. За целта ще трябва да бъдете по-твърди и силни, да не се примирявате и да не отстъпвате. Този път не бива да сте толерантни.


ВОДОЛЕЙ

Проблем с парите

 

За вас стартира период на подем и дните стават все по-благодатни. За мнозина представители обаче вторник ще донесе вътрешно напрежение и чувство на тъга. Повод за това е паричен проблем, който не сте предвидили навреме или който не сте разрешили, когато сте имали възможност. Ще дойде помощ, не се притеснявайте.


РИБИ

Признайте грешките

 

Чувството за самоувереност в последните дни е причината днес представителите на Риби да се намират в неизгодна ситуация. Мнозина са допуснали грешки и във вторник ще бъдат съдени за тях. Нека признаят и се опитат да се поправят, като преглътнат самочувствието. Така ще е по-добре, защото и делата им ще потръгнат, и хората около тях ще ги възприемат с отворени обятия.


Хороскоп за родените на 03.10. – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *