Общество

Румяна  Петричева, рентгенов лаборант, кандидат за общински съветник с бюлетина 68 и преференция 105: Ще работя за подобряване и развитие на здравеопазването и спорта в община Дряново

Уважаеми, съграждани!

Смятам, че не се нуждая от представяне, защото съм сред познатите личности в Дряново, където от десетилетия живея, работя и се стремя да съм полезна както на града, така и на жителите му.

Целият ми стаж е преминал в Рентгенологията в Дряново и продължавам да работя като рентгенолог.

Винаги съм била свързана със спорта. Аз съм бивша лекоатлетка и баскетболистка. Председател съм на Баскетболен клуб „Локомотив“.

Била съм общински съветник през периода 2011-2015 година и имам опит като местен парламентарист.

Приех поканата на Тодор Георгиев-DJ Teddy Georgo и д-р Иван Събев да се кандидатирам за общински съветник, защото са мои приятели и дълбоко ги уважавам заради активната им гражданска позиция и всеотдайност.

Поех предизвикателството да съм в листата на Гражданско движение „За Родно Дряново“ с единствената цел- да помагам за развитието на града и региона.

Ще работя за подобряване и развитие на здравеопазването и спорта в община Дряново. Това са изключително важни ресори. Била съм общински съветник през периода 2011-2015 година и имам опит като местен парламентарист.

Местната коалиция „За Родно Дряново подкрепя Трифон Панчев, който е кандидат за кмет на община Дряново за втори мандат.

Бих се радвала ако на 29 октомври ми гласувате доверие с интегрална бюлетина номер 68 и преференция-105!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *