ВодещиОбщество

Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo, водач на листа с бюлетина №68: Благодарение на приятелите ми Красимир Атанасов и Пенко Коев зимната екипировка на лекоатлетите на Дряново, е осигурена

В навечерието на изборите за местна власт получихме силна подкрепа от моите големи приятели Красимир Атанасов от Търговище и Пенко Коев от Добрич.

Благодарение на тях са осигурени необходимите средства за закупуване на спортна екипировка на Клуба по лека атлетика “Локомотив”-Дряново за есенно-зимния период.

Не е тайна, че единствената свързаност на двамата дарители с Дряново, е моето дългогодишно приятелство с тях.

Специални благодарности на Красимир Атанасов и Пенко Коев, които през последните години за трети път помагат на спортните клубове в Дряново. Пожелаваме успех на Клуба по лека атлетика, на треньора Иван Михайлов, както и на нашите големи спортни звезди – националите Стоян Владков и Маринела Нинева.

Силна подкрепа за развитието на леката атлетика в Дряново декларира и моят голям приятел и президент на Българската федерация по лека атлетика Иван Колев, който бе гост на 54-издание на крос „Кольо Фичето“ и 3-тото издание на „Дряново Рън“.

Скъпи съграждани! Ако милеете за родния спорт и развитието на подрастващите, ще съм благодарен да излезете да гласувате на 29 октомври и да дадете своята подкрепа с интегрална бюлетина №68!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *