Общество

Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo, водач на листата с № 68: Приоритети на местната коалиция „За Родно Дряново“

Скъпи съграждани!

Представям на вашето внимание приоритетите на местната коалиция „За Родно Дряново“.

-Пълна прозрачност в Общинския съвет и по-сериозен обществен контрол при изпълнение на Обществените поръчки!

-Активиране и мащабна реклама на спортния, туристически и културен календар на Дряново с цел превръщането му в средищен ЦЕНТЪР и ДЕСТИНАЦИЯ от национален и европейски мащаб.

– Ще работим за по-добри условия в училищата, детската ясли и детската градина.

Централизиране и изграждане на Общинска кухня с цел подобряване храненето на децата и по-голям контрол на изпълнението за подкрепа на родителите и децата в града. Ще предприемем строги мерки за опазване на детските площадки.

– Завършване на голямата ми идея за еко-вело пешеходна алея от Дряново до Дряновския Манастир.

Тя ще тръгва от Духовниковата чешма, през моста на жп-линията, ще пресича реката, ще продължава покрай дряновска река и ще излиза на „естествения вир”. От там ще продължи към зоната от квартал „Цинга“, покрай реката и ще излезе на къмпинг „Стринава” до Дряновския манастир. Тази придобивка ще увеличи драстично потока от туристи!

– Създаване на нови маршрути и продукти, с което ще се насърчи развитието на туризма и ще се разкрият допълнителни  възможности за излети, забавления и отдих на нашите съграждани и гости на града. Развитие на ендуро и вело туризъм.

Нашата идея с дряновеца Людмил Ламбев, който е човек с голям работен стаж в западна Европа, е да развием този тип туризъм в региона. Проектът ще бъде реализиран съвместно с Община Дряново, която може да предостави площ за специални трасета. Така ще бъдат обособени вело, пешеходни и мото маршрути. Това ще даде възможност за организирани посещения и провеждане на развлекателни мероприятия в региона.

Уважаеми дряновци!

Настъпи моментът, в който Вие трябва да направите своя избор за хората, които ще управляват общината ни през следващите четири години. Роден съм тук и въпреки, че работата ми е свързана с много пътувания в страната и чужбина, аз никога не напуснах родният си град! За мен постът на общински съветник никога не е бил самоцел, защото винаги съм работил в името на по-доброто бъдеще на родно Дряново!

Гласувайте защото заедно можем да продължим развитието на Дряново!

Местната коалиция „За Родно Дряново“ подкрепя Трифон Панчев като кандидат за кмет втори мандат на община Дряново!

Благодаря ви!

Тези от Вас, които искат да ме подкрепят, могат да гласуват в интегралната бюлетина с №68.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *